October 31st, 2014

HE’S A KEEPER


Channing Tatum <3 <3 <3 <3

Han så HELE Magic Mike sammen med meg. Det er en mann å ta vare på, ass.

My BF survived watching the whole Magic Mike movie with me. That’s a keeper. 

October 30th, 2014

THOUGHT OF YOU

October 29th, 2014

ALL I SEE IS NORTH AFRICA

Foran meg ser jeg tre eksamener, en kontrakt med arbeidsgiver som snart går ut, en leilighet som koster mer i måneden enn jeg får i stipend, og en uoppnåelig drøm om et trygt, fast og eget sted å bo, og om kveldene ligger jeg med angst som en knyttneve i magen, og jeg ser altfor langt frem for mitt eget beste. Så jeg lukker øynene i stedet, og ser Marokko spinne på innsiden av øyelokkene mine. Verden, verden, verden, det var mye enklere når det bare var vi to.

Ahead of me I can see three exams, one contract with my job that soon runs out, an apartment that costs more than I get in scholarship, an unattainable dream of having my own place to live, something I own, somewhere safe. So I close my eyes instead, and find Morocco spinning on the inside of my eyelids. My world, my world, my beautiful world. It was so much easier when it was just you and me. 

Photo private, Marocco 2014

October 28th, 2014

HEAR HEAR

Denne uken sett fra et tirsdagsperspektiv:

- To dager inn i uka

- To dager til eksamen i EXFAC

- To pizzaer å lage, for jeg blir opptatt med både eksamen og Ecuador så jeg rekker ikke å lage de to neste ukene (pizzaene jeg lager havner her, og sjokoladepizzaen var himmelsk, dere burde prøve!

- To fine støv*, som ble glade for to fine blogginnlegg. (*mamma og pappa)

- To pluss tre timer skoleprosjekt i går, filmprosjekt at my place, og vi ble ferdig og jeg er så glad og fornøyd med det, for hvis filmen blir godkjent kan vi gå opp til eksamen! Det var ikke lenge siden jeg stod uten filmgruppe og var dritstressa for at jeg kanskje ikke fikk tatt eksamen i det hele tatt i år, fordi hvordan skulle jeg få tid til film og gruppeprosjekt midt i eksamener, skole, jobb og reise? Jeg fant gruppe, jeg fant tid, og nå har vi GJORT det, og gjort vårt beste, og jeg bare håper det er godt nok.

- To leopardflekker som jeg nesten vil beholde, for å minnes hvor uforutsigbart livet er, og hvor heldig jeg er som ikke har det verre

- To armer å savne helt til fredag

- To fingre opp i luften for fred

Har dere to til meg på en tirsdag?

_______
This week seen from a Tuesday perspective: 2 days into the week, 2 days until exam in EXFAC, 2 pizzas to make ’cause I’ll be busy with exam and Ecuador the upcoming weeks (the pizzas I make are posted here, you should really try the one with chocolate, it was so good!), 2 good parents that were really happy about 2 fine posts about ‘em on my blog, 2 + 3 hours with film project at my place yesterday, for school, and we made it and I’m so happy about that ’cause if the professor approves our film, we can take exam this semester! 2 leopardspots that I almost wanna keep ’cause they remind me of how unpredictable life can be and how lucky I am to be healthy and safe, 2 arms to miss until Friday, 2 fingers up in the air for peace. 

Got 2 for me this Tuesday?


Photo_ Private 2011


Oh, and two new shoes: Heels – Black Beauty (sponcored) from MODEKUNGEN. They’re actually soft and good to wear! Even though I feel like bambi, not used to walk in heels….

October 27th, 2014

DAD

Hei, pappa.

Jeg hadde egentlig tenkt å spare dette innlegget til farsdagen, men så tenkte jeg: nei. Hver dag er en farsdag, iallfall bak ribbeina mine der hjertet mitt slår og der hvor du bor. Du flyttet inn den dagen jeg kom til verden, og sikkert før det óg, og jo eldre jeg blir, jo større plass tar du der inne. Pappajente, alltid vært.  Jeg har hatt noen ord liggende og ulme lenge, og tenkt på at jeg måtte få de ned, og ut, så her kommer de, og kjenner jeg mamma rett kommer hun til å lese de for deg. For du kan ikke lenger lese dem selv. Og det er litt av kjernen i det jeg har på hjertet.

