November 24th, 2014

1 MONTH LEFT

Det er fantastisk spesielt, men den julestemningen jeg kjenner igjen fra da jeg var barn har begynt å komme til meg når jeg er i de varmeste krokene av jorda vår. Da jeg var på Filippinene i 2012, og gikk rundt i julegatene (samme pynt som hjemme, bare minus sørpe snø og pluss 30 grader) og hørte på Kurt Nilsens versjon av Auld Lang Syne, og svettet i sola og drakk fersk mangojuice under palmene, og jeg har ikke kjent meg så juleglad og varm og god på innsida siden jeg var fem. Helt sikker. Og i år kom den samme følelsen til meg i Ecuador, med de digre juletrærne inne i kjøpesenteret, og julemusikken over høytalerne, og de nærmere førti gradene på utsiden – god jul!

Jeg gleder meg sånn til desember og julaften, og hjertet mitt nesten rister av ekstase når det bare er én måned igjen! I dag fikk jeg en kode til dere, for å feire jula litt på forhånd, som gir dere 15% rabatt på klokker fra Daniel Wellington. Jeg har én (sponset) klokke der fra før av, og de er så vakre! Så enkle, og så vakre.

Hvis dere vil bestille – enten som julegave til dere selv, eller en nær og kjær – bruk koden holidaysupermarie for å få 15% rabatt. Leveringstiden er 3-5 dager, og frakten er gratis over hele verden! 

www.danielwellington.com

Edit: Koden er gyldig til 31. desember, og toll kommer i tillegg.

(Vet ikke om den her skal merkes som annonse, jeg, jeg får ikke en krone for å blogge om det, og tjener ingenting hvis dere bestiller noe, men dere får jo rabatt hvis dere kjøper, og det er min skyld, så det går kanskje som reklame allikevel? JAJA se på det her som en slags merking. Koden er iallfall fikset til dere i samarbeid med DW)

I’ve fixed a XMAS discount code for you at www.danielwellington.com: use the code holidaysupermarie to get 15% off when you buy a watch to your self, or as a xmas present to a near and dear. It’s free shipping wordwide. (Written in cooperation with DW)

November 7th, 2014

MAGNUSGENSEREN

Annonse

ER DU DESIGNEREN AV ÅRETS MAGNUSGENSER?

Vår sjakkmester – Magnus – skal forsvare sin VM-tittel og trenger vår støtte. Siden ingenting sier HEIA som en strikkegenser, gir VG nå muligheten til å lage et strikkemønster du mener er en sjakk-konge verdig!

Et håndplukket dommerpanel bestående av fire kjente personer (Hans Olav Lahlum, Simen Staalnacke, Charlotte Thorstvedt, Sonia Huanca Vold) vil gjennom VM velge hver sin favoritt blant de innsendte bidragene. Én genser stemmes frem av publikum. Av disse 5, velger Magnus Carlsen selv (!!) bidraget som blir den offisielle Magnusgenseren, og produseres av Moods of Norway. MOODS OF NORWAY! Hvor kult?

Du trenger IKKE å kunne strikke for å være med – designet gjør du lett som bare her: Magnusgenseren.vg.no

Her er genseren min:

Så – gå inn på Magnusgenseren.vg.no og legg igjen ditt eget strikkespor (hehe), eller stem på favoritten din!

Heia Magnus!

Norwegian ad. And yeah – we have the best chess player in the world – go Magnus!

September 5th, 2014

MY STYLE

 

If I was a house, I would wear this
1 LAMP – 2 ARM – 3 DIAMOND POSTER – 4 TOM DIXON – 5 PILLOW – 6 LETTER CUP – 7
CANDLE THING – 8 LETTER A – 9 ALARM

affiliate links

July 22nd, 2014

WANTED

afflicate link

EN HÅND å holde i

A HAND to hold (url)

June 29th, 2014

WELCOME REWARDS

Bursdagen min har jeg allerede fortalt dere om, hvor vi dro ned på stranden, Barceloneta, shoppet og drakk cava. En helt perfekt måte å feire at mitt tjuefjerde år er i gang!

