February 18th, 2014

KJØTTDISK DEL 23

Vet ikke om det er dressen som gjør det, men jeg sikler litt i smug foran TVen hver fredagskveld, jeg. Nytt på Nytts Jon Almaas tørker støv av kjøttdisken igjen, hiv ut noen navn dere syns er verdige en plass i mannebuketten vår!

Tidligere kjøtt i disken finner dere her.

“Kjøttdisken” is a concept where I throw out pics of pretty men. Feel free to throw in some names if you have any good ones!

May 30th, 2013

kjøttdisk del 22


photo source 1, 2 and 3

BMW X6 er en så gjennomført deilig bil at han fortjener en plass i kjøttdisken. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg får fysiske reaksjoner når jeg ser den på veiene. Det kiler i magen, jeg spretter opp og dere vet hun damen som er gift med Berlinmuren? Jeg tror jeg kan kategoriseres som en sånn dame, med min BMW X6.

Se tidligere kjøttstykker her.

The meat counter is a supermarie.net concept where I serve you pictures of eyecandy aka hot men. Usually. I just thought BMW X6 is worth a space because it…. is…. so… sexy. No joke, I’m getting physical reactions when I see it!

October 8th, 2012

kjøttdisk del 21


foto kilde 1, kilde 2, kilde 3

Ryan Reynolds. Helt ærlig, syns ikke han var så fin, jeg. Helt til jeg så kroppen hans. Da var det litt okey at dere slang navnet hans på disken allikevel.

October 1st, 2012

kjøttdisk del 20


foto kilde 1, kilde 2, kilde 3

Se på det her! Hvorfor SA dere ikke noe? En av dere bare “jøjø jesse williams” i kjøttdisk-kommentarfeltet, og jeg hadde jo aldri hørt om han før, så jeg bare “jæ, sikkert”, men så googler jeg og så finner jeg DET HER! Mannen fortjener jo en hel planet oppkalt etter seg, om ikke et helt univers. Channing Tat.. Hvem? 

September 24th, 2012

kjøttdisk del 19


foto kilde 1, kilde 2, kilde 3

Adrian Grenier. Smilet hans….. Åh.

September 17th, 2012

kjøttdisk del 18


foto kilde 1, kilde 2

Jesse Bradford! Bring it on! (Hehe, wordplay)

September 10th, 2012

kjøttdisk del 17


foto kilde 1, kilde 2, kilde 3

Jesse Metcalfe, nesten litt for pus – men vi får vel ikke akkurat øyeskader av den grunn. Hvis jeg legger litt godvilje og masse løgn til, minner han meg litt om en jeg klinte litt med en gang!

Jeg prøver å diske opp med mennene dere foreslår også, men dere kommer med så sykt mye rart! Jeg mener… Statsmeterologen Terje? 

September 3rd, 2012

kjøttdisk del 16


foto: kilde 1, kilde 2 og 3, kilde 4 (redig. priv)

Alex Pettyfer, ass. Visste dere at han er 90-modell? HAN KUNNE GÅTT I KLASSEN MIN PÅ VIDEREGÅENDE! Sånn i teorien. Fant han på kinoskjermen da jeg så “Magic Mike”.

August 27th, 2012

kjøttdisk del 15


foto: kilde 1, kilde 2, kilde 3, kilde 4

Jeg er ikke singel lenger. Jeg har blitt (mentalt) kjæreste med Channing Tatum.

Ps. Jeg har blåst støv av kjøttdisken igjen, så nå er det bare å legge fra seg fine menn i kommentarfeltet. Skal prøve å diske opp for dere én gang i uken fremover, hver man(n)dag!
Ps 2. Disken er like uskyldig som det å henge opp plakater av pene, mannlige kjendiser på jenterommet, altså. Jeg ser ikke på menn som kjøttstykker. Bare så dere vet det. 

August 27th, 2011

kjøttdisk del 14

ATLE PETTERSEN!
kilde 1, kilde 2, kilde 3

Kjøttdisken er tilbake! Den forsvant egentlig aldri, men jeg orket ikke oppdatere den, fordi disken er som dere kanskje ser ødelagt. Alle bildene i mitt forrige bildearkiv har nemlig blitt slettet… Jævla. Det er derfor innleggene fra mars 2011 og helt bak til juli 2009 er så godt som bildeløse. Det ville tatt like lang tid som det tok for Tornerose å sove å fikse det igjen. Så det gidder jeg ikke.

Sleng ut noen pene menn til disken vår da, fruer!

Ps. Disken er like uskyldig som å henge opp plakater av pene kjendiser på jenterommet, altså. Jeg ser ikke på menn som kjøttstykker. Bare så det er klart.