January 26th, 2015

KJØTTDISK DEL 26

Mann-dag! Hvor fint er det ikke å våkne opp til han her? Matt Bomer! Tusen takk for tips, uten dere hadde jeg ikke funnet mannen i mitt liv – denne uken. Ny uke, ny mann, jeg gleder meg allerede til å finne neste ukes! Så mye fint!

Fortsett å kast inn navn på kjøttdisken, jeg er glad i menn men jeg klarer ikke å ha kontroll på ALLE de kjekke i hele vide verden.


Photo sources: photo 1 & 2 from fanpop.com, photo 3 themoviefiftyshadesofgrey.com

Tidligere kjøtt i disken finner dere her.

“Kjøttdisken”/Meat store is a concept where I throw out pics of pretty men. Feel free to throw in some names if you have any good ones!

January 25th, 2015

WHEN TRAVELLING THE WORLD FOR THE VERY FIRST TIME

Når jeg bråbestemte meg for å reise jorden rundt alene i et halvt år (pluss pluss), hadde jeg bare én tanke om hvordan jeg skulle gå frem, og det var å spørre noen som allerede hadde gjort det før meg. Nå er jeg den som “allerede har gjort det før deg”, og jeg tenker at det helt sikkert finnes flere av “Marie før reisen” der ute, og jeg håper dette innlegget kan være til hjelp for dere.

Jeg landet raskt på Kilroy når det kom til hjelp rundt planleggingen av reisen min. Bare fordi det var dem de før meg hadde brukt, og de var fornøyde og da tenkte jeg at da blir sikkert jeg det óg. Åpningsmailen til Kilroy var ikke mer komplisert enn at jeg forklarte greia:

Antall reisende: 1. Ønsker å reise og oppleve verden, har et budsjett på ca 100 000.

Derfra fikk jeg en kontaktperson som sydde sammen hele turen min, og som hjalp meg underveis dersom jeg ønsket å endre på noe; bli lenger ett sted, reise videre før planlagt og slike ting. Jeg valgte en ferdig pakke, en “jorda-rundt-billett” med en satt pris, den het Pionéer den gang, og kostet 34 000 inkl alle flybilletter. Hun spurte om alle destinasjoner i den pakken var like viktige for meg, og hva jeg ønsket meg.

Jeg ønsker egentlig bare å se verden, muligens hoppe i fallskjerm, jobbe litt på en gård eller lignende, tilgang til strender og varme, markeder, byer, etc. Gjerne steder hvor det er litt turisme fra før av, slik at jeg ikke blir totalt lost et sted ingen prater engelsk. På en annen side ønsker jeg helst å se steder hvor turismen ikke står veldig sterkt, så en mellomting hadde vært supert – hvis det er mulig?

Derfra satt hun opp en reiserute til meg, med forslag til ting å gjøre på hvert sted. Hun foreslo program/reiser med G Adventures (som jeg gjorde to av, ett i India og ett i Kina) og frivillighetsarbeid (som jeg gjorde i Sør-Afrika, ved Kwantu Game Reserve), hun tipset meg om hvilke byer jeg burde stikke innom i hvert land, hvor i byene jeg burde bo, slike ting. De har reist mye, de folka i Kilroy, og de kan verden. For meg var det å reise jorda rundt alene, første gang utenfor Europa og uten et sikkerhetsnett overhodet, en ganske skremmende tanke, men Kilroy ga meg en slags trygghet. De anbefalte steder å dra, luket bort steder jeg ikke burde dra som blond jente helt alene, og gjorde forberedelsene til den store reisen min veldig mye enklere og mindre skremmende enn den kunne ha vært for en ensom ulv av en førstegangsbackpacker.

I tillegg til det rent praktiske rundt reisen, flybilletter, frivillighetsarbeid og lignende, kan de også svare på alt det du lurer på rundt vaksiner, når man bør bestille reisen, når man bør dra, spørsmål rundt bosteder som nevnt (jeg forhåndsbestilte bare ett hostell via Kilroy, resten fikset jeg selv underveis), visum, og spørsmål rundt alt som har med reisen din å gjøre. De kommer med tilbud og prisforslag på din totale reise, og du kan enkelt justere hvis du syns det blir for dyrt, eller hvis du har mer å gå på av budsjett.

