December 8th, 2014

8TH DECEMBER GIVEAWAY

Vinneren av en oppvekker fra Steal Time Back ble….

HANNA! Hun fikk meg til å smile med disse ordene:

“Jeg føler meg aller mest til stede når jeg tar morgenstrekken. Når kroppen har ligget sammenkrøllet hele natten, og du tar deg 20-30 gode sekunder på å bare strekke deg så langt du kommer, armer og bein til hver sin kant, så godt at du lager lyder som minner litt om en babydinosaur. Tiden stopper litt i den strekken. Og så kan man starte dagen.”

Gratulerer! Premien er på vei. Dere andre som ikke vant, men som har lyst på en klokke som minner deg på at livet er her og nå, husk å bruke koden “timesisnow” for å få 20% rabatt hos Steal Time Back. Koden varer frem til 31. desember! (Jeg DIGGER “present”-klokkene, åhh! Present = nåtid på engelsk, ikke sant – bare for å komme med teskjea – og så er det en presang! Present! En gave! Det er tiden óg. Så mange fine skjulte budskap! Jeg bestilte en forrige uke, gleder meg til å få den!)

OG SÅ:

Denne ukens desember-giveaway er et Scratch Map Deluxe fra Coolstuff.no(sponset premie) Dere likte den så godt forrige gang jeg delte ut et, så jeg håper dere sikler litt nå og!

Jeg fikk et kart selv for å se hva det var jeg skulle dele ut – og jeg elsker det! SÅ stilfullt og elegant, og hakket penere å se på enn den “enkle” versjonen av skrapekartet, den hvite vet dere. Hvis dere har lyst på dette kartet, kan dere svare på dette spørsmålet:

Hvilke land har du reist til i 2014? 

Jeg plukker en tilfeldig vinner i slutten av uka, som får tilsendt et kart i posten. Lykke til, fine!

Another December giveaway, this time a Scratch Map Deluxe from Coolstuff.no. All you’ve to do is to answer this Q: Which countries did you visit during 2014? One winner will get a scratch map, I’ll pick a name at the end of the week. Good luck!

December 1st, 2014

1ST DECEMBER GIVEAWAY

I samarbeid med Steal Time Back

Jeg falt hodestups PLADASK for disse klokkene fra STEAL TIME BACK da jeg først oppdaget dem på Instagram. Det er klokker som ikke viser deg tiden, men som minner deg på å leve i nuet hver gang du ser ned på armen din for å finne den, en så viktig påminnelse om å være tilstede i øyeblikket, i sitt eget liv, og for min del (jeg har en sort med hvit skive) har det vært vært SÅ virkningsfullt! Det er som om noen bitchslapper meg hver gang jeg skal sjekke klokka, og så spinner jeg tilbake til her og nå og omfavner øyeblikket for alt det er verdt. Og det er verdt mye.

Første desembergave til en av dere er en sånn klokke, en sånn påminnelse, og alt dere må gjøre for å vinne den er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

NÅR FØLER DU DEG ALLER MEST TILSTEDE?

Trekker en vinner i løpet av uken! Lykke til!

Ps. Hvis du vil kjøpe en klokke til noen til jul kan du gjøre det HER, og bruk koden “timeisnow” for å få 20% rabatt!

December giveaway! All you’ve to do is to answer this question in the comment field: WHAT MAKES YOU FEEL MOST PRESENT? I’ll pick 1 winner during the week, who will recieve one of these watches. Good luck!

September 15th, 2014

WIN: TICKETS TO AMSTERDAM

MANDAG, ukens spebarn! Ingenting er vel bedre enn å starte uken med en deilig reisekonkurranse!

Neste måned reiser jeg til Amsterdam, og jeg trenger tips til hva jeg kan gjøre mens jeg er der, og de tipsene tenkte jeg dere skulle komme med! Latskapen lenge leve!

Dere har kanskje besøkt byen selv, kjenner noen som har vært der, hvis ikke kan dere alltids google it. For én av dere vil det være verdt det, for i samarbeid med bloggkjæresten min KLM får jeg nemlig dele ut TO flybilletter til Amsterdam til en av dere som legger igjen noen gode tips til meg!

Konkurransereglene er altså:
1. Skriv ditt beste Amsterdam-tips i kommentarfeltet under
2. Del innlegget på Facebook
3. Kryss fingrene!

