Archives for the ‘win’ Category

KONKURRANSE: HÅR-REISENDE!

Haha, sjekk ordspillet! Fant det på helt selv!

Det nærmer seg påske og sommerferie og det som bedre er, og er det noe jeg sliter med på reisene mine så er det hår. Klimaet, dusjvannet og uvant vær roter det fullstendig til for meg, og etter jorda-rundt-reisa mi følte jeg at det som danset rundt skuldrene mine var laget av sandpapir og halm. Så innmari tørt! Og flatt! Hadde de sett meg på den tiden da de påstod at jorda var flat, hadde de garantert erklært hodet mitt det samme. Men det jeg skal frem til – det er konkurransetid, med hår-reisende (SÅ fornøyd med det ordspillet) premier!

Del ditt beste reiseminne på bloggen din og vinn alt du trenger for å holde styr på lokkene i ferien; en GHD rettetang i pastell farge til en verdi av 1699,- og et sett med tørrshampoo, saltvannspray og varmebeskyttende spray fra Bangerhead Professional!

Slik deltar du;

1) Legg opp ditt beste reiseminne på din blogg – det kan være et bilde eller tekst, det bestemmer du!

2) Kopier denne teksten i bunnen av blogginnlegget ditt:

“Jeg er med i konkurransen om en GHD rettetang i pastell farge til en verdi på 1699,- og et sett med tørrshampoo, saltvannspray og varmebeskyttende spray fra Bangerhead, i samarbeid med CupoNation. Konkurransen finner du på supermarie.net!

3) Send inn linken til innlegget ditt OG e-postadresse så jeg får tak i deg, i kommentarfeltet under.

Jeg trekker vinneren like over påske. Lykke til!

Innlegget er sponset av CupoNation. Alle som deltar blir meldt på deres nyhetsbrevet, men du kan melde deg av igjen med det samme hvis du ikke ønsker å motta dem. 

WIN: POLAGRAM PICTURES

Denne konkurransen var så populær sist, så jeg tenkte å kjøre reprise!

Appen Polagram forvandler bildene du har på mobilen din til polaroidbilder du kan pryde veggen eller albumet ditt med. Jeg har fem selv, på korketavla i den nye stua mi – digger dem! Jeg har grint meg til fem nye gratiskoder å dele ut til fem av dere, så hey ho let’s go:

Alt dere trenger å gjøre for å vinne en gratiskode fra Polagram er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Husk å legge igjen kontaktinformasjon så jeg får tak i dere. Jeg trekker fem vinnere i løpet av noen dager. Lykke til!

Premien er sponset av Polagram

The “Polagram” app easily turns your mobile photos into polaroid photos that you can decorate your home or album with. When they asked me if I wanted to check it out for free, I asked to get five more codes so I can give away to five of you. And so I did!

All you have to do to win a free code to order 5 pics from Polagram, is to leave a comment in the field below. Good luck!

AND ANOTHER ONE


ph_priv

Det første skrapekartet har allerede seilt ut til en heldig vinner, men jeg har ett til å bli kvitt. For å delta denne gangen må du svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hva er det første du tenker på når du hører ordet “REISE”? Lykke til, globetrotters!

I’ve got another scratch map to give away, all you have to do is leave an answer to this Q in the comment field: What’s the first thing that come to your mind when you hear the word “TRAVEL”? Good luck, globetrotters!

SCRATCH YOUR JOURNEYS

God morgen, sleepyheads!

Å, som jeg lo i går. Dere hadde rett, Hundreåringen var helt syk! Håper jeg blir like gæærn når jeg runder tresifret. Den fikk meg til å tenke på hvor deilig det må være å bli gammel, og endelig kunne si seg ferdig. Å ikke lenger ha det evige jaget hengende over seg, krav om utdannelse, jobb, prestasjoner, forventninger og press. Jeg gleder meg til å komme meg helskinnet ut på den andre siden av livet, og bare lene meg tilbake og se livet passere i revy mens jeg sipper til en drink på en eller annen øy, er det greit å si det i en alder av 23? Det må føles så evig godt å løfte hele byrden av skuldrene og ikke ha noe mer som venter en, det eneste du har igjen er dager i sin renhet.

Men før jeg kommer så langt skal jeg gi dere noe! Det er så mange som har spurt om skrapekartet mitt (et stort kart hvor du skraper alle landene du har vært i), så jeg mailet en butikk jeg visste hadde de på lur og spurte om jeg ikke kunne få noen å dele ut. Og det fikk jeg, en bloggers privilegium. Takk Coolstuff! Jeg fikk flere, men deler ut én i første omgang. Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet:

Hvilket land er det første dere vil skrape – og hvorfor? (feks Norge, fordi jeg bor der, eller Danmark fordi det er det første utlandet jeg var i, eller Jamaica fordi det var der jeg ble forelsket, up to you!)