Jeg fikk et spørsmål om det er dyrere å bestille gjennom Kilroy fremfor å gjøre det selv – og det tror jeg ganske sikkert at det er, jeg har ikke sjekka, men jeg mener å ha lest det på en annen reiseblogg en gang i historia. Men for meg som skulle reise jorda rundt for aller første gang, og helt alene, fant jeg som sagt en trygghet i at jeg hadde NOEN der ute som bistod meg i planlegging og som gjorde det meste for meg i forkant, noen som var min Tarzan i reisejungelen der ute. For det ER mye å huske på, mye å tenke på, mye som må planlegges og hva visste vel jeg? Neste gang (hvis jeg bestemmer meg for en tur), derimot, kommer jeg nok til å gjøre det selv, i og med at jeg allerede har gjort det én gang og vet litt mer om hvordan lange reiser fungerer nå enn da.

Jeg har svart på mye før, men hvis dere sitter igjen med noen spørsmål må dere bare spørre i kommentarfeltet – så svarer jeg der! Evt om det er noe annet innen reise som dere ønsker et eget innlegg om.

(Jeg må egentlig slutte å blogge om reisene mine generelt, jeg blir jo sjuk i huet og hjertet av savn og lengsel bare jeg SER på tastaturet….)

______________________________________________________

When I spontaniously decided to travel the world around on my own for the very first time, I thought the best way to start my adventure was to ask someone who had alrady gone through with it. So I did. I asked, and I got answers. And I guess there are a lot of “Marie before her travel”s out there, and since I have become the one that has already done it before you, I want to write this post just to make it a bit easier for first time travellers after me. I hope you can pick up some good tips from this.

Kilroy was an easy choice to me when I started my planning. I had heard good stuff about them, great experiences from other travellers, so I decided to ask them to help me out with my travel too. I told them what I wanted: 1 traveller. Wants to see the world and has a budget around 100 000 NOK. From there I got one person as a point of contact. She asked me what I wanted, where I wanted to go and so on. I told her everything, that I had never sat a foot outside of Europe, that I wanted to see the world and maybe to work at farms during my travels, that I would like to stay close to English-speaking places, but still be outside the worst touristy places. I bought a package of plane tickets, it was called “Pionéer” and costed 34 000 NOK at that time. It contained like 10 destinations, all around the world from South Africa to South America. I went for that one.

The girl in Kilroy fixed my plane tickets, and also signed me up for programs with G Adventures. I did one in India, and one in China and I also voulenteered in South Africa at a Game Reserve called Kwantu. All of that was booked by Kilroy. She also answered my Qs about visa an vaccines and the people in Kilroy DO know travelling. They know everything you need to know, and as a first time backpacker, ready to travel the world on my own, I found a safety net in having them on my team. They also help you during your travelling, when you’ve already left home, they can change your flights, book a new one or whatever you need out there. Having their help made me feel much more secure than I would’ve done all by myself out there. They were my Tarzan in the jungle of travelling.

I got a question if it’s more expensive to use Kilroy than to fix it all and book the travel yourself. And I’m sure there is. But still, as I just said, I found a security in getting help on my first big travel. I was travelling for almost 7 months and that was a scary thing to do all by myself for the very first time. I’m glad I chose to have them around to fix and to answer my questions. But now that I’ve done it once, I think I might do it all by myself next time I decide to travel the world. Now I know more about the life as a backpacker, and I know how to fix things. Afterall – Kilroy only did my planning, booked my flights and put me up for a couple of programs in the beginning of my trip. The rest of the World I manage on my own – finding places to stay, things to do etc. But as a first time traveller – I would definitley recommend Kilroy or any other travel organizations.

