Archives for the ‘ads’ Category

MAKING MY HOME1. lampe HER — 2. kubehyller HER — 3. duftpinner HER — 4. interiørstige HER — 5. sau HER — 6. telysholdere HER — 7. magisk dusjforheng HER (obs – den har fått en dårlig anmeldelse, men jeg syns det var så fint at jeg ville vise dere allikevel. Om den bare hadde vært i god kvalitet… åh)

– 8. finn mer til hjemmet her (affilicate links)

Det skumle med å sitte og drømme seg inn i de tusen tubmlr og pinterest-hjem er at veien er kort til nettbutikkene hvor drømmer kan bli virkelighet. Bare et par klikk unna, hold igjen fingeren med makt…. Håndjernet mitt er arbeidsledigheten, jeg FÅR meg ikke til å bruke penger. Jeg gruer meg til å begynne å jobbe igjen. Jeg kommer til å bli blakk.

Jeg har akkurat pakket sammen stua mi, alt jeg ikke bruker skal ned i esker så vi kan begynne på taket – puss puss. Glemte å ta før-bilde, men skal ta et nå så får dere iallfall et inntrykk av hvordan ting en gang var. I dag gikk det opp for mamma at det kommer til å bli fint her oppe, og at jeg aldri kommer til å flytte ut. Det gikk opp for meg at hun kan ha rett. Sammen til vi dør, støvet*!

*mamma og pappa

I’m craving some new stuff to my living room. Today I packed it all together so we can get started on the makeover. My mom just realized it’s gonna be pretty up here, and that I’ll never move out. I just realized she might be right. 

VINN REISE! (sponset video)

Annonse

Enda en vinn-vinn! Denne konkurransen skal ikke jeg ta på meg æren for, men herregud d.r.ø.m.m.e.p.r.e.m.i.e. En heldig sjel vinner TO flybilletter til andre siden av jorden, og en ukes opphold på hotell. Se filmen under for hvordan du kan delta, og MASSE lykke til! Hadde vært så evig ålreit om det var en av dere som stakk av med billettene! (Evt jeg. Vurderer å delta selv.)

Finn Pack&Go Superdeals ved å klikke på banneret under:

// a competition for my beautiful Norwegians – sry

TELEPHONE (sponsored video)

Sponset innlegg

Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget, så jeg bare begynner.


Her er jeg pen, hvis det skulle være noen tvil om det. 15 år og pen. Oppdaget eyelineren for bare et kvarter siden, sikkert.


Dette er fra en Children of Bodom-konsert, i Oslo. (Jeg var en sint ungdom).


Her går jeg og venninnen min i helt like pysjbukser fra Bikbok. På skolen. Er det ikke en lov eller en forskrift mot sånt?


Her er jeg digg. Akkurat blitt 18 år og digg. Så digg at jeg måtte bruke dette bildet på russekortet mitt.


Her har jeg kyssesyken og spiser fersken, og er veldig, veldig pen. Dette bildet gikk sin seiersgang på Nettby i flere uker. Øyevippene er ikke photoshoppet og dratt utover i det hele tatt.


Her er katten mens hun ligger som en ball i 2007.


Her sover jeg midt på brygga i Fredrikstad. I en skoletime. Velkommen til medier og kommunikasjon.


Her er vi i gardroben på videregående, ferdig skiftet. At andre kanskje ikke er det kan ikke vi ta hensyn til, for vi skal ta bilde i speilet, samme faen.


Her har jeg fått nytt dusjforheng. (………)


Her sover Carina i mattetimen. Jo, hun sovnet faktisk sånn. Med sjokomelken.


Her er den nåværende lederen i Rød ungdom, Seher, og jeg. Jeg synes ikke noe om øyenbryn. Ikke om overleppe heller. Fint smykke, da.


Her spiller jeg golf.


Og her er jeg SYKT deilig, og har akkurat oppdaget øyenskygge……. Dette var også et av yndlingsbildene mine som profilbilde på Nettby. Fordi jeg var så sykt deilig på det bildet her. Anno 2007.


Dette har ingenting med noe som helst å gjøre, jeg følte bare jeg måtte gjøre opp for alle de smertefulle mobilbildene over her med et nyere et.

Da jeg var ung måtte vi overføre bildene våre fra mobil til mobil via MMS eller Bluetooth, og fra mobil til PC via det sistnevnte. Heldigvis (…) var jeg så flink til det, på den gamle harddisken min florerer det av øyeblikk som skulle vært brent, hadde de vært på papir. Hvorfor var det ingen som sa noe?! Om noe som helst, egentlig? Jeg mener…. Dusjforhenget????