Da jeg var ute og løp for flere måneder siden hørte jeg på Hedegaard – Happy Home. I teksten synger han: What will I say when my kids ask me who my daddy was? Og det skulle ikke mer til, før tankene mine sprang og spant av gårde, raskere enn beina kunne bære meg der jeg løp.

Jeg skal innrømme at tankene mine også fikk et kappløp med tiden den helga i august da jeg helt ærlig trodde jeg kom til å miste deg. Jeg visste ikke om jeg hadde en pappa gjennom hele den helgen, og ord kan ikke beskrive den forferdelige følelsen jeg bar med meg på den altfor lange bussturen hjem for å se deg der du lå på sykehuset, koblet til en pustemaskin som sørget for at du fremdeles var med oss. Og du ER fortsatt med oss, uten en maskins hjelp, og for det er jeg lykkelig. Hundre prosent lykkelig, jeg orker ikke engang å reflektere over alternativet. Det fantes ikke et alternativ. Og det finnes fremdeles ikke. Det må aldri skje deg noe sånt igjen, det kan du hilse de to bokstavene dine og si. M og S har aldri eksistert i ditt alfabet, og de får ikke kreve sin plass heller, aldri igjen. Jeg er så glad for at du viser dem! Pappaen min er sterkere enn pappaen din.

Men etter det skjedde har frykten for at noe skal skje deg igjen ufrivillig bodd et sted langt inne i meg allikevel, og jeg trenger at du får vite hvem du er for meg, og hvem du alltid kommer til å være, selv lenge etter at du har forlatt denne verden. (Den billetten din har jeg forresten brent, så du må finne deg i å bli her for alltid, upsi, hehe) For M og S kommer ikke til å eksistere i den historien jeg skal fortelle mine barn og barnebarn heller. Når jeg tenker tilbake på barndommen, og på deg, ser jeg nemlig ikke rullestolen. Jeg ser ikke sykdom, bekymringer, og jeg ser ikke den urettferdigheten det er at du faktisk har en diagnose. For det ER urettferdig, det er så urettferdig at livet ditt ikke fikk bli som du selv drømte om, det er det, men det er ikke det jeg tenker på når jeg ser på deg. Jeg ser bare pappaen min. En mann som betyr, og alltid kommer til å bety mer enn noen annen mann i hele verden for meg. En mann med tålmodighet nok for et helt kontinent. En mann med den varmeste og morsomste humoren noen har beriket livet mitt med noen gang. Og den har jeg arvet, heldigvis for de rundt oss! (Skal hilse fra Dulmer, mamma) En mann som er stødig som et fjell, og snill som dagen er lang. En mann full av klokskap, og et geni i matematikk. Jeg kunne ønske jeg arvet din tålmodighet, for da hadde jeg kanskje holdt ut de lange leksjonene du hadde med oss i matte da vi var små, haha. Jeg ser en mann med talent, og selv om du ikke lenger får benyttet deg av det, vet jeg at du er full av det. Jeg ser tegninene dine, jeg ser fjellene du gikk i, og håndskriften din, og hvordan du aktivt deltok i de unge livene våre så langt det bare gikk. Du ba sykdommen pent vente, for du hadde en familie å ta deg av. Og jeg ser smilet ditt, og øynene dine som alle forteller meg at jeg har arvet.
Det er dét jeg skal si når noen spør meg hvem pappaen min er, og selv om sykdommen naturlig nok har preget hele familien og livene våre helt siden den snek seg inn for så altfor mange år siden, kommer den ikke til å få plass i mitt alfabet heller. For du har kanskje MS, men du ER ikke. Du er pappa, min pappa, og en mann som jeg elsker og beundrer.

Translation: Love can’t be translated, but you can always try Google Translate :)

October 26th, 2014

MOM

Hei, mamma.

Jeg må bare dele noen tanker jeg har hatt surrende rundt i noen uker nå, som en slags konklusjon etter at jeg flyttet hjemmefra. For du har så mange hatter liggende i skapet ditt, og der kan du la de få ligge. Du har gjort jobben din. Som egentlig ikke kan kalles en jobb, for du har gjort det med verdens største selvfølgelighet og ut i fra kjærlighet – iallfall har jeg opplevd det sånn, fra mitt perspektiv. Hatter som sjåfør, vaskehjelp, klesvasker, kokk, oppvask, super-lokal bank, leksehjelp, dagligvarehandler. Jeg er glad på dine vegne, for hodet ditt må jo føles lett som en fjær når alle disse er tatt av. Jeg er glad på mine vegne også, for å oppdage at jeg lykkes i et selvstendig nesten-voksen-liv. Takket være deg, og pappa, og broren min har sikkert bidratt litt han óg, mellom alle kranglene og stille krigene vi har hatt opp gjennom. Men dette skulle ikke handle om søskenkjærlighet, det skulle handle om deg, og hvordan jeg ikke lenger trenger deg.