My Norwegian version is so much more informative, sorry about that haha. But I hope this was useful to some of you. If you’ve got any questions about travelling, feel free to throw them into my comment field and I’ll answer them there :) 

January 24th, 2015

TOTALLY BROKEN

Sweater “totally broken” from Modekungen (sponset)

Åh, jeg lo da jeg åpnet pakken og la den genseren her utover gulvet, noen av dere så den allerede på Snapchat (superbrud) for flere uker siden, de sendte meg en HELT ødelagt en, og jeg fryser ihjel, men til sommeren blir den fin! Den er er kul til ødelagte bukser også, selv fin fyr godkjente – og han er ganske normal konservativ i stilen!

Jeg, derimot, føler jeg tar helt av i klesveien for tiden, med denne genseren og den fuskepelsvesten som får meg til å føle meg like drøy som Lady Gaga, all cred til motebloggere der ute som tørr å kjøre sin egen greie, og i tillegg føler seg komfortable med det! Jeg føler jeg har farget håret knallblått all over again, ved å kle meg etter den (snart) nye stilen min, fullstendig gæærn. I går ryddet jeg i klesskapet og tok ut en hel pose til med klær jeg vet jeg ikke kommer til å bruke mer, jeg rydder sånn anhver uke og kvitter meg med mer og mer, og jeg føler meg som en sommerfugl som skal fly ut av puppa si, hele stilen min forandrer seg i disse dager, jeg vet ikke om det er en del av det å vokse opp eller om jeg er i ferd med å finne meg sjæl eller hva som er greia. Gøy er det for shopping-genet mitt iallfall, ikke fullt så stas for lommeboka men den må jo bare dilte etter, den må jo dét.

Nå er det HELG – hurra – og jeg prøver å roe ned, har ingen planer overhodet og jeg skal innrømme at det river litt i den rastløse sjelen min, men jeg gjør så godt jeg kan. (Tante, håper du leser det her!) Jeg skal lese bøker, vaske leiligheta og kose meg sakte gjennom hele dagen og i morgen er det meldt sol så samboeren og jeg tar sikkert en tur ut! Deilighelg!

Hva skal dere? 

I had a laugh when I recieved this sweater, totally broken, but that’s its name so I guess that was expected haha. I love it though, looks good to my broken jeans! I feel so crazy wearing these clothes these days, this sweater and the fake fur vest that makes me feel like Lady Gaga, all cred to the fashion bloggers out there who dare to do their own thing and even feel comfortable with it! I feel like I’ve colored my hair blue all over again, by dressing after my (soon to be) new found style. Yesterday I was cleaning out of my closet, throwing pieces away that I know I won’t use anymore, I do these cleaning every second week and I feel like a butterfly leaving its pupae, my whole style is changing these days and I don’t know if it’s a part of growing up, or that I’m about to find myself or whatever it is. It’s fun for my shopping gene anyway, not so fun for my bank account but it just has to follos, hasn’t it? Now it’s weekend, and I’m doing my best to slow down, I don’t have any plans at all, other that reading and cleaning the appartment. It tears my restless soul apart, but I’m trying! Tomorrow it’s suppose to be sunny, so I guess me and my roomie will go for a walk, at least. Nice weekend! What are your plans?

January 22nd, 2015

IN MIDDLE OF NOWHERE

Det vakreste og vondeste jeg gjør med sjelen min er å fordype meg i mørket og dype daler. Livet er ingenting uten kontraster, ble jeg fortalt en gang, og jeg omfavner hvert smil og hvert arr like entusiastisk, like fullt og helt, selv om entusiasmen er litt lettere å få øye på når livet er lyst, å fortape seg i negative tanker og bekymringer får det ikke akkurat til å glitre i noens øyne, men et sted langt der inne koser jeg meg med det óg. Jeg trives i sola, men jeg syns det er deilig i skyggen også og det er ut av elendigheta den virkelige kunsten skapes, er det ikke det?

Min kunst er å skrive, mitt kall i tørketiden er å søke elendighet. Jeg setter på trist musikk, sørgelige tekster, hjerteskjærende melodier, maner tankene frem, tenker de helt ut, gråter og når bunnen hvis jeg må, og så tar jeg det derfra. Selvdestruksjon for å bygge meg opp igjen, noen ganger med vilje, andre ganger vil livet det for meg. Livet er vakkert og brutalt på en gang, å utelukke det ene svekker det andre, livet blir blast og blekt, og i mitt liv er jeg avhengig av begge sider.

Akkurat nå er tilværelsen min et sted midt i mellom, verken brutalt eller vakkert, og for meg er det det verste stedet å være. I et tomrom midt i mellom det ene og det andre, balanse og en mellomting er til å bli gal av, jeg kan høre sekundene tikke og gå, som i et venterom hvor tiden består i å vente. Vente på at skolen skal begynne igjen, vente på neste reise, vente på neste event, vente på et møte jeg skal ha til uka, vente på bedre tider. Jeg hever alltid stemmen (eller skriver i Caps Lock) når jeg skal fortelle andre om når det er viktigst å leve, virkelig LEVE - i nuet, for faen! – men her sitter jeg tilbake med meg selv, og gjør ikke annet enn å se fremover, og litt bakover, og tørke støv av gamle tårer for å finne nye ord, fordi min egen nåtid verken går i den ene eller andre retningen.

Vanlige folk rydder i skap, sorterer trusene sine etter farger og legger kabal. Jeg pirker i gamle sår, saumfarer mitt eget hode og tvinger frem følelser jeg egentlig ikke har for å ta liv av kjedsomheten. For det er dét som er problemet. Jeg kjeder meg! Jeg har det så bra, men bra er for tiden kjedelig, og jeg er lat og vet det, og jeg kan skylde meg selv. I morgen skal jeg gå ut av venterommet, gjøre noe, kjøpe et par nye gardiner, dra til et sted i byen jeg ikke har vært før, og bitchslappe meg selv tilbake til nåtiden. Det er tross det skjer. Fortiden er minner og fremtiden er forestillinger, og alt vi faktisk har er nå.

I’m bored. Google Translate. 

January 22nd, 2015

MOTORCYCLE DIARIES

«Motorsykkeldagbøkene» er en argentinsk spillefilm fra 2004 som baserer seg på 23 år gamle Ernesto Guevaras egne nedtegnelser, før han ble kjent som den revolusjonære Che Guevara. (wikipedia.no)

Et lite filmtips før helgen! Motorcycle Diaries, som åpenbart er den engelske tittelen på filmen, får deg til å ville gjøre noe, får deg til å ville reise, får deg til å tenke og til å føle, og jeg anbefaler den varmt, særlig til dere som leser bloggen min, for jeg tenker at siden dere henger rundt her dag inn og dag ut må vi jo ha NOE til felles, som å det reise for eksempel, og den filmen her tror jeg også blir en felles vinner. Dere finner den på Netflix!

Senere!

A good movie that makes you wanna travel, contribute to the world, makes you think and feel; Motorcycle Diaries. It’s a movie from Argentina (2004) that’s based on the writings from a 23 years old Ernesto Guevaras, before he got known as Che Guevara. (Soruce: Wikipedia). You can find it on Netflix. 

January 21st, 2015

MILITARY GLIMPSE

God kveld! Håret! Det ser helt hvitt ut, det er ikke det, og jeg ser helt blek ut, men akkuret dét stemmer faktisk. Hjertet mitt hopper fortsatt over et slag hver gang jeg ser mitt eget nye speilbilde, men jeg gir meg en uke så har jeg sikkert vent meg til mitt blonde jeg. Jeg er iallfall fornøyd!

I dag har jeg hatt fri, og tegnet dagen min i krussiduller, støvsuging, og roadtrip til mitt tidligere militære rede (Rygge) hvor jeg har møtt min nye uniformerte sjef, og for dere som ikke skjønner noe nå kan jeg forklare at jeg er fenrik (!!) i Heimevernet, og jobber som stolt presseoffiser (PIO) noen dager i året, og helt frem til nå har jeg tilhørt Heimevernet i Telemark og Buskerud, som jeg kommer til å savne for den gjengen der ute på Heistadmoen er helt fantastisk, før jeg ble overflyttet til Østfold og Vestfold i stedet, hvor jeg tross alt egentlig hører hjemme, fra Fredrikstad og alt. Det var et bra møte, og jeg deler PIO-hatten med en supermann, og jeg gleder meg ihjel til å jobbe sammen med min nye stab! Herregud, dere skal kjenne hjertet mitt spinner av gårde hver gang jeg nærmer meg mitt tidligere liv/en militærleir/en uniform/en norsk skog som ligner en uniform, hva som helst, sjelen min døde litt i det jeg ble sivil igjen i 2012, og jeg er så takknemlig til beinet for at Heimevernet eksisterer, for at jeg fortsatt kan være en liten del av det grønne liv og fremdeles ha det norske flagg på skulderen i ny og ne, hvis ikke hadde jeg selv havnet i en eksistensiell krise, ærlig talt.

Å ja, og så har jeg endelig landet neste reise med KLM, takket være en superfleksibel sjef (jeg gruet meg en halv dag før jeg turte å be om fri – igjen, null tull, så tusen takk), påsken går til….. MEXICO! Rekk opp hånda alle som gleder seg!

Hva har dere brukt denne onsdagen til, supers?

Good evening! The hair! It looks totally white, but it isn’t, and I look really pale, but yeah that’s actually true. My heart still skips a beat whenever I pass a mirror, I think I need another week to get used to my new look, haha. But I like it, though! Today I had a day off, and spent it cleaning the appartment before I went to the Air Force Base I used to be a part of when I was a soldier. Soo good to be back! I was there to meet my new military boss, as some of you might know I’m a public affair officer in the Army/Home Guard, which makes me use the uniform a couple of weeks a year. I love it, and the meeting today was really good, I can’t wait to work together with my new staff on the next big exercise! Oh, yeah, and I’ve also booked my next travel today –  thanks to a way too flexible boss. I’m going to Mexico this Easter!

January 20th, 2015

GUIDE: WHEN IN AMSTERDAM

Da jeg var i Amsterdam i oktober fikk jeg nesten ikke gjort noe av det dere tipset meg om. Når jeg ser tilbake på hvor sjukt bra utgangspunkt jeg egentlig hadde for å ta byen med storm må en jo bare kaste hodet bakover og le. Jeg hadde jo så fantastisk mye bra, takket være dere! Men jeg skal tilbake en vakker dag, og da skal jeg ta med meg tipsene deres – igjen, og denne gangen skal jeg bruke dem! Inntil det skjer håper jeg dere – og andre reisende – kan dra nytte av dem så lenge, så vær så god:

WHAT TO DO IN AMSTERDAM

Legg igjen fordommene dine ved gaten og gå ut med et åpent sinn. Fra du setter foten din utenfor Amsterdam Centraal, vær forbredt på å falle fullstendig pladask for denne sjarmerende nederlandske byen.
På mange måter er Amsterdam et ‘open air museeum'; de høye kanalhusene rammer inn kanalene som et høyt gjerde; se alltid opp. Ta turen innom Van Gogh museum og ta innover deg de verdenskjente solsikkene og selvportrettet uten øre. Gå så til ‘I Amsterdam’-monumentet, og ta et bildet inni en av bokstavene som resten av verden. RembrandtHuis huset en gang den kjente kunstneren og står like urørt som da Rembrandt selv drakk morgenkaffen sin der på 1600-tallet hvis du fortsatt ikke har fått nok av kunst.
Café de Jaren ligger rett i vannkanten og gir deg muligheten til å spise lunsj og ta et glass vin mens du sitter under grønne trær med hengende lyspærer, på en veranda-ordning bygget på kanalvannet (nydelig om kvelden.) Moods Coffee Corner skal ha byens beste kakao, og ta tram’en til Koningsplein for å kjøpe med en pakke tulipanløker hjem fra blomstermarkedet ‘Bloemenmarkt’ langs kanalen.

1. Sykling er et must i Amsterdam. Dette kan være forvirrende mener noen, men sykkelinfrastrukturen i Nederland er spesiell og må oppleves. Å se at damer klarer å balansere alle handleposene på syklene sine, det er jo et syn i seg selv!

2. Dra på kanalbåttur! Da kjører man båt gjennom en labyrint av kanaler og vakre broer med husbåter og glade mennesker. Virkelig den beste måten å se Amsterdam på.

