November 1st, 2013

REMEMBER NOVEMBER


ph_priv

November! UnderBART! Dere trenger ikke å ha lest bloggen min så veldig lenge for å få med dere at jeg er over gjennomsnittet glad i 1. menn og 2. bart. Derfor er november og dens Movember rene månedlange julaften i min verden! Alle gror bart, og de gjør det for å bevare menns helse.

Movember selv forteller det sånn:

“I november hvert år er Movember ansvarlig for uhemmet bartevekst over hele verden. Ved hjelp av barten sin samler menn inn penger og skaper bevissthet om prostata- og testikkelkreft samt psykisk helse. Som en uavhengig og global veldedig organisasjon har Movember en visjon om å ha varig innvirkning på bevisstheten rundt menns helse.”

Gutter og menn: Registrer dere her, og la barten gro!
Innovertisser: Vis deres støtte her! Mo sistas!

De forrige novemberne har jeg enten vært på andre siden av jorden, eller i militæret hvor man faktisk må SØKE på forhånd for å få lov til å anlegge bart = byråkrati = få barter i Movember, så derfor gleder jeg meg til å tilbringe en november ute blant de viltvoksende. Bart it up!

Remember Movember in November! Register HERE to show your support to men’s health.

January 8th, 2013

spontanious tattoo upgrade, and then she left

BEFORE:

AFTER:

JEG OPPGRADERTE BARTEN MIN, VEL! Den er fullkommen nå. Så nå kan jeg reise videre. Jeg har sett og gjort alt jeg ville se og gjøre i Los Angeles. Universal Studios, Beverly Hills, Rodeo Drive, Sunset Bvd, Farmers Market (takk for tipset, lesere!), huset til Dr Phil, the OC, Newport beach, LA ink, tatovere større og finere bart, shoppe, senke skuldrene – for her var jeg ikke lenger alene. Men nå må skuldrene opp og piggene ut igjen, jeg pakker sekken og fortsetter ferden videre rundt jorden på egenhånd! Neste destinasjon hadde jeg aldri hørt om før jeg plutselig hadde den på billetten min, så jeg gleder meg masse til å se og lære. Har ikke funnet et sted å bo der enda, så det blir spennende å se hvor (og når!) jeg skriver til dere neste gang – mest sannsynlig fra en bed&breakfast inntil jeg finner en lokal sofa å surfe på! Hvis jeg finner i det hele tatt. Det var visst ikke så mange på den kanten av jorden vår….

Det har vært fantastisk deilig å ha besøk på reisen min, men det skal bli litt godt å fortsette alene også. Jeg er så innmari glad i den friheten jeg har når jeg ikke har noen å forholde meg til! De alltid så utforutsigbare utfordringene ved å klare seg selv, stole på instinkter, aldri senke guarden – det er veldig slitsomt, men jeg har blitt avhengig. Dessuten elsker jeg å se hvordan alt liksom bare ordner seg for meg, og mer enn det, alltid! Jeg skal fortelle dere utrolige historier om det når reisen min er over, tørr ikke nevne noe nå – fare for jinx! (men jeg sitter og skriver fra first class-loungen, uten at jeg har bedt om å havne her. f.eks.)

TUSEN TAKK for alle kommentarene deres for tiden, det er så gøy å skrive til dere da! Jeg leser hvert ord, og ser at mange av dere har mange spørsmål om både Dr Phil, reisen og megselv, men har dessverre ikke hatt tid til å sette meg ned og svare. Hvis dere bare husker spørsmålene deres litt til, så kan jeg sette i gang en spørsmålsrunde hvis dere er gira? Så blir det ryddigere og enklere for meg å få svart alle ordentlig, iallfall. Mye av det dere lurer på kan jeg ha svart på før også – tidligere spørsmål og svar finner dere HER. Hadde blitt glad om dere sjekket ut de, før dere fyrer løs! OKEJ nå må jeg på vei. Skrives fra neste destinasjon!