Dagen etter skulle vi flytte ut og vinke farvel til airbnb og det vesle loftet til Macarena, så da gjorde vi ikke stort mer enn å rydde, pakke og bli i leiligheta til Macarena kom på formiddagen og fikk tilbake nøklene sine. Og så flyttet vi ut, og inn på et hotell med utsikt til middelhavet, SB Hotel Diagonal Zero.

I’ve already told you about my b-day, which we spent on the beach, Barceloneta, went shopping, and had som glases of cava. A perfect way of celebrating that my 24th year has begun! The day after we were moving out of Macarena’s appartment so the only thing we did was so tidy up, pack our stuff and wait for her to come and pick up her keys. And then we left and checked into a hotel with a view over the midterrian ocean, SB Hotel Diagonal Zero. 

Det var så UTROLIG greit å unne seg den luksusen etter å ha ligget fire netter på en madrass på gulvet. Og ikke var det dyrt heller, for gjennom Hotels.com sitt Welcome Rewards-program fikk vi den første natten helt gratis, og det blir jo ikke billigere enn dét. Programmet går ut på at du ved å booke hotell gjennom hotels.com samler du overnattinger, og når du tilsammen har hatt 10 hotellovernattinger rundt omkring i verden via dem, får du en overnatting gratis som du kan bruke neste gang du bestiller, og det til en verdi av… LUKSUS! Du må kanskje sove litt her og der for å få den ene gratisnatten, men reise gjør en jo uansett – så hvorfor ikke ta med seg den bonusen en kan få, tenker jeg. Programmet passer meg utmerket, så mye her og der som jeg er!

Rommet vi valgte å bruke Welcome Rewardsen på var et Executive rom, og da hadde vi ikke bare et utrolig stort, fint og deilig rom, men vi hadde fri tilgang på en lounge i 15. etasje, med egen takterrasse, og frukt og kaker og så mye drikke vi bare ville ha – av både brus, vann, øl, vin og cava. Og så hadde vi treningsrom i kjelleren, og spa. Det var så magisk at vi bestemte oss for å bli der de to siste nettene óg, og takket være en snill mor ble ikke dét så dyrt heller. Hvor heldige!

// innlegget er skrevet i samarbeid med hotels.com (adlink). Jeg manglet egentlig tre netter for å få den gratis-natten, men de ga meg en ekstra slik at jeg kunne teste ut programmet deres og skrive en vurdering av det. Vurdering = tommel opp, opp, opp! 

It was SO amazing to have this luxury after four nights sleeping on a mattress on the floor. And it wasn’t expensive either, ’cause through Hotels.com’s Welcome Rewards-program we got the first night for free – and you won’t get it any cheaper than that. The program works like this: You’re booking your hotels through hotels.com, and by doing that you’re earning points per booking. When you’ve booked your 10th night, you’ll get one for free – whatever hotel you’d like, and the points give you enough to book some luxury. I think we had like 230 Euro to book for, and that’s more than enough to get a great night of sleep at a wonderful hotel somewhere in the world. The room we chose to spend our Welcome Reward on was an Executive room, and that gave us access to a private lounge in the 15th floor with a nice view and as much cava, water, wine, soda, fruit and cakes as we wanted – all day. And we had the gym and the spa and we found it so magical that we decided to stay there for our two last nights as well, and with some help from a kind mother it wasn’t to expensive either. How lucky!

(the first night was sponcored by hotels.com for me to write about it and give it a review. My review = thumbs up, up, up! It’s genious!)

January 25th, 2014

MAKING MY HOME1. lampe HER — 2. kubehyller HER — 3. duftpinner HER — 4. interiørstige HER — 5. sau HER — 6. telysholdere HER — 7. magisk dusjforheng HER (obs – den har fått en dårlig anmeldelse, men jeg syns det var så fint at jeg ville vise dere allikevel. Om den bare hadde vært i god kvalitet… åh)

— 8. finn mer til hjemmet her (affilicate links)

Det skumle med å sitte og drømme seg inn i de tusen tubmlr og pinterest-hjem er at veien er kort til nettbutikkene hvor drømmer kan bli virkelighet. Bare et par klikk unna, hold igjen fingeren med makt…. Håndjernet mitt er arbeidsledigheten, jeg FÅR meg ikke til å bruke penger. Jeg gruer meg til å begynne å jobbe igjen. Jeg kommer til å bli blakk.