3. Anne Franks huis. Bestill billetten dine på forhånd og vær forbredt på en følelsesmessig berg-og-dalbane.

4. Red Light District. Skal ikke si så mye mer, du må bare oppleve det.

5. “De 9 Straatjes in Amsterdam”. Små gater med masse morsomme butikker. Du finner faktisk en butikk der som har spesialisert seg i tannbørster bare for å nevne hvor sære noen av butikkene er. Ellers kan du finne klær litt utenom det vanlige, koselige gatecafeer/puber, bokbutikker osv. Gatene består egentlig av 3 gater, men blir delt opp til 9 da de har kanaler som deler de opp. Så da kan man jammen vandre litt langt kanalene og bruene som er så typisk Amsterdam!

6. Amsterdam er full av museer og veskemuseet (Museum of Bags and Purses) anbefales sterkt! Et helt museum med historien om veskene, hvor kult er ikke det? Flere museer som anbefales: Heineken Bryggeriet og kunstmuseumene som Rijksmuseum og Van Gogh

7. Ta turen opp i SkyLounge (DoubleTree Hotel) for utsikt over hele Amsterdam.

8. Amsterdam Eye er det mange som skryter av. Det er i utgangspunktet en kino, men de viser ganske spesielle filmer, også har de veldig kule kunstutstillinger der. Det ligger i Amsterdam nord, rett bak central station med fergen over (gratis og tar 2 min).

9. Electric Ladyland – UV lys museum, virker utrolig kult og spennende!

10. Prinsengracht er veldig å anbefale.

11. Parker: Vondelpark, ligger veldig sentralt og er så flott! Her er det heller ikke langt til Van Gogh-museet. Min absolutte yndlingspark er Amstelpark, for fem år siden syklet jeg og kjæresten min rundt i denne parken nyforlovet, åhh, gode minner! Kjøp med litt brød og pålegg fra matbutikken Albert Heijn og nyt godt selskap eller ei bok i en av parkene!

WHERE TO SHOP
1. IJ-Hallen – for deg som er stor fan av markeder!

2. Cuypmarket er et utendørs marked der man kan finne hva som helst, det er utrolig morsomt å bare gå rundt der og i området rundt.

3. Byen er full av secondhand butikker og sjarmerende markeder; ‘1953 Retro&Chic’ er et skattekammer

4. Waterlooplein, markedsplassen er åpent fra mandag – søndag

5. Første uken i hver måned er det et stort loppemarked nord for byen ved NDSM Wharf.

6. Liker du vintage shopping er I Love Vintage-butikken i Prinsengracht verdt et besøk, og butikken Rood, hvor de bare selger røde ting og alle med rødt hår får 10% rabatt

7. Det er et veldig koselig marked som heter noordemarkt, det ligger rett ved noordekerk i Jordaan, det er der lørdager og mandager. Jordaan er generelt et veldig koselig område, masse små kaffeer og barer som ikke er fulle av turister!

8. Magna plaza, som ligger rett bak slottet (som ligger ved Damplass) er et stort shoppingsenter hvis du er lysten på dét

WHAT TO EAT
1. Husk å smake på raw herring

2. Dra til et gatekjøkken og bestille friet met, kroket og frikandel speciaal. Dette er typisk nederlands gatemat, og noe vi alltid spiser på f.eks. lørdager der nordmenn kanskje har pizza. Vel verdt det, og veldig godt både til lunsj og middag.

3. Leidseplein og Rembrantsplein: masse restauranter og cafeer (turistområder)

Og helt til slutt: kjøp med deg hjem litt tulipanløk, så har du et minne som dukker opp til våren!

GOD TUR, alle Amsterdam-farere! Gi byen en stor klem fra oss alle!

Alle tipsene over er skrevet av leserne mine – ikke av meg, og er hentet fra DETTE kommentarfeltet. Noen av kommentarene er redigert pga dialekt, eller plukket fra hverandre for å passe inn i lista etc. Alle bildene er tatt av meg.

