January 8th, 2013

LA ink on my forever


ph_priv

Siden dere var så innmari(e) flinke til å gjette; vi gikk bare ned for å se tatoveringsstudioet til Kat Von D fra TV-serien LA Ink i dag, da jeg just for fun gikk bort til resepsjonen og lurte på noe. Plutselig hadde de både mulighet og tid til å sette evige spor i huden min på stedet, og det spontane hjertet mitt klinte til! Så nå er jeg nytatovert og fornøyd! Gjett hva jeg tok, a.

Since you did so well on the guessing yesterday, here’s another one for you; today we went down to see the tattoo studio of Kat Von D, just for fun. Suddenly they had the time and the people to tattoo me as we spoke, and of course… I had to do it! Guess what I got? 

January 7th, 2013

the OC

Her er hva vi gjorde i går før vi dro for å finne huset til Dr Phil:

So, this is what we did before we went to find Dr Phil’s house:


Rekk opp hånda alle som blir gira av tanken på å passere det skiltet her! JEG SKAL TIL MARISSA, tenkte jeg. (Newport Beach/Orange County er stedet hvor de spiller inn TV-serien “the OC”, som jeg også følger slavisk! Dere må se på det, hvis dere ikke har sett det før!)  // Rise your hand if you get exctied by seeing this sign! I’M GOING TO MARISSA, yeee (Newport Beach/Orance County is the place where they’re shooting the TV show “the OC”, wich I’m a big fan of! You’ve to see it, if you haven’t!)


Newport beach, lavsesong. Om sommeren er det visst ikke et eneste ledig sandkorn der ute! // Newport Beach, low season. In the summertime not a single grain is available! 


JEG VAR I the OC! // I’VE BEEN IN THE OC! OMG!


Moloen de bruker i serien <3 // the pire they’re using in the series


Her stod jeg egentlig og poserte ALENE (og fornøyd med det…) for fotografen, men så ble jeg forstyrret av en “Snakker vi lunsj, eller?”-fyr som følte behovet for å peke ut den rosa bilen sin for meg, og fortelle meg litt om livet sitt. // I was standing here (happily) ALONE, posing for the photographer when this guy interrupted me with nag about his pink car and his life. Thanks for ruin my pic, dude.


Her er bilen. Men jeg brydde meg ikke. Jeg sa bare “OK”, og forlot han. Men så måtte jeg jo ta bilde av bilen i smug, bare for å huske den kleine historien om fyren på brua. // Here’s his car. But I didn’t care, I was like “OK” and just left. But I had to go and secretly take a pic of the car anyway, just to remember that awkvard story about the guy on the pire.


ph:priv, Newport Beach, Orange County, California

For et vakkert sted! Kan nesten ikke vente med å se både Dr Phil og the OC igjen, og tenke at…. Been there, done that.

What a beautiful place! I can’t wait to get home to watch Dr Phil and the OC again, and just be like…. Been there, done that.

January 7th, 2013

@ Dr Phil’s place, ye


ph_priv, Beverly Hills, Los Angeles, USA

Dere har helt rett. Og jeg oppnår nirvana hver eneste gang jeg nærmer meg tanken på at jeg har vært der, eller kaster et blikk på de siste bildene mine. Før vi kjørte fra hotellet i dag, sjekket jeg mail i full fart for å se om leseren jeg vil sende et L.A.-postkort til hadde svart meg, og jeg takker alle som evt måtte bo i andre etasje for at jeg gjorde akkurat det. Ikke bare hadde han sendt meg sin egen adresse, han hadde funnet frem adressen til Dr Phil for meg! SELVESTE! Jeg strikket meg, helt ærlig, ikke en genser av forhåpninger for det, men jeg tok med meg adressen og tenkte at jeg ikke hadde noe å tape uansett.

Da vi var ferdig med dagens første utflukt, til the OC og Newport Beach (viser dere bilder senere!), la vi inn adressen jeg hadde fått på GPS’en og kjørte mot Beverly Hills – igjen. Jo lenger vi kom, jo sykere ble husene/villaene/slottene/katedralene/jegvetikke. Beskyttende busker høye som skyskrapere, biler produsert i himmelen buskene skrapte på, og jeg kan banne på at vi må ha kjørt forbi husene til MINST syv av Hollywoods A-kjendiser på veien ut til adressen. Hadde likt å vite, men ingenting slår det vet .