Og jo mindre jeg trenger deg, til det praktiske i livet mitt, jo sterkere blir følelsen av at jeg trenger deg. På ordentlig. Når vi har ryddet alt av bordet, og det eneste som er igjen er det bakenforliggende mor-og-datterforholdet, og da blir det så innmari tydelig for meg. Det må være rart, å plutselig ikke skulle føle seg som et grunnleggende behov lenger. Barna har blitt voksne, forlatt redet, og alt du har igjen er det du gjør for din egen del, og for pappas. Jeg har ikke de erfaringene en må ha for å kunne sette seg inn i et mammaperspektiv, men jeg ser for meg at det må være litt rart. Så jeg har tenkt litt på det. Og jeg vil at du skal vite at jeg tenker på det, og på deg. Jeg trenger deg ikke lenger, og det gjør at jeg trenger deg mer enn noen gang. Som rådgiver, som støtte, som inspirasjon, motivator og som en kilde til livets største kjærlighet. (Og til å spille Wordfeud med!) Alt du gjør, og som du allerede er. Så selv om skapet ditt nå er fylt av hatter du ikke lenger har bruk for, må du love meg å aldri ta av den tyngste, største og den viktigste av dem alle: den hatten som heter MAMMA. Du trenger egentlig ikke å love meg det heller, for jeg vet at den hatten blir der den er til den dagen du dør, og forbi. (Ps. Lov meg at du aldri dør.)

Verdens største kjærlighet og klem fra datteren din. I love you!

Translation: Love can’t be translated, but you can always try Google Translate. :)

October 24th, 2014

MEET MY BOYFRIEND

(Flybillettene er sponset av KLM, meningene kommer fra hjertet)

Han er så fin! Jeg hadde aldri trodd at det skulle bli oss, jeg trodde ærlig talt ikke at jeg var i hans liga, men da det ble det var jeg den lykkeligste på jord, og i himmelen. Vi FORSTÅR hverandre! Så himla godt. Vi skal akkurat samme vei her i livet, og jo bedre kjent jeg blir med han, jo mer forelska blir jeg. Jeg gleder meg til oss to – sammen – mot evigheta og forbi, eller iallfall ut november. Ilu herfra og til himmelen, og ned igjen! 

Sjekk blogga er forelsket, a. Jeg er så glad på hennes vegne! Og min egen, for det er jo ikke sånn at bloggen kan dra på tur uten meg, heller. Om to uker og to dager er vi på vei til Ecuador!
Jeg har alltid hatt en positiv greie knytta til KLM. I barndommen var det et TV-program på NRK1 som knyttet familien min sammen på en lørdagskveld, til deilig mat og latter, og vi lo og vi lo og pappa ler enda. Jeg og pappa har alltid hatt den samme humoren, som mamma ikke helt har forstått seg på, og jeg tror KLM, med Knyt Lystad, Trond Kirkevaag og Lars Mjøen var et av de første tegnene på dét i livet mitt.

KLM for meg i dag er ikke lenger en komikertrio, men en samarbeidspartner og en bloggkjæreste jeg er utrolig stolt over å ha kapret, og navnet KLM gir meg like mange positive følelser nå som på nittitallet. Jeg har flydd mye rundt om i verden, og av alle flyselskaper jeg har vært innom på de mange reisene mine, er KLM et av de jeg  absolutt foretrekker. Og det er ikke bare noe jeg skriver fordi vi er i et forhold, KLM og jeg, men fordi jeg er en passasjer – som alle andre reisende, og jeg vet hva jeg setter pris på og hva jeg ikke er så fan av når det kommer til flyreiser. God kundeservice er ikke rakettforskning, men hadde det vært det hadde KLM vært kongen av verdensrommet. Som de stråler, de ombord! Så blide, og en annen viktig greie som jeg la spesielt merke til: punktligheten. Nå har jeg jo bare én flyvning med de friskt i minnet, fra Oslo til Amsterdam og tilbake igjen, men vi tok av på sekundet og landet før vi skulle. Det betyr så mye, for når du sitter der i setet ditt og er full av forventninger og sommerfugler i magen som flakser rundt, som en veddeløpshest før startskuddet går, er forsinkelser et mareritt. Jeg får iallfall en stor, grå sky hengende over meg, men hos KLM skinte sola. Punktlig og presis, både til og fra, for hjemreisen er enda mer sårbar – da skal vi bare HJEM, og en forsinkelse da ville vært katastrofe, sliten og fæl og deppa nok fra før av over at reisen er i ferd med å ta slutt!

Selve reisen, det å være på vei til noe – det å befinne seg på et slags mellomsted - er noe av det beste jeg vet med det å reise. Destinasjonen i seg selv er fin og flott, men det er noe med det å bevege seg mot noe, ha et konkret mål, det å ha lagt noe bak seg og ha noe ukjent, nytt og spennende foran seg. Og jeg er så FORNØYD med at KLM er mitt mellomsted.

TAKK for reisen til Amsterdam, KLM, vi sees i november for å dra den enda litt lenger – Ecuador it is!

A small tribute to my blog partner, KLM. I’m so proud to be their ambassador, I was so pleased with the service and the precise flights we had. I am not saying that only because I’m in a relationship with them, but because I am a flight passenger too. I know what’s working and what doesn’t when it comes to travelling, and during my short trip with KLM to Amsterdam and back, I couldn’t find a single mistake. I’m so excited to do our next travel together – Ecuador in November!

October 23rd, 2014

WHERE I DO MY WORK

Én uke til eksamen i EXFAC, og jeg kunne spist en ladd pistol. Jeg ignorerer nervene mine så godt jeg kan, og angsten over hvor mye jeg egentlig har igjen å lese, ved å beundre mitt nye kontor i kjøla, som vi har begynt å kalle leiligheta, så kaldt som det er her. Men med ullsokker og vanter på skal jeg nok klare å få lest litt fra min nye pult! SÅ deilig å få det veslevoksne sølveplet* opp fra gulvet. Hva synes dere? :)

*iMac

__________
One week left to my first exam, in EXFAC, and I could swallow a gun. I’m ignoring my nerves as best as I can, and the anxiety of how much I’ve got left to read, by admiring my new office in our ‘cooler’ – as we’ve named our apartment. It is SO cold in here. But with woolen socks and with gloves on I’m sure I’ll manage to do some reading from my new desk!

October 21st, 2014

A HUNDRED

1: Is there a boy/girl in your life? Yes

2: Think of the last person who hurt you; do you forgive them? Probably, I (almost) always do

3: What do you think of when you hear the word “meow?” My cat, little Miss Anton, she is so funny and such a nightmare, and I love her

4: What’s something you really want right now? To be done with all my exams

5: Are you afraid of falling in love? No, it’s the best and worst feeling in the whole wide world

6: Do you like the beach? I love!

7: Have you ever slept on a couch with someone else? Yes

8: What’s the background on your cell? The sky

9: Name the last four beds you were sitting on? Uhhm. I don’t know the beds’ names (????) but it was my own x 2 (in Oslo and in Fredrikstad), and my bf’s and what else… I don’t know, I really don’t have a lot of beds in my life. Might be the hotel bed in Amsterdam, then. 

10: Do you like your phone? Yes, once you go Samsung(ack), you never go back

11: Honestly, are things going the way you planned? I don’t really plan my things, I love when life just happens the way it’s suppose to. I’m going wherever the wind blows, you know? Long live the coincidences and hakuna matata 

12: Who was the last person whose phone number you added to your contacts? I don’t remember, that’s a seldom thing to do for me! Might me someone at the office, or someone in the Army

13: Would you rather have a poodle or a Rottweiler? Rottweiler

14: Which hurts the most, physical or emotional pain? Emotional. At least I haven’t felt a really bad physical pain. Yet. KNOCK ON WOO

15: Would you rather visit a zoo or an art museum? Art museum, I hate zoos, the animals shouldn’t be there at all and neither should we. Stop supporting those awful places by paying them a visit! 

16: Are you tired? Not at the moment, no

17: How long have you known your 1st phone contact? A couple of years

18: Are they a relative? Only if I marry her boyfriend’s cousin!