January 19th, 2015

NEW LOOK

Jeg har vært hos frisøren i dag! Ny hårfarge! Dere må nesten bare tro meg når jeg skriver det, for bildene er jo i sorthvitt så den nye fargen er det ingen som ser, men det er fordi belysningen i leiligheta er så pissgul og jævlig, skjønner dere, og jeg trenger dagslys for å få tatt ordentlige bilder av gullhåret, og det får jeg ikke før i morgen, i følge banen jorda vår går i. Men jeg har iallfall farget håret! Jeg var veldig fornøyd når jeg så mitt eget speilbilde hos frisøren, litt mindre fornøyd når jeg kom hjem til speilet i leiligheta, så jeg er nesten like spent som dere på hvordan det her skal gå i morgen! Jeg har iallfall blitt blond igjen, helt ned til hodeskallen, kommunefargen er historie og de slitte tuppene er borte, jeg er veldig fornøyd med dét, hun var flink med saksa. Jeg er verdens dårligste til å dra til frisøren, men hei – nytt år, nye muligheter, nytt hår og ny supertjej. Og ny by. Mitt første frisørbesøk utenfor Fredrikstad, jeg føler jeg er på tynn tynn is, men hva er det dem sier… You only live once.

Legg igjen en kommentar da, dere, jeg er selskapssjuk på tastaturet! 

I went to the hairdresser today! New color to my hair! You just have to take my word for it, ’cause these pics are black and white so my new color is hard to spot, but that’s because the lights in our appartment are SO yellow and ugly, like pee, and I need daylight to catch my new look properly – I’ll do it tomorrow, I promise. I’ve got even blonder, try to picture that for yourself until tomorrow, ok? See you!

January 19th, 2015

KJØTTDISK DEL 25

Det er MANNdag og førstemann til Ed Westwick! Eller Chuck Bass. Jeg får ikke bestemt meg om jeg syns skuespilleren er kjekk i utgangspunktet, eller om det er karakteren Chuck Bass som gjør han kjekk. Samme det, han skal i disken!

Takk for engasjementet deres, forresten, nå har jeg et HAV av nye menn å gå gjennom for neste ukes disk. Det er en lei jobb, men noen må jo gjøre den…..

Photo: weheartit.com

Tidligere kjøtt i disken finner dere her.

“Kjøttdisken” is a concept where I throw out pics of pretty men. Feel free to throw in some names if you have any good ones!

January 18th, 2015

WHAT’S IN THE BOX

Hey! Nyter en fin helg med en fin fyr, starter sene lørdagsmorgener i bare manneskjorte (som er den beste følelsen i hele verden, følelsen av å tilhøre noen åh) og bustete hår og bare bein, og disker opp med egg og bacon til frokost, blir altfor fin på for mye vin på en fredag, og i går gikk vi en tur rundt Løkka for å lette på vintåka, var innom Mathallen og dro på kino og så The Imitation Game (fin film!), før vi dro hjem og lagde nachos til kvelds og sovnet stille inn på sofaen til enda en film. Det gjorde ingenting at helgen ikke fant sted i Polen.

Åja, jeg glemte jo helt å fortelle dere hva som var i den pakken FedEx leverte på fredag. Det var en bikini fra Triangl (sponset), og jeg e.l.s.k.e.r den! Den blir perfekt til min neste reise, jeg venter fortsatt på svar fra KLM som bestiller billettene for meg, men så fort de er i boks – hasta la vista, baby! Gjett hvor jeg skal?! Gjett, da!

Skrives mer senere, håper dere har en deilig søndag!

Hey! I’m enjoying a quiet weekend with a nice guy, starting my slow mornings in a man’s shirt (best feeling in the world, I feel like I belong to someone) and bed head and naked legs, I’m making eggs and bacon for breakfast, get dizzy after too much wine on a Friday, and yesterday we went for a walk to clear our heads and we went to Mathallen, a farmer’s market kinda place, and then to the cinema to see The Imitation Game (good one!) before we went back home to make nachos for dinner and fell asleep to another movie on the sofa. I really didn’t mind that this weekend did not happen in Poland as we planned. Oh, and here’s what I got from FedEx on Friday, by the way. A way too cool bikini from Triangl. I love it! Perfect for my next travel, as soon as I get the thumb up from KLM it is hasta la vista, baby! Guess where I’m going?!