GPS’en tok oss lenger og lenger vekk fra de overeksklusive nabolagene, det ble lenger mellom husveggene og enda flere busker. Vi ble bedt om å kjøre opp en snirklete bakke i overraskende dårlig stand, ned en annen, til høyre og så venstre. Trangt og humpete. Jeg tok bilder på måfå, i hytt og pine, bare for å huske hvordan det så ut i Beverly Hills, og så….. Det øverste bildet, som jeg helt tilfeldig tok….?

DER BOR DR PHIL!!!!!!!
“You have reached your destination”, sa Åse etterhvert med sin monotone stemme, ribbet for entusiasmen som nesten rev i stykker passasjeren hennes. (Vi har døpt GPS’en for Åse.) Vi hadde kommet opp den aller siste bakken, og stanset bilen. Jeg stirret på Åse, som nå var fornøyd og stum – stirret på porten utenfor, helt handlingslammet. Lone (supersjåfør, kjæresten til fetter!) kjente igjen huset fra Google, jeg kjente skrekkblandet fryd. Visste ikke om jeg skulle tørre å gå ut, visste iallfall ikke om jeg skulle tørre å gå ut med det store kameraet mitt…. Så jeg bare gjorde det. Genseren jeg aldri strikket av forhåpninger før vi dro, ble nå vevd på highspeed av ekstase, starstruckness og elleville endorfiner. Jeg oppnådde nirvana på stedet, dette var ikke engang planen min da jeg kom til LA – men plutselig stod jeg der, utenfor min største helts port! TAKKET VÆRE EN LESER! (Og Åse.) Han får takken sin i postkortet jeg skal sende, så jeg skal spare dere for den talen. Nå skal jeg legge meg med ekstasegenseren min på, og mentalt krysse av “Oppsøke Dr Phil” på listen over ting å gjøre før jeg dør. Og så skal jeg sovne stille inn til den nest siste natten i Los Angeles – og det fullstendig lykkelig!

I FOUND DR PHIL’S HOUSE TODAY! I am so happy I could die. He has been my hero since forever. And I couldn’t have found him without my reader, THANK YOU SO MUCH for doing the effort! That made my 2013!

January 7th, 2013

I’m so happy I could die

GJETT HVOR JEG STÅR HER?

GUESS WHERE I’M STANDING IN THE PICTURE?!

January 6th, 2013

when fantasy becomes reality


ph_priv

Ååårrh, jeg føler meg som en lykkelig påkjørt marekatt! Jeg er helt skutt, men herreGUD – det har vært en dag verdt å ta en kule for! Vi spontandro til Universal Studios i stedet for alt vi egentlig skulle, for i morgen er det meldt regn. (Ja, det hender faktisk at det regner litt i eventyret mitt også…) Og nå er jeg så gira at jeg vet ikke opp eller ned på verken himmel eller jord! Jeg har vært på kontoret til ALLE kjendiser i hele verden, det føles iallfall sånn. Cruiset rundt utenfor der stjerner som Johnny Depp, Tom Hanks og Jim Carry baker sine million levebrød, blitt revet inn i realistiske surrealistiske ting som å bli angrepet av dinosaurer og reddet av King Kong (360 graders 3D show, helt sykt), sett snurten av Wisteria Lane (Frustrerte Fruer), gaten brukt i Bruce Almighty (bilde nr 3 fra toppen), hadde jeg ikke tatt bilder av hver eneste ting jeg har gjort i hele dag hadde jeg ikke hatt kontroll i det hele tatt. Det var en hel fantasiverden der inne! Og The Simpons Ride, som en av dere nevnte – ahah jeg lo så jeg skreik! Av alt, i hele dag, egentlig. Bare for å være veldig diffus – for det er det jeg er akkurat nå.

Universal Studios i seg selv er verdt hele flybilletten til L.A., ass. Jeg hadde det så himla gøy der inne at ord ikke er nok, enda så mange klønete setninger jeg iherdig prøver å sette sammen for dere i avsnittet over. Jeg er hes, beina mine verker, ryggen er til salgs og øynene svir, men jeg bryr meg ikke. Jeg er høy på livet, og tenker å holde meg her oppe helt til skuffelsen over å aldri finne huset til Dr Phil drar meg ned igjen. Den tid, den sorg. Hollywood – du blåste støv av det lille pikehjertet mitt! For dere vet når dere er små, og leken deres er så stas at du helt glemmer å gå på do før det nesten er for sent? Det var en sånn dag.

Nå trygler de øverste øyevippene mine om å få kose med de nederste, så jeg må nesten la de. I morgen venter nye eventyr! God natt, og god morgen! Hjerte.

Ps. “VI” er fetteren min, kjæresten og kameraten hans, nysgjerrigperer! De studerer i USA, og fløy ned hit for å møte meg <3 Superhyggelig! 