Lykke til! Jeg trekker en vinner om et par dager.

Premien er sponset av Coolstuff.no

FROM ME TO YOU: SAMSUNG GALAXY S4 ZOOM

Jeg har gledet meg som et barn til å dele ut den her til en av dere! Anmelderne kan si så mye de bare vil, jeg er og blir håpløst forelsket i denne telefonen/kameraet/dingsen. Bildene blir fantastisk gode, og du har telefon og kamera i ett – så du slipper å dra rundt på begge deler. PERFEKT når du er ute og reiser!

Da jeg vant #ZoomChallenge sist uke fikk jeg både en telefon/kamera til meg selv, og en å dele ut til en heldig bloggleser. Så nå gjenstår det egentlig bare å se hvem av dere dét er.

For å delta:

1. Lik Facebooksiden min (hvis du ikke allerede har gjort det)
2. Del dette innlegget (ved å trykke på “Liker” rett under her)
3. Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under her – hva du skriver i den er helt opp til deg, men husk e-postadresse så jeg får kontaktet dere!

OBS: PUNKT 3 ER DET VIKTIGSTE!Uten e-post og navn får jeg ikke tak i dere!

LYKKE TIL, stjerner! Jeg trekker en vinner i løpet av uken. Smil!

AVSLUTTET. Gratulerer, Nadia!

WIN: POLAGRAM

AVSLUTTET / ENDED

Appen Polagram forvandler lekende lett bildene du har på mobilen, til polaroidbilder du kan pryde veggen, juletreet (Aksel og jeg blir årets julestjerne i toppen av det grønne glitrende. Neida. Joda.) eller albumet ditt med. Da de spurte om jeg ville teste den ut med en gratiskode, spurte jeg om jeg kunne få fem koder ekstra å dele ut til dere – og det fikk jeg!

Alt dere trenger å gjøre for å vinne en gratiskode fra Polagram er å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Husk å legge igjen kontaktinformasjon så jeg får tak i dere. Jeg trekker fem vinnere i løpet av helga. Lykke til!

The “Polagram” app easily turns your mobile photos into polaroid photos that you can decorate your home, album or Christmas tree with. When they asked me if I wanted to check it out for free, I asked to get five more codes so I can give away to five of you. And so I did!

All you have to do to win a free code to order 5 pics from Polagram, is to leave a comment in the field below. Good luck!

Premien er sponset av Polagram.

#ZOOMCHALLENGE


ph_priv, Tel Aviv, Israel

Hey! Testperioden for Samsung Galazy s4 Zoom (kameraet/mobilen/vet kke – jeg skrev om den her) er over, og de seks bloggerne som prøvde ut kameraet/mobilen/vet ikke har sendt inn sine bidrag til fotokonkurransen. Mitt bidrag ser dere over – uredigert og nydelig, direkte fra Israel! Tenk at verden vår kan GJØRE sånn?!

Og så til greia: Hvis jeg får flest stemmer og vinner denne konkurransen, vinner jeg også et kamera/telefon/vet ikke å dele ut til en av dere som premie på bloggen! OG en av dere som stemmer i konkurransen på Facebook er også med i trekningen om et kamera/telefon/vet ikke. Så – en vinn-vinn-vinn-situasjon!

STEM PÅ BILDET MITT HER, hvis dere syns jeg fortjener å vinne. Og tuuuuusen takk til alle som allerede har stemt – det varmer fotohjertet mitt!

xx

// I’m a part of the #ZoomChallenge of Samsung, and need your votes to win! We’re six Norwegian bloggers that have tested the camera/phone/I dunno Samsung Galaxy s4 Zoom for a couple of weeks, and now it’s time to determine which one of us that has taken the best picture. The picture I’m participating with is the one above, taken in Israel. No filter. Beautiful, right? VOTE FOR ME HERE! Thanks a lot to those of you that’ve already voted! 

VINN ETT ÅR MED DIGGE LEGGER

Annonse

Den elgejakta, den vinden, de fargene, vi kommer oss liksom ikke unna høsten. Ikke i år heller. Men jeg ser ikke poenget med å slutte å barbere seg av den grunn. Inspirert av bladene som faller fra trærne, og tatt med av vinden - shaihøvelen er min lille vind, som stryker over og tar med seg alt av uønsket hår. Den er så ufattelig god, og leggene dine blir så deilige og glatte når du er ferdig! Den får med seg ALT! Jeg sier som alle andre bloggere har sagt før meg: Shai er et must for de som foretrekker nybarberte elger legger.