Premien:
En heldig vinner får TO flybilletter til Amsterdam, til deg selv og en venn, premien er sponset av KLM.

Lykke til!

I’m going to Amsterdam next month, and I need your “what to do”-tips! Write ‘em down in a comment, share this post on Facebook, and cross your fingers. One of you will win TWO tickets to Amsterdam – sponcored by my blog’s boyfriend KLM. Good luck!


Photo_ Private, Rome 2013

July 28th, 2014

MAKES ME WANDER

Den nye bloggkjæresten min, KLM, sendte meg en liten sommergave for noen uker siden som dessverre ikke passet til SamsUNGENE (hehe) mine – derfor tenkte jeg å gi den til en av dere i stedet. Mine kjærester er deres kjærester!

Deksjelet passer til iPhone 5 og 5S – så hvis du har en sånn telefon, og kunne tenke deg å kle den i KLM – legg igjen e-postadressa di i kommentarfeltet, så trekker jeg en heldig vinner!

Ellers studerer jeg kartet med lupe og tenker så det knaker på hvor jeg skal fly med mine nye vinger. Verden er så himla stor, og reisefeberen min så altfor, altfor høy. Jeg må bare finne ut av studielivet først, så skal vi se hvilket land KLM skal hjelpe oss med å skrape gullfargen av.

Leave your e-mailaddress in the comment field if you want this iPhone 5/5S case from my new blogpartner KLM!

April 9th, 2014

KONKURRANSE: HÅR-REISENDE!

Haha, sjekk ordspillet! Fant det på helt selv!

Det nærmer seg påske og sommerferie og det som bedre er, og er det noe jeg sliter med på reisene mine så er det hår. Klimaet, dusjvannet og uvant vær roter det fullstendig til for meg, og etter jorda-rundt-reisa mi følte jeg at det som danset rundt skuldrene mine var laget av sandpapir og halm. Så innmari tørt! Og flatt! Hadde de sett meg på den tiden da de påstod at jorda var flat, hadde de garantert erklært hodet mitt det samme. Men det jeg skal frem til – det er konkurransetid, med hår-reisende (SÅ fornøyd med det ordspillet) premier!

Del ditt beste reiseminne på bloggen din og vinn alt du trenger for å holde styr på lokkene i ferien; en GHD rettetang i pastell farge til en verdi av 1699,- og et sett med tørrshampoo, saltvannspray og varmebeskyttende spray fra Bangerhead Professional!

Slik deltar du;

1) Legg opp ditt beste reiseminne på din blogg – det kan være et bilde eller tekst, det bestemmer du!

2) Kopier denne teksten i bunnen av blogginnlegget ditt:

“Jeg er med i konkurransen om en GHD rettetang i pastell farge til en verdi på 1699,- og et sett med tørrshampoo, saltvannspray og varmebeskyttende spray fra Bangerhead, i samarbeid med CupoNation. Konkurransen finner du på supermarie.net!

3) Send inn linken til innlegget ditt OG e-postadresse så jeg får tak i deg, i kommentarfeltet under.

Jeg trekker vinneren like over påske. Lykke til!

Innlegget er sponset av CupoNation. Alle som deltar blir meldt på deres nyhetsbrevet, men du kan melde deg av igjen med det samme hvis du ikke ønsker å motta dem. 

April 2nd, 2014

WIN: POLAGRAM PICTURES

Denne konkurransen var så populær sist, så jeg tenkte å kjøre reprise!

Appen Polagram forvandler bildene du har på mobilen din til polaroidbilder du kan pryde veggen eller albumet ditt med. Jeg har fem selv, på korketavla i den nye stua mi – digger dem! Jeg har grint meg til fem nye gratiskoder å dele ut til fem av dere, så hey ho let’s go:

Alt dere trenger å gjøre for å vinne en gratiskode fra Polagram er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Husk å legge igjen kontaktinformasjon så jeg får tak i dere. Jeg trekker fem vinnere i løpet av noen dager. Lykke til!

Premien er sponset av Polagram

The “Polagram” app easily turns your mobile photos into polaroid photos that you can decorate your home or album with. When they asked me if I wanted to check it out for free, I asked to get five more codes so I can give away to five of you. And so I did!

All you have to do to win a free code to order 5 pics from Polagram, is to leave a comment in the field below. Good luck!