19: Would you ever consider getting back together with any of your exes? Nope, there’s a reason why they became exes

20: When did you last talk to the last person you shared a kiss with? Yesterday, and today on Facebook

21: If you knew you had the right person, would you marry them today? No, not today, I’ve to read to my exam

22: Would you kiss the last person you kissed again? Yesyes

23: How many bracelets do you have on your wrists right now? 1, the only one I never take off. I bought it in South Africa, in the beginning of my journey around the world. It means the world to me – literally! 

24: Is there a certain quote you live by? I would rather regret on doing something, than regret not doing it at all

25: What’s on your mind? Our living situation

26: Do you have any tattoos? I’ve got a mustache on my finger ^

27: What is your favorite color? My all-purple-mom has made me like purple haha

28: Next time you will kiss someone on the lips? I don’t know, Wednesday maybe

29: Who are you texting? No one at the moment, except from my blog readers (heeeyya!)

30: Think to the last person you kissed, have you ever kissed them on a couch? Yep

31: Have you ever had the feeling something bad was going to happen and you were right? Yes, and I hate it when that happens

32: Do you have a friend of the opposite sex you can talk to? I do

33: Do you think anyone has feelings for you? I hope so, otherwise we wouldn’t be together I guess

34: Has anyone ever told you you have pretty eyes? Yes! My mom and dad made a really good job there

35: Say the last person you kissed was kissing someone right in front of you? It would piss me off, and then I would walk away, moving to Australia or something

36: Were you single on Valentines Day? No

37: Are you friends with the last person you kissed? We’re more than friends, he’s gonna marry me one day, he just doesn’t know that he wants to yet

38: What do your friends call you? Marie, or Super, or Brudevold (my last name), or Lars. The last one is impossible to explain.

39: Has anyone upset you in the last week? Yes, and my stomach hurts, but it’ll pass. It always does.

40: Have you ever cried over a text? I guess, I’m quite emotional (PMS….)

41: Where’s your last bruise located? On my foot, my toe went all blue and it still hurts – even there’s weeks since I bruised it

42: What is it from? I was kinda drunk, and I kicked my foot into a tree or something, running barefoot on the ground 

43: Last time you wanted to be away from somewhere really bad? Whenever our neighbors are having a loud party in the middle of the night, in the middle of the week, it happens all the time… Last time must’ve been last week. God, it pisses me off! 

44: Who was the last person you were on the phone with? My mom

45: Do you have a favourite pair of shoes? Yes, my converse – I traveled the world with them as well. So full of memories and dust from India and water from Foz do Iguazu and so on and so on. They mean the world to me – literally v. 2. 

46: Do you wear hats if your having a bad hair day? No, I don’t really care. 

47: Would you ever go bald if it was the style? No way!

48: Do you make supper for your family? I did once a month when I lived at my parents, and I still do for my roomie and my bf every second week. I’m making homemade pizzas as a part of my job. This week it’ll be chocolate pizza. Gotta love my job!

49: Does your bedroom have a door? Yes, a thin one, but it’s a door I guess

50: Top 3 web-pages? www.supermarie.no (obvious reasons, hello I live here), www.hotmail.com and www.facebook.com

51: Do you know anyone who hates shopping? Yes, yes, yes, a man, a man and a man

52: Does anything on your body hurt? My toe and my soul

53: Are goodbyes hard for you? Yes, I cried myself all around the world, leaving people behind in every country. What a neverending sorrow! 

54: What was the last beverage you spilled on yourself? I think that was water

55: How is your hair? In a ponytail

56: What do you usually do first in the morning? I get my makeup, put the TV on (‘Good Morning, Norway’) and drink my FitLine cocktail for the day while doing my makeup

57: Do you think two people can last forever? My mom and dad has proved that to me, and my grandparents too. So yes. I do. And I want my own relationship to be exactly like that, warm, safe and strong till death do us apart.

58: Think back to January 2007, were you single? No, my hair was blue and I was still dating my first boyfriend. My hair was BLUE. It’s a miracle I wasn’t single…

59: Green or purple grapes? Green

60: When’s the next time you will give someone a BIG hug? I’m more like a “do not touch me”-person, but I guess I’ll hug someone tomorrow

61: Do you wish you were somewhere else right now? I always do, don’t I. Such a dreamer.

62: When will be the next time you text someone? I have no idea, I rarely use my phone anymore. 