I upgraded my mustache tattoo! It’s perfect. Now I can continue my travels, I’ve done and seen everything I wanted to do and see in LA. Universals Studios, Beverly Hills, Rodeo Drive, Sunset Bvrd, Farmers Market, Dr Phil’s house, the OC, Newport beach, LA ink, got tattooed, did some shopping, I finally got to breathe for a moment – ’cause in LA I wasn’t alone anymore. But now it’s time to recuperate again – I’m going alone to the next destination on my journey around the world! That’s such a mysterious destination, I hadn’t heard about it before I saw it on my ticket so can’t wait to explore it! I don’t know where I’m staying atm, so I’m not sure when we’ll talk again. But I’m sure I’ll find something, a B&B untill I find a local host, I hope. It has been fantastic to get visitors during my travels, but it’ll be great to continue on my own aswell. I love that freedom too much! The challenges of beeing alone all the time, the trust to my instincts, never drop the guard – it’s very exhausting, but I’m addicted. I love it. And I love to see how everything is just working out for me. I’ll tell you funny stories about that after my travel is done, I don’t dare to do it now – afraid to ruin my good karma! 

June 29th, 2012

bartulerer

Vær hilset! Vinneren av denne konkurransen og ett par bartesolbriller av denne typen ble….. SILJE! Gratulerer så mye! Vinneren av en liten bartetrøstepremie trakk jeg blant dere som smisket delte linken min på blogg/twitter/face i tillegg til å kommentere og det ble…. Pernille! Gratulerer til deg også! Begge vinnerne er kontaktet på mail.

Til dere andre: Tusen hjertelig tarmelig takk for alle de fine kommentarene dere liret av dere, dere ha hjerter av gull! Det ble nok ingen premie denne gangen, men dere plantet iallfall et smil i et lite Mariefjes. Tusen takk, og bedre lykke neste gang!

Nå skal jeg kaste meg rundt for mitt lille, store leoparty i morgen. Første frihelg siden mai, herregud, den skal holdes hellig. Snakkes senere!

June 11th, 2012

b(art)riller


briller herfra, ansikt fra støvet (mamma og pappa)

Hey pretties! Nå har dere holdt ut det pågående militærmaset mitt så mange dager i strekk, at nå fortjener dere ærlig talt en sivil premie. I samarbeid med superkul.no (heh, SUPERT!) skal jeg dele ut ett par av de fantastiske bartebrillene dere har tipset meg om i hytt og pine! De ser sånn her ut (hvite med speilglass), og alt dere trenger å gjøre for å bli med i trekningen er å gi meg noen fine ord i kommentarfeltet under. Trekker en vinner når jeg har tid, sånn… Om et par uker.

Underbart! Lykke til!

(Smisk i form av at dere linker meg på face/twitter/blogg er lov, det kan (be)lønne seg, vet dere….)

March 18th, 2012

mustache morning


foto_private (c)

Ps. Vinneren av earcuffgiveawayen ble Trine – sjekk mailen din, og gratulerer så mye! Takk for alle tømte hjerter, dere er nydelige og det kommer snart en ny sjanse. I promise!

February 20th, 2012

navnstripebart

Navnestripen “Brudevold” måtte pent vike litt for barten, da fenriken ga meg den som en gave fra Bardufoss. BART på uniformen, jeg dævver….. Jeg dævver!

February 5th, 2012

so me

På festen i går fikk jeg plutselig en melkebarterull fra Magdalena, en dødskul barteveske, og en barteteip fra søte Lone. Teiprullen er eviglang med sorte barter på rekke og rad, nå kan jeg klistre barter overalt! Det beste med å ha en greie for bart er at folk smiler og tenker på meg når de ser en, og jeg får små barteoverraskelser hele året. Jeg elsker overraskelser! Og bart! Teipen får dere se mer av senere, jeg har planlagt å ta noen syke bilder med den. Nå skal jeg ta bartefingeren min av tastaturet og komme meg tilbake til leir og kongsizebarten på veggen min. Underbart!

Fortell meg noe fint fra helgen deres da, superpeople, så har jeg noe fint å lese på når jeg sitter under barten i kveld.

January 24th, 2012

legitimasjon? bart.

Hei kommentarfeltbataljon!

I dag kom jeg hjem til låst leilighet. Igjen. Det har snart blitt et tirsdagsrituale. Jeg løper på jobb, glemmer å låse, og så kommer vaskedamene mens jeg er på jobb, vasker det rent og pent – og låser når de går igjen. Så da kommer jeg hjem til stengt dør, da. Hver tirsdag. Men det gjør ikke noe, for i militæret er det bare å ringe den daghavende offiseren*, så kommer han gående med nøkkel når han kan.