Gode grunner til å fortsette å barbere seg selvom det ikke er sesong:
- Du føler deg litt freshere når du kan stryke deg selv over leggen uten å tro det er en elg du stryker på.
- For koselige kvelder under pleddet med en du er glad i.
- Så hårene ikke skal stikke ut av strømpebuksene dine på julebordet (det skjer faktisk – har sett det på meg selv, ser ikke videre digg ut).
- Vi har klær. Vi trenger ikke pels.

Nå kan dere bli med i trekningen om å vinne et helt års forbruk av shai-høvler og blader! Slik gjør du:

1. Gå inn på http://shai.no og bestill en prøvepakke.

Det var egentlig det. Og uansett om dere ikke vinner er det en fin ting å gjøre, for shai-høvlene ER virkelig de beste jeg har prøvd så å få en pakke hjem i posten er absolutt å anbefale. Med hånden på hjertet, dette er en annonse, men med ubetalte meninger.

Trykk “Liker” hvis dere sier nei til pels under pleddet i høst! Og lykke til i konkurransen! :-)

VARNAFESTIVALEN

Annonse

Hey festivalapor! Jeg har den æren å spre det glade budskap om VARNAFESTIVALEN! Det er en festival som tar sine første åndedrag i Moss i år, og blir arrangert for aller første gang 12. – 13. juli, Tivoli Amfi og Tivolikjellern, og i Nesparken på lørdagen etterfulgt av klubbkonserter på Tivoli Amfi og i kjellern på kvelden igjen. Artister du kan vente å se er Mikhael Paskalev, Casa Murilo, Phil T. Rich, Truls og Death By Unga Bunga m.fl.

I samarbeid med Varna får jeg lov å dele ut TO billetter og en totebag til en heldig vinner som finnes der ute blant dere fine!

Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar om hvorfor DU skal vinne, og hvem du ønsker å dele opplevelsen med. Del gjerne innlegget på Facebook også, det gir stjerne i boka! Lykke til! (NB: Det er 18 års aldersgrense på fredagen, mens på lørdagen kommer alle inn!)

Vinneren vil bli trukket ut søndag 7. juli. Jeg skal dit selv – håper vi sees!

Ps. Om dere ønsker å sikre dere billetter ved å kjøpe, koster det 200,- for fredagen (100,- om du har kulturkortet KODE) og 300,- for lørdagen (2oo,- med KODE-kortet) Dere finner all informasjon dere trenger på varnafestivalen.no.

VINN SILKEMYKE FØTTER, DA

Hei superfjes! Jeg vil bare si at jeg er så FORNØYD med å ha dere her hos meg, dere fortjener gull og grønne skoger, og en skikkelig god klem. Sporene dere legger igjen i kommentarfeltet og i mailboksen min fester seg virkelig til hjertet, må dere vite, og den dagen jeg begynner å få rynker må jeg huske å takke dere for at dere gjorde så smilet mitt plasserte de på rett sted. Dere er verdens fineste mennesker å skrive med, lov meg å ta vare på dere selv for meg!

Jeg vil så gjerne gi noe tilbake, jeg vet det ikke er all verden – men jeg har fått noen produkter for silkemyke føtter som jeg tenkte å gi videre til dere!

Jeg kan kategoriseres  som en beinhard nøtt å knekke når det kommer til å gå på reklamer. 70% lengre vipper, perfekt hud, jeg ler meg ihjel av alle de overdrevent dumme forsøkene på å lure oss til å kjøpe noe. Derfor lo jeg litt da noen ville sende meg disse såkalte “mirakelsokkene” også, som skulle gi meg silkemyke føtter etter én enkel behandling.


ph_priv, testing Footner Miracle socks :)

REKLAME: To uker senere ler jeg enda, men mest fordi jeg er glad i de nye føttene mine. Sokkene fungerte! Du sitter med de på deg i én time, vasker føttene ren for gelé og så er jobben gjort. I dagene etter vil du med skrekkblandet fryd se at føttene dine kvitter seg med alt av hud (det er så sykt mye død hud/flass at om du er en av de som elsker å pelle av sånt, kommer du til å skjelve av ren begeistring), og ny babymyk hud kommer til syne under. Utskiftelsen av hud varte i ca 10 dager for meg, nå er huden helt ny på hele foten – og de er like myke som de sier at de skal bli! HAHA! /REKLAME SLUTT

Så, som takk for alt dere lirer av dere av godord til meg har jeg fikset TO slike sett med mirakelsokker til dere, alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen om å få de er å

o Like FACEBOOKSIDEN MIN (om du ikke allerede gjør det)
o Legge igjen en kommentar på dette innlegget (husk å skrive e-postadressen din)

Lykke til! Og ha en strålende helg videre!

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET

(Produktene er sponset, meningene er ærlige)