February 6th, 2014

AND ANOTHER ONE


ph_priv

Det første skrapekartet har allerede seilt ut til en heldig vinner, men jeg har ett til å bli kvitt. For å delta denne gangen må du svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hva er det første du tenker på når du hører ordet “REISE”? Lykke til, globetrotters!

I’ve got another scratch map to give away, all you have to do is leave an answer to this Q in the comment field: What’s the first thing that come to your mind when you hear the word “TRAVEL”? Good luck, globetrotters!

January 14th, 2014

SCRATCH YOUR JOURNEYS

God morgen, sleepyheads!

Å, som jeg lo i går. Dere hadde rett, Hundreåringen var helt syk! Håper jeg blir like gæærn når jeg runder tresifret. Den fikk meg til å tenke på hvor deilig det må være å bli gammel, og endelig kunne si seg ferdig. Å ikke lenger ha det evige jaget hengende over seg, krav om utdannelse, jobb, prestasjoner, forventninger og press. Jeg gleder meg til å komme meg helskinnet ut på den andre siden av livet, og bare lene meg tilbake og se livet passere i revy mens jeg sipper til en drink på en eller annen øy, er det greit å si det i en alder av 23? Det må føles så evig godt å løfte hele byrden av skuldrene og ikke ha noe mer som venter en, det eneste du har igjen er dager i sin renhet.

Men før jeg kommer så langt skal jeg gi dere noe! Det er så mange som har spurt om skrapekartet mitt (et stort kart hvor du skraper alle landene du har vært i), så jeg mailet en butikk jeg visste hadde de på lur og spurte om jeg ikke kunne få noen å dele ut. Og det fikk jeg, en bloggers privilegium. Takk Coolstuff! Jeg fikk flere, men deler ut én i første omgang. Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hvilket land er det første dere vil skrape – og hvorfor? (feks Norge, fordi jeg bor der, eller Danmark fordi det er det første utlandet jeg var i, eller Jamaica fordi det var der jeg ble forelsket, up to you!)

Lykke til! Jeg trekker en vinner om et par dager.

Premien er sponset av Coolstuff.no

December 9th, 2013

FROM ME TO YOU: SAMSUNG GALAXY S4 ZOOM

Jeg har gledet meg som et barn til å dele ut den her til en av dere! Anmelderne kan si så mye de bare vil, jeg er og blir håpløst forelsket i denne telefonen/kameraet/dingsen. Bildene blir fantastisk gode, og du har telefon og kamera i ett – så du slipper å dra rundt på begge deler. PERFEKT når du er ute og reiser!

Da jeg vant #ZoomChallenge sist uke fikk jeg både en telefon/kamera til meg selv, og en å dele ut til en heldig bloggleser. Så nå gjenstår det egentlig bare å se hvem av dere dét er.

For å delta:

1. Lik Facebooksiden min (hvis du ikke allerede har gjort det)
2. Del dette innlegget (ved å trykke på “Liker” rett under her)
3. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under her – hva du skriver i den er helt opp til deg, men husk e-postadresse så jeg får kontaktet dere!

OBS: PUNKT 3 ER DET VIKTIGSTE!Uten e-post og navn får jeg ikke tak i dere!

LYKKE TIL, stjerner! Jeg trekker en vinner i løpet av uken. Smil!

AVSLUTTET. Gratulerer, Nadia!

December 5th, 2013

WIN: POLAGRAM

AVSLUTTET / ENDED

Appen Polagram forvandler lekende lett bildene du har på mobilen, til polaroidbilder du kan pryde veggen, juletreet (Aksel og jeg blir årets julestjerne i toppen av det grønne glitrende. Neida. Joda.) eller albumet ditt med. Da de spurte om jeg ville teste den ut med en gratiskode, spurte jeg om jeg kunne få fem koder ekstra å dele ut til dere – og det fikk jeg!

Alt dere trenger å gjøre for å vinne en gratiskode fra Polagram er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Husk å legge igjen kontaktinformasjon så jeg får tak i dere. Jeg trekker fem vinnere i løpet av helga. Lykke til!

The “Polagram” app easily turns your mobile photos into polaroid photos that you can decorate your home, album or Christmas tree with. When they asked me if I wanted to check it out for free, I asked to get five more codes so I can give away to five of you. And so I did!

All you have to do to win a free code to order 5 pics from Polagram, is to leave a comment in the field below. Good luck!

Premien er sponset av Polagram.