“Har du noe legitimasjon liggende der inne, sånn at jeg får sjekket at det er du som bor her?”

“Æ! Nei, jeg har alle kortene mine på meg….”

“Hm….”

“…men jeg har en bart på veggen OG en bart på fingeren, fungerer det som legitimasjon?”

“?????”

Han låste nølende opp leiligheten. Jeg hoppet inn, pekte på barten på veggen og en tilsvarende bart på fingeren, og tittet på han med store, ivrige øyne. Han ristet på hodet, humret litt, ønsket meg en god kveld og forsvant.

“Tusen takk!”

Herregud, hva skulle jeg gjort uten bartene mine?

Jeg tok visst en liten bloggpause, forresten. Det var aldri planen, jeg trodde jeg skulle snakke med dere fra Hemsedal, men jeg var for opptatt med å være ung og dum så jeg fikk aldri gjort det. Hemsedal – Marie, 1 – 0…. Jeg er tilbake nå, superhyggelig å lese at dere har begynt å savne meg litt! Jeg har savnet dere litt også. Går det BRA med dere?

*Leirbefal som på avdelingssjefens vegne utøver politimyndighet i avdelingens leirområde

 

December 2nd, 2011

winners

Ååååh! Jeg ble oppriktig jævlig glad da jeg fant dette bildet i innboksen min! Jan Øystein er den eneste leseren min med utovertiss som deltok i Movemberkonkurransen. Jeg sa egentlig at jeg ikke ville premiere noen hvis ikke minst 5 deltok, men jeg ble så glad at han får en premie allikevel. Gratulerer, Janbart, du får noe lurt i posten!

Og vinneren av linser fra Lensstore.no ble….

“KS”! Du er kontaktet på mail :) Gratulerer #2! Og resten; bedre lykke neste gang.

Nå er jeg trygt hjemme i Fredrikstad igjen, skal prøve å få tatt flere bilder til fotospørsmålsrunden i kveld. Lover!

November 1st, 2011

moustache season

God morgen beautifuls!

Siden jeg er over gjennomsnittet glad i barter (og menn, neidajoda), og måneden akkurat bikket november, tenkte jeg å minne dere om Movember. Nå har brystkreftkampanjen og puppene våre fått rosa oppmerksomhet en hel måned, nå syns jeg mennene og tissene deres også skal få litt.

I løpet av november måned hvert år oppfordrer Movember menn over hele verden til å la barten vokse med det målet å samle inn penger og sette fokus på helsespørsmål for herrer. I fjor var det rundt 450 000 barter som vokste verden over, i hele november. ÅH så mye bart!!!

Den 1. november kan herrer registrere seg med et glattbarbert ansikt på Movember.com, for deretter å vie seg til å anlegge en flott bart resten av måneden. Støttet av kvinnene i sine liv, kan menn samle støtte ved å søke om sponsorater for sin innsats som barte-dyrker.
Kilde: movember noreg, vg

Herregud, jeg kan nesten ikke vente med å se på alle de fine mennene med voksende barter denne måneden! Det river i hjerteroten at ingen av disse blir å finne i uniform i hagen min, i Forsvaret må man jo faktisk søke på forhånd for å få lov til å gro bart… Tror de så mellom fingerne da jeg anla barten min på fingeren, heldigvis. Jeg fikk en barte-pin av venninnen min i sommer, hvor inntekten gikk til kampen mot prostatakreft. Den sølvbarten skal jeg bære på brystet hele November! BART AV SØLV! Underbart. Bartehysteriet støtter altså en veldig god sak, dere kan lese litt mer om det her.

Jeg utfordrer mine mannlige lesere til å spare til bart fra og med i dag, og sende meg bilde av den i slutten av november!
Hvis minst 5 deltar skal jeg belønne en av bartene deres med en premie. :)

Jenter kan også bidra ved å opprette en profil som “Mo sister”, og få donert penger til kampanjen. Min profil finner dere her. Donasjoner mottas med takk! Tre menn dør hver dag av prostatakreft i Norge, vi har ingen fler å miste!

Les mer på MOVEMBER, og følg bartevekstene på facebook-sidene deres. Dette er ikke et betalt innlegg selvom det kan se sånn ut, jeg er bare superentusiastisk når det kommer til bart og menn. Dere kjenner meg…..

BART UT!