63: Where will you be 5 hours from now? At home, reading for exam. Or at IKEA, if I’m done reading. 

64: What were you doing at 8 this morning? Doing my makeup

65: This time last year, can you remember who you liked? I liked him

66: Is there one person in your life that can always make you smile? Yes, I’m rich!

67: Did you kiss or hug anyone today? No

68: What was your last thought before you went to bed last night? Media studies, I guess

69: Have you ever tried your hardest and then gotten disappointed in the end? Yes

70: How many windows are open on your computer? 7

71: How many fingers do you have? 10

72: What is your ringtone? My phone is always on mute so I really don’t know

73: How old will you be in 5 months? Still 24 years young

74: Where is your Mum right now? At work, I guess, or at home

75: Why aren’t you with the person you were first in love with or almost in love? We didn’t work out, we grew apart, it wasn’t him, it was me and so on

lvo.jpg

76: Have you held hands with somebody in the past three days? Yes

77: Are you friends with the people you were friends with two years ago? Yes

78: Do you remember who you had a crush on in year 7? I think it was Michael, ’cause all of the girls in my class were crushing on him so I couldn’t be any different than them, could I. Mainstream love!

79: Is there anyone you know with the name Mike? YES! Elmo, I met him in India and then we traveled China together, and I really miss him and his three lads!

80: Have you ever fallen asleep in someones arms? Yes, best feeling ever

81: How many people have you liked in the past three months? 1

82: Has anyone seen you in your underwear in the last 3 days? Yes

83: Will you talk to the person you like tonight? No

84: You’re drunk and yelling at hot guys/girls out of your car window, you’re with? Linda haha

85: If your BF/GF was into drugs would you care? Yes, of course. The only dope in his life should be me. 

86: What was the most eventful thing that happened last time you went to see a movie? I dunno

87: Who was your last received call from? My mom

88: If someone gave you $1,000 to burn a butterfly over a candle, would you? No, I’m too afraid of my karma, and my heart would really hurt. What kind of money is that? “Hey I put a life on fire, I’m rich for the next week”. Wouldn’t be worth it, I would feel sick

89: What is something you wish you had more of? Time, and money – so I could buy myself a nice place to live

90: Have you ever trusted someone too much? Yes

91: Do you sleep with your window open? Yes, ’cause my room smells like death if I don’t

92: Do you get along with girls? Not so much, I prefer boys

93: Are you keeping a secret from someone who needs to know the truth? No

94: Does sex mean love? No, but sex WITHOUT love is a waste of time, body and soul

95: You’re locked in a room with the last person you kissed, is that a problem? No

96: Have you ever kissed anyone with a lip ring? No

97: Did you sleep alone this week? Yes

98: Everybody has somebody that makes them happy, do you? My bestfriend’s son and daughter, oh my god… They make me the happiest girl alive. 

99: Do you believe in love at first sight? Yes

100: Who was the last person that you pinky promise? I didn’t do the part with the finger, but I promised something to my (ssshh) on Saturday

100! Someone bring me that medal. Now it’s your turn – pick three to answer below!

October 20th, 2014

LIFE’S TOO SHORT

Livet er for kort til å ikke sette pris på

- En god bok

- God MAT! (mammas pannekaker, biff medium rare og en god salat med pasta og kylling)

- Stjernehimmelen, uansett hvor i verden du ser den fra

- Channing Tatums eksistens

- Latter

- Et smil fra en fremmed forbipasserende

- Høstfarger på trærne

- Mestringsfølelsen, enten det er første gang en klarte å sykle uten støttehjul, etter et maraton eller en bestått eksamen. Mestringsfølelse i alle dimensjoner er verdt å stoppe opp ved og omfavne med kropp og sjel

- BMW X6

- Deilig musikk fra en sjanger du virkelig elsker

- Gode naboer

- En god samtale

- Iskaldt vann i springen

- Dyne!

- Nøkkelost og leverpostei

- Overraskelser ut av det blå

- Lønningsdag

- Solen

Deres tur!

__________
Life’s too short not to appreciate:  a good book, good food, night sky, Channing Tatum, laughter, a smile from a stranger, colors of the trees when it’s autumn, the feeling of success – no matter how big or small your achievement is, BMW X6, music from a category you love, good neighbors, a good conversation, ice cold drinking water,  duvet, cheese, surprises out of the blue, pay day, the sun. Your turn!

photo