Uansett. Med Netcoms nye “Kom i gang”-tjeneste kan du overføre alle telefonnummer, meldinger og bilder fra din gamle mobil og over til den nye, uansett hva slags mobil du har! Hvor kjekt. (Takk for alt, Bluetooth!)

Just some old photos from my old cellphones haha. Cute yea?

PERSONALIZED PHONE

Annonse

Jeg har alltid vært en sucker for å gi et personlig preg til alt og alle rundt meg. Kjøpte skinnpennal på ungdomsskolen bare for å kunne sprittusje det ned med mine egne ord, bar bøkene mine i en skulderveske som ble et lerret for all verdens buttons (“NEI til alt” og “Svensker er mennesker de også”, blant annet…), tegninger og skriverier med penn, og en gang klippet jeg ut et bilde av meg selv og teipet det på snusboksen til (eks-)mannekjøtt, og klistret rosa glitterhjerter rundt. Nei, virkelig. Jeg gjorde det. Helt fra jeg var liten, og omtrent til jeg ble konfirmert laget jeg alle julegavene mine til familien for hånd. Til og med venninner har sikkert en og annen hilsen jeg har sittet og klippet og limt sammen til de.

SÅ, jeg var ikke så vond å be da jeg ble spurt om å designe mitt eget deksel:

Imageware selger både ferdige deksler, eller du kan lage ditt eget – med enten grafikk du har designet selv, eller et bilde som du har tatt. Jeg har titusenvis av bilder fra verdensreisen min, og dessverre får jeg ikke plass til å henge alle på veggen, så å spre de utover på mobildeksler er helt perfekt!

Bildet er fra en gate i Pushkar, og har egentlig ingen dypere historie enn at jeg elsket hvert skritt jeg tok i India… Nå blir jeg minnet på mitt indiske eventyr hver gang noen vil meg noe på telefonen, åh!

Hvis du vil lage ditt eget personlige mobildeksel, gå inn på hjemmesidene til Imageware, velg hvilken telefon du skal bestille til, last opp motivet ditt og HEY! Ferdig! Så kler du telefonen din i en deilig personlig kåpe etter ca én uke.

sponset video: HVA NORSK BISTAND GÅR TIL

Det er lettere å relatere seg til de mange verdensproblemene som ruller over skjermene våre daglig, når du har vært ute og sett litt selv. Jeg merker iallfall det på meg. Organisasjonene roper om faddere, ber om penger, støtte til å bygge opp millioner av liv som på en eller annen måte har blitt ødelagte. Før jeg så noe av det med mine egne øyne, var jeg i ferd med å bli immun mot de mange hjerteskjærende kampanjene. Vi blir så eksponert for elendigheten at det til slutt nesten blir dagligdags, å se triste, sultne barn rope om medlidenhet med store, mørke øyne mens en norsk, alvorlig stemme poengterer hvor urettferdig verden er i bakgrunnen. Det er klart det er trist, og hjertet mitt blør litt for hver gang, men hva skal en gjøre? Man kan ikke hjelpe alle. Og hvor mye av de pengene vi gir – går egentlig til bistand?

Nei, vi kan ikke hjelpe alle – men vi kan gjøre noe, og på den måten hjelpe litt. Og når vi som givere får filmer som dette i retur, filmer som viser oss hva pengene våre har ført til – da er det gøy å gi.

Denne filmen handler om de svakeste vi har i verdenssamfunnet vårt – barn. De er uskyldige, og skal ikke måtte betale i form av å nektes utdanning, fordi de urettferdig nok var så uheldige å bli utsatt for ulykker og krig da de var små, eller fordi de tilfeldigvis ble født som jenter. Jeg er så glad for at vi har mennesker der ute som aktivt jobber for å hjelpe disse! Og dere, de klarer det ikke uten pengene våre.

Innlegget er sponset av Norad.

BEAR HUG!

Nå skal ikke jeg prøve å skli meg selv ut på isen til motebloggernes territorium, men herregud så hardt jeg har falt for teddyjakkene. Det ser ut som man går rundt i en konstant bamseklem, jeg har så lyst på den her! Har allerede kjøpt meg en kortere modell i svart, bare fordi jeg var så desperat etter teddy at jeg ikke klarte å vente til Nelly hadde fått den inn i hvit igjen… Passer meg perfekt at de fikk den inn nå like før jul, IKKE SANT MAMMA? Tante? Anyone….?  Bamseklemmen finner du her. (adlink)

I won’t try to invade the fashion bloggers territory, but oh my god I’ve fallen so hard for the teddybear jackets this year. It looks like you’re walking around in a bear hug! I want this so bad! I’ve already bought a shorter model in black, just ’cause I was too desperate to wait for the white one to get in stock again… Suits me perfectly that they got it now before Christmas, RIGHT MOM? Aunt? Anyone…? You’ll find the bear hug here. (adlink)