OMG I’M DEAD! If this day was a man, I would def marry him. I HAD SO MUCH FUN! We went to Universals Studios, and… I have no words. I had the best day of my life, felt like a kid again! I was lauging so hard that I screamed – the Americans know exactly how to entertain you, don’t they?! All this crazy 3D-stuff, with water coming all over you, air, fog, fire, aahhhhh, I just LOVED it! Google translate for more, I’m to tired to function now…. Haha. Sorry! Good night, and good morning!

January 5th, 2013

hællæwood/hollywood


ph_priv

Hollywood – check, Beverly Hills – check, se kjendis på gata – check (hun gikk i uggs, hettegenser med hetten på og med solbriller i B. H., må ha vært en kjendis jo). LA begynner å bli gøy på ordentlig! Jeg så sikkert “porten til Dr Phil” 8 ganger i løpet av bilturen vår gjennom Beverly Hills, flere av dere har sendt meg bilde av hvordan den ser ut, så jeg trodde jeg kjente det igjen rundt hver eneste sving. Skal gjøre litt bedre research i kveld, før vi drar ut igjen i morgen. Jeg kan ikke forlate åstedet uten å ha sett iallfall PORTEN hans!

Etter å ha kjørt rundt og latt oss fascinere av de ulike strøkene, dro vi til the Grove for shopping. Jeg måtte nok en gang i løpet av reisen investere i varmere klær – det er jo drittkaldt her, i forhold til Hawaii! Jeg prøver å få medfølelse for den stakkars, solbrune gåsehuden min, men møter bare kalde skuldre overalt. “Medmenneske” er som revet ut av den norske ordboka! Ordet “sove” står derimot fremdeles veldig sterkt, og det tenker jeg å benytte meg av nå. Jeg er stuptrøtt! I morgen skal vi hunte the OC-stranda og diverse andre steder jeg ikke husker navnet på, før vi drar til Universal Studios på søndag. Dagene her kommer til å være over på et blunk før jeg sitter på flyet igjen, så det gjelder å utnytte hvert eneste minutt! Deres neste minutt kan dere bruke på å kommentere, for eksempel. Jeg kan lokke dere med et postkort fra L.A. Smil!

We went to Hollywood, Beverly Hills and the Grove by a rental car today! LA’s starting to get fun for real! I was sure that I saw Dr Phil’s house at least 8 times when we drove through the streets in BH, ’cause you guys have sent me pics of it before and I though I was recognizing it like… all the time. (To new readers: I’m a superfan of Dr Phil, always been) I’ll do more research before we try again tomorrow, I refuse to leave this place before I AT LEAST get a pic outside his house! 

By the way, it’s freeezing here compared to Hawaii! I’m trying to get some compassion here, but everywhere I turn I get a cold shoulder. It’s like the word “compassion” is erased from the Norwegian dictionary. The word “sleep”, however, is still staying strong so now I’ll do that. Sooo tired. Tomorrow we’ll try to find the beach from The OC (Newport) and some other places I can’t remember. Haha. I’m gonna leave this place very soon again so it’s important to make every minute count! Your next minute can be used om commenting my post, tyty, smile and good night <3

 

January 4th, 2013

LA LA LA

Hey! Los Angeles, then! Det var noe annet enn gudsforlatte Molokai. Har ikke rukket å gjøre så mye enda, annet enn å bli litt kjent i gatene rundt hotellet jeg bor på, i Downtown. Trålet gjennom Fashion District etter froksten i dag, og lot meg friste av både barteting og Toms-sko. For hvert par man kjøper av Toms, gis et annet par til barn som trenger det, så jeg trøster bankkontoen min med at det gikk til en god sak! Om en times tid går turen til Hollywoodskiltet, Beverly Hills og et par andre “Must see”-steder, før jeg starter min desperate jakt på Dr Phil. Neida.

(Joda!!)

Førsteinntrykket av byen er som forventet, om ikke litt under også – men det er ikke nødvendigvis negativt ment. Jeg så for meg at LA skulle være litt “renere og penere”, og kanskje litt mer ekslusivt enn det er? Ikke at jeg klager på alle skattene som er gjemt her, altså, jeg hadde bare ikke forventet å faktisk ha råd til dem. Dessuten er butikkene, særlig her i Downtown, veldig Svinesund-aktige, jeg så for meg noe mer glitrende, type LV, Gucci, alt som ikke kler meg og lommeboken min. Så jeg er fornøyd, LA LA LA! Skrives senere, nå venter Mercedesen vi har leid!