Jeg har akkurat pakket sammen stua mi, alt jeg ikke bruker skal ned i esker så vi kan begynne på taket – puss puss. Glemte å ta før-bilde, men skal ta et nå så får dere iallfall et inntrykk av hvordan ting en gang var. I dag gikk det opp for mamma at det kommer til å bli fint her oppe, og at jeg aldri kommer til å flytte ut. Det gikk opp for meg at hun kan ha rett. Sammen til vi dør, støvet*!

*mamma og pappa

I’m craving some new stuff to my living room. Today I packed it all together so we can get started on the makeover. My mom just realized it’s gonna be pretty up here, and that I’ll never move out. I just realized she might be right. 

January 15th, 2014

VINN REISE! (sponset video)

Annonse

Enda en vinn-vinn! Denne konkurransen skal ikke jeg ta på meg æren for, men herregud d.r.ø.m.m.e.p.r.e.m.i.e. En heldig sjel vinner TO flybilletter til andre siden av jorden, og en ukes opphold på hotell. Se filmen under for hvordan du kan delta, og MASSE lykke til! Hadde vært så evig ålreit om det var en av dere som stakk av med billettene! (Evt jeg. Vurderer å delta selv.)

Finn Pack&Go Superdeals ved å klikke på banneret under:

// a competition for my beautiful Norwegians – sry

January 8th, 2014

TELEPHONE (sponsored video)

Sponset innlegg

Jeg vet ikke hvordan jeg skal begynne dette innlegget, så jeg bare begynner.


Her er jeg pen, hvis det skulle være noen tvil om det. 15 år og pen. Oppdaget eyelineren for bare et kvarter siden, sikkert.


Dette er fra en Children of Bodom-konsert, i Oslo. (Jeg var en sint ungdom).


Her går jeg og venninnen min i helt like pysjbukser fra Bikbok. På skolen. Er det ikke en lov eller en forskrift mot sånt?


Her er jeg digg. Akkurat blitt 18 år og digg. Så digg at jeg måtte bruke dette bildet på russekortet mitt.


Her har jeg kyssesyken og spiser fersken, og er veldig, veldig pen. Dette bildet gikk sin seiersgang på Nettby i flere uker. Øyevippene er ikke photoshoppet og dratt utover i det hele tatt.


Her er katten mens hun ligger som en ball i 2007.


Her sover jeg midt på brygga i Fredrikstad. I en skoletime. Velkommen til medier og kommunikasjon.


Her er vi i gardroben på videregående, ferdig skiftet. At andre kanskje ikke er det kan ikke vi ta hensyn til, for vi skal ta bilde i speilet, samme faen.


Her har jeg fått nytt dusjforheng. (………)


Her sover Carina i mattetimen. Jo, hun sovnet faktisk sånn. Med sjokomelken.


Her er den nåværende lederen i Rød ungdom, Seher, og jeg. Jeg synes ikke noe om øyenbryn. Ikke om overleppe heller. Fint smykke, da.


Her spiller jeg golf.


Og her er jeg SYKT deilig, og har akkurat oppdaget øyenskygge……. Dette var også et av yndlingsbildene mine som profilbilde på Nettby. Fordi jeg var så sykt deilig på det bildet her. Anno 2007.


Dette har ingenting med noe som helst å gjøre, jeg følte bare jeg måtte gjøre opp for alle de smertefulle mobilbildene over her med et nyere et.

Da jeg var ung måtte vi overføre bildene våre fra mobil til mobil via MMS eller Bluetooth, og fra mobil til PC via det sistnevnte. Heldigvis (…) var jeg så flink til det, på den gamle harddisken min florerer det av øyeblikk som skulle vært brent, hadde de vært på papir. Hvorfor var det ingen som sa noe?! Om noe som helst, egentlig? Jeg mener…. Dusjforhenget????