VINN ETT ÅR MED DIGGE LEGGER

Annonse

Den elgejakta, den vinden, de fargene, vi kommer oss liksom ikke unna høsten. Ikke i år heller. Men jeg ser ikke poenget med å slutte å barbere seg av den grunn. Inspirert av bladene som faller fra trærne, og tatt med av vinden - shaihøvelen er min lille vind, som stryker over og tar med seg alt av uønsket hår. Den er så ufattelig god, og leggene dine blir så deilige og glatte når du er ferdig! Den får med seg ALT! Jeg sier som alle andre bloggere har sagt før meg: Shai er et must for de som foretrekker nybarberte elger legger.

Gode grunner til å fortsette å barbere seg selvom det ikke er sesong:
- Du føler deg litt freshere når du kan stryke deg selv over leggen uten å tro det er en elg du stryker på.
- For koselige kvelder under pleddet med en du er glad i.
- Så hårene ikke skal stikke ut av strømpebuksene dine på julebordet (det skjer faktisk – har sett det på meg selv, ser ikke videre digg ut).
- Vi har klær. Vi trenger ikke pels.

Nå kan dere bli med i trekningen om å vinne et helt års forbruk av shai-høvler og blader! Slik gjør du:

1. Gå inn på http://shai.no og bestill en prøvepakke.

Det var egentlig det. Og uansett om dere ikke vinner er det en fin ting å gjøre, for shai-høvlene ER virkelig de beste jeg har prøvd så å få en pakke hjem i posten er absolutt å anbefale. Med hånden på hjertet, dette er en annonse, men med ubetalte meninger.

Trykk “Liker” hvis dere sier nei til pels under pleddet i høst! Og lykke til i konkurransen! :-)

GIRLY

Sponset produkt – ærlige meninger, ti kniver i hjertet

Én gang i måneden våkner jentejenta i meg (javel to, da – men jeg velger å kun fortelle dere om den hyggeligste av de), når Glossybox faller ned i postkassen min – stappet med jentete overraskelser. Det er alle små pikers svar på kinderegg, bare mye mer nyttig og enda dyrere! Ikke at jeg egentlig syns prisen er så gal (sa bloggeren som fikk det kastet etter seg free of charge), for 179,- kr i måneden får du jo produkter verdt mye mer enn dét – selv i stykkpris er jeg sikker på at de går over, – rett hjem i postkassen. Det jeg prøver på her er egentlig å komme med en hjertevarm anbefaling av Glossybox - det er definitivt et muntert lyspunkt i månedene fremover som jo bare blir mørkere og mørkere! For nevnte pris sender de deg små produkter i nydelige esker én gang i måneden. Jeg har til og med laget et lite rituale ut av det – jeg åpner de søte eskene på kjøkkenet så mamma får sett hva jeg får, og så spør jeg henne om det er noe hun kunne tenke seg av innholdet. Og hun er alltid så snill og beskjeden at hun snur på det – ber meg heller gi henne tingene jeg ikke får bruk for/vil ha selv, som igjen aldri skjer – for jeg er en samler og et ego som aller helst aldri gir slipp på ting fordi “kanskje en dag….” kan jeg få bruk for det. Som IGJEN aldri skjer så egentlig burde jeg spre om meg… Uansett - Glossybox! Anbefales.

/rosablogging slutt

I do recommend Glossybox, if they deliver to your country. It such a cute little girly box filled with small surprises and products that make me smile once a month. Check it out! (And please notice my mustache mat on the floor)

LA REUNION

Menneskene man møter når man reiser jorden rundt er fulle av historier fra steder de selv har vært, og drømmer om å dra. På sofaen jeg sov på i Stellenbosch, Sør-Afrika, fikk jeg høre om en øy kalt Reunion - i det uendelige. Jeg hadde aldri hørt om stedet før, men han jeg bodde hos la altså ut i det vide og det brede om hvilket paradis det var, et lite stykke himmel på jord og at det var hans favorittsted i hele verden. Så da jeg fikk en mail om La Reunion her om dagen var jeg bare glad til for å endelig kunne lære litt mer om stedet! Øya skal definitivt opp på listen over steder jeg skal reise til i fremtiden.

When I traveled the world my host in Stellenbosch, South Africa, were talking and talking about this Island called Reunion. I had never heard about it before, but he were talking about it like it was paradise, a little piece of heaven on Earth, so when I received an e-mail about La Reunion the other day – I was thrilled to finally get to know this place a little bit more. I’m definitely putting this up on my list of future destinations!

