November 30th, 2014

ALL GOOD THINGS ARE TREE

Sjekk treet, så stort det har blitt! Og det ser endelig ut til å klare seg! Dere som ikke skjønner noe nå, kan lese mer om trehistorien HER (trykk).

Det er alltid like deilig å være hjemme, å pusle med mine ting i andreetasje, å spise frokost, lunsj og middag sammen med støvet*, og på denne tiden av året kan jeg pynte til jul, og selv bloggen får julestemning med et USB-tre jeg fikk i pakkekalenderen for TRE (hehe) år siden. Og se hva mamma har satt opp i vinduet i uthuset – en  bamse som ser ut på de som kommer på besøk til oss, åhh det er sånne fine små ting som GJØR hele tilværelsen min her i livet. Mamma er så flott!

I går dro jeg til Lone og vi delte en flaske rødvin, mens vi spiste lasagne og snakket til lørdag ble søndag, og det var så hyggelig. I dag skal jeg pynte til jul i etasjen min, før jeg tar med meg pakkekalenderen hjem til Oslo og gjør klart for desember der óg. Jeg e-l-s-k-e-r desember, alle lysene som lyser opp kjølige kvelder med snø i luften, det lyser i vinduer og på busker og trær i de tusen hjem, og julegatene, og votter og forventningene og den varmen jeg får av å tenke på julaften og hvor fin den skal bli i år – med hele familien, og for første gang i mitt liv skal jeg feire med en mann. Det er en magisk tid i møte!

*mamma og pappa

_______
I love being home, doing my things, having my breakfast with my parents, lunch and dinner, and at this time of the year I can get my floor (I live in the second) ready for christmas, even the blog is getting the christmas feeling with a small USB tree I got in my gift calendar three years ago. And look at the teddy bear my mom put up in the window, oh my it’s the cutest thing, and things like that makes me smile and my life so much brighter – I love you mom! Yesterday I spent at Lone’s place, having a bottle of red wine and a dinner, and we ended up talking to late night and it was such a good time. Today I’ll get the christmas things up, before I go back to Oslo with this year’s gift calendar. Oh I love December! It’s a wonderful time with so many lights and expectations and this year I’ll celebrate Christmas with a man – for the first time in my life. 

March 25th, 2014

ALMOST APRIL

Sjekk treet! Så fin han ble! Tusen takk, støvet*. Jeg tolker det som at han endelig er akseptert her i huset, det lille slektstreet vårt.
Kort forklaring til nye lesere, DETTE var hvordan jeg møtte treet, så ble han tatt av lynet/et dyr/gud og døde, og jeg ble lei meg og tok han inn i huset og lot han leve videre her – i den grad det går an å ‘leve videre’ etter sin død, iallfall. Fire år senere står han her enda, et tre så fint at han burde vært fire!

Å, det er noen fine dager, dere. Våren har tatt over hjertet mitt og tent et lys i øynene som gjør at jeg svever gjennom alle døgnets timer som en sky. Det rosa treet på bildet over er utsikten fra den nyoppussa stua mi, er det rart å være glad? Til helgen skal jeg til Trysil, og mailene mine sender meg både hit og dit utover våren – kan nesten ikke vente med å få ta dere med overalt, på alt sammen! Og om en uke har jeg et møte jeg er så utrolig spent på, og etter det er det PÅSKE, og jeg må REISE og leve og ligge på ryggen i gresset og se opp på himmelen som glir forbi.

På en skal fra 1-10, hvor fint er livet? Jeg gir mitt en 8’er. Mangler bare motivasjon til å løpe igjen, og en BMW X6.

*mamma og pappa

March 13th, 2014

FIRST MAN ON THE MOON

Oh my god, we’re DONE! (unntatt listene på veggen + karmer men åh gulvet! Jeg kan flytte hjem igjen og starte et helt nytt liv! (/interiør, men dere vet jeg liker å dramatisere)

(except that brown line of wood that’s going all around my living room + window frames but oh, my floor! I can move back home and start a whole new life! (/interior, but you know I like to be dramatic)

May 20th, 2013

ARE YOU READY?!!


ph_priv

Jeg har aldri vært mer motivert noengang. Dere kjenner historien. La oss skrive en ny! Er dere med meg? #Asstothegrass #groforfaen #måbligedigen! LET’S GOOO!

(…#som #om #hashtags #noengang #kommer #til #å #fungere #utenfor #twitter #og #instagram #superlol #giveup)

Just making fun of the fitness bloggers showing my readers the new cherry tree of ours! The last one died because of an animal, he ATE it! But we won’t give up, will we? Hey ho, let’s go :)

April 6th, 2013

IT’S CHRISTMAS!