Uansett. Med Netcoms nye “Kom i gang”-tjeneste kan du overføre alle telefonnummer, meldinger og bilder fra din gamle mobil og over til den nye, uansett hva slags mobil du har! Hvor kjekt. (Takk for alt, Bluetooth!)

Just some old photos from my old cellphones haha. Cute yea?

December 13th, 2013

PERSONALIZED PHONE

Annonse

Jeg har alltid vært en sucker for å gi et personlig preg til alt og alle rundt meg. Kjøpte skinnpennal på ungdomsskolen bare for å kunne sprittusje det ned med mine egne ord, bar bøkene mine i en skulderveske som ble et lerret for all verdens buttons (“NEI til alt” og “Svensker er mennesker de også”, blant annet…), tegninger og skriverier med penn, og en gang klippet jeg ut et bilde av meg selv og teipet det på snusboksen til (eks-)mannekjøtt, og klistret rosa glitterhjerter rundt. Nei, virkelig. Jeg gjorde det. Helt fra jeg var liten, og omtrent til jeg ble konfirmert laget jeg alle julegavene mine til familien for hånd. Til og med venninner har sikkert en og annen hilsen jeg har sittet og klippet og limt sammen til de.

SÅ, jeg var ikke så vond å be da jeg ble spurt om å designe mitt eget deksel:

Imageware selger både ferdige deksler, eller du kan lage ditt eget – med enten grafikk du har designet selv, eller et bilde som du har tatt. Jeg har titusenvis av bilder fra verdensreisen min, og dessverre får jeg ikke plass til å henge alle på veggen, så å spre de utover på mobildeksler er helt perfekt!

Bildet er fra en gate i Pushkar, og har egentlig ingen dypere historie enn at jeg elsket hvert skritt jeg tok i India… Nå blir jeg minnet på mitt indiske eventyr hver gang noen vil meg noe på telefonen, åh!

Hvis du vil lage ditt eget personlige mobildeksel, gå inn på hjemmesidene til Imageware, velg hvilken telefon du skal bestille til, last opp motivet ditt og HEY! Ferdig! Så kler du telefonen din i en deilig personlig kåpe etter ca én uke.

December 12th, 2013

sponset video: HVA NORSK BISTAND GÅR TIL

Det er lettere å relatere seg til de mange verdensproblemene som ruller over skjermene våre daglig, når du har vært ute og sett litt selv. Jeg merker iallfall det på meg. Organisasjonene roper om faddere, ber om penger, støtte til å bygge opp millioner av liv som på en eller annen måte har blitt ødelagte. Før jeg så noe av det med mine egne øyne, var jeg i ferd med å bli immun mot de mange hjerteskjærende kampanjene. Vi blir så eksponert for elendigheten at det til slutt nesten blir dagligdags, å se triste, sultne barn rope om medlidenhet med store, mørke øyne mens en norsk, alvorlig stemme poengterer hvor urettferdig verden er i bakgrunnen. Det er klart det er trist, og hjertet mitt blør litt for hver gang, men hva skal en gjøre? Man kan ikke hjelpe alle. Og hvor mye av de pengene vi gir – går egentlig til bistand?

Nei, vi kan ikke hjelpe alle – men vi kan gjøre noe, og på den måten hjelpe litt. Og når vi som givere får filmer som dette i retur, filmer som viser oss hva pengene våre har ført til – da er det gøy å gi.

Denne filmen handler om de svakeste vi har i verdenssamfunnet vårt – barn. De er uskyldige, og skal ikke måtte betale i form av å nektes utdanning, fordi de urettferdig nok var så uheldige å bli utsatt for ulykker og krig da de var små, eller fordi de tilfeldigvis ble født som jenter. Jeg er så glad for at vi har mennesker der ute som aktivt jobber for å hjelpe disse! Og dere, de klarer det ikke uten pengene våre.

Innlegget er sponset av Norad.