La Reunion er en fransk øy i det indiske hav, sør for Madagaskar, en del av Europa plassert på den sørlige halvkule. Mellom sjøen og fjellene, fra den frodige tropiske skogen til det uvirkelige månelandskapet ved den store vulkanen – Piton de la Forunaise, finner du en natur som vil ta pusten fra enhver reisende. Det er et paradis for turer, fjellsykling, vanlig sykling, kajakk, kano, paragliding – eller du kan gå og utforske en lavatunnel.

La Reunion is a French island in the Indian Ocean, East for Madagascar,  and a part of Europe on the Southern hemisphere. Between sea and mountains, from the lush tropical forests to the surreal moon landscape by the big volcano - Piton de la Fournaise, you’ll find a scenery that’ll blow your mind as a traveler. It’s a paradise for hikes, mountain biking, normal biking, kayaking, canoeing, paragliding or you can go explore a lava tube.

La Reunion er en bemerkelsesverdig destinasjon hvor innvandrerne kommer fra Asia, Afrika, Madagaskar og Europa. En nydelig mix av kulturer og mennesker, i et vakkert landskap hvor solen smiler og bølgene danser. Øya ble oppdaget av portugiserne i 1513, men ble ikke kolonisert før franskmenn kom i 1642 og kalte øya Ile Bourbon. Navnet La Reunion ble gitt under den franske revolusjonen. I dag er øya hjem for 808 000 mennesker, og ca 450 000 reisende kommer innom i løpet av et år. Havet rundt øya er også en av de ti hotteste stedene når det kommer til undervannsliv. Med over 550 fiskearter og nesten 150 typer harde koraller er det en dykkers drøm i oppfyllelse.

La Reunion is a remarkable destinations where the residents come from Asia, Africa, Madagascar and Europe. A beautiful mixture of cultures and people in a beautiful scenery where the sun smiles and the waves are dancing. The Island where discovered by the Portuguese in 1513, but wasn’t colonized until the Frenchmen came in 1642 and named it Île Bourbon. The present name of the Island, La Reunion, where given during the French Revolution. Today the Island is home for 808 000 people, and about 450 000 travelers are visiting a year. The sea around the Island is also one of the 10 of World’s “hot spots” when in comes to underwater life. With over 550 different types of fish and almost 150 species of hard corals it’s a diver’s dream come true.

Okei – jeg vet at listen min over steder å reise til før jeg dør er… evig. Men jeg har alltid plass til steder som dette! La Reunion har forfulgt meg helt siden jeg var i Sør Afrika i september, og med alt jeg har lært om stedet er jeg mer motivert enn noen gang til å dra og se det selv.

Alright – I know my list of places to visit before I die is like… forever. But I always have space for places like this. La Reunion has followed me ever since I was in South Africa last September, and with all this new knowledge about the place – I’m more motivated than ever to go see it myself.

Sponcored article

MEMORIZED BY MAGNETICS


ph_priv, my instagram pictures on magnets from stickygram

Jeg elsker konseptet – å flytte deilige minner fra Instagram til kjøleskapet! Jeg er fantastisk gammeldags når det kommer til sånne ting, jeg foretrekker å ha bilder fysisk i hånden, eller limt i et album, fremfor tagget og spredd på Facebook. I samme gate som at jeg elsker å lese bøker, fra perm til perm, fremfor å scrolle opp og ned i mente på en iPad eller Kindle. Lenge leve dinosaurene, også!

For å få bildene dine på slike søte små, må du logge inn på STICKYGRAM.COM med instagram-kontoen din, plukke ut favorittbildene dine og sende bestillingen. Kvaliteten på bildene blir faktisk bra – og det tar seg så sexy ut på skapet! Produktene er sponset – men ordene kommer fra hjertet.

(Når det er sagt – en app som heter Printic prøver å levere noe lignende, bare at de reklamerer for at du får instagram-bildene dine hjem i polaroids – altså ikke magneter, men i papir. Det hørtes så fint ut, men det var det ikke. De ble sure da jeg sa jeg ikke ville skrive om dem på bloggen – men kvaliteten var jo ikke verdt en eneste krone! Bildene kommer på glossy fotopapir, du kunne antagelivis ha printet ut bedre greier fra din egen skriver i heimen, og bildene i seg selv var pixlete og dårlig. Så Printic anbefales IKKE…. Go Sticky!)

I absolutely love the concept – to move lovely memories from Instagram onto the fridge. I’m so old school when it comes to things like that – I prefer to have pictures physically in my hand or glued into an album, rather than having them tagged and spread on Facebook. Just like I prefer to read books from cover to cover, rather than to scroll up and down on an iPad or a Kindle.

Log into STICKYGRAM.COM with your Instagram account to get your instaphotos on tiny magnets! I love them! (Sponsored by Stickygram – but honest opinions)