God morgen! Og god juuul! I dag kommer hele familien hit for å feire julen min på etterskudd, i desember var jeg jo på Guam og grillet med chamorroer. Det var en jul jeg aldri kommer til å glemme, men det manglet liksom noe(n) så jeg er glad jeg har en så fin familie som syns det er okei at “Julen var helt til påske” (…og litt til)! Jeg har til og med fått et lite juletre, da jeg kom hjem fra verden forrige helg hadde mamma pyntet det lille døde kirsebærtreet mitt og plassert han midt i stua mi, med et påskeegg under – SÅ FIN! Jeg skal vise dere han senere, det er nemlig han som får æren av å ha pakkene under seg i år! Iallfall i årets første jul, det spørs vel om han får lov i desember… Han får egentlig ikke lov til å være i hus mer i det hele tatt, mamma prøvde å foreslå at dette kunne være en verdig avslutning for hele treet – men jeg er uenig. Det lille treet har vært blant oss i tre (hehe) år, det vil bare føles helt feil å kaste han ut nå. Som å kaste ut den lillebroren jeg aldri fikk. Det gjør man bare ikke.

Hva skal dere i helgen?

Good morning! And Merry Christmas! My whole family’s coming tonight to celebrate my late Christmas, I was in Guam having a BBQ with Chamorros last december, as you know. That was a Christmas I’ll never ever forget, but it kinda was something/someone missing so I’m glad my family is willing to live that Norwegian (?) saying “Christmas lasts until Easter” (and a little bit further)! I even got myself a tiny Christmas tree, when I came home from the world last weekend my mom had decorated the little dead cherry tree of mine and placed him in the middle of my livingroom, with an Easter egg beneath – SO PRETTY! I’ll show him to you later, he gets the honor to have all the presents under him this year! Well, at least in this years first Christmas, I’m not so sure if he’ll be allowed to be that special tree in December… He’s not even allowed to be in the house anymore, my mom tried to suggest that this could be a nice opportunity to say goodbye to him and throw him away. I disagree. That little Cherry tree has been among us in three (hehe) years now, it will feel totally wrong to get rid of him now. It’s like throwing away that little brother I never had. You don’t do that. 

What’s your plans for the weekend?

August 20th, 2011

et slektstre

Dere husker at jeg fikk et kirsebærtre i hagen i fjor? Det døde av skadene det fikk fra reinsdyr elg rådyr et dyr, husker dere. Og jeg tok det med inn til meg. Og vi har bodd sammen siden det.

Og i år har kirsebærtreets bror kjempet seg opp fra jorden, gjennom en tøff vinter og dårlig vår. Nå står han der og prøver på det samme forgjengeren hans gjorde; Å VOKSE OPP. Vårt lille slektstre. I dag tenkte jeg å si hallo.


Det var litt klein stemning i begynnelsen. Det døde treet bare “Øh… Du tok plassen min.” og det nye lille bare “Unnskyld at jeg lever, da.” Og jeg bare “Kutt ut, begge tre.


Det gikk bra.

Og så tok vi slektstrebilde, alle tre. Verden er vakker.

June 18th, 2011

can I mustache you a question?

kl 02:25

God natt, stjerner!

Jeg har sittet med eliten i hele kveld og klippet ut barter av sort papp, inspirert av t-skjorten med kart over barter som jeg fikk fra en av dere i posten. Dere, ass! Jeg gir meg over.

Nå har vi pyntet ferdig en milliard barteglass til bursdags-bartyet mitt, blåst tusen ballonger og sett minst like mange Sex og singelliv-episoder. Jeg sitter i en mental leopardkarusell for tiden, men alt faller liksom på plass når jeg er med de som…. Temmer leoparder. I morgen samles alle leopardtemmerne, både sivile og militære (æh kulturkræsj!) for å feire at jeg er bursdagstjej på søndag! Jeg gleder meg som en unge!

Ps. Det døde kirsebærtreet som så brutalt med myrdet av et dyr i høst har fått en levende sønn AKKURAT der han selv vokste opp! Han må vi bli kjent med.

February 13th, 2011

supermarthe og bartedryss


foto: www.learningtofall.blogg.no

Marthe var MEG på utkledningsfest!!!! Herregud, hvor fett er ikke det??? Jeg ELSKER dere!!

Jeg sender henne en bartetatovering fra Flamingo.no, bare fordi hun var så super! Søte Flamingokathrine ga meg MASSE barter, som jeg skal bruke i konkurranser fremover, og siden det er morsdag i dag og valentinsdag i morgen syns jeg et par til av dere skal få :-) Skriv en fin kommentar, så trekker jeg to tilfeldige vinnere som får en bartetatovering hver i posten! SMIL!

(prøvde en selv i går, og de er dødsenkle å ta på, ser fantastiske ut (faktisk bedre enn min ekte tatovering, fml) og holder i ca en dag! Hvis du behandler den pent, kanskje den holder lenger også)

February 4th, 2011

tre av

good morning, sunshine
Skulle liksom gi dere et livstegn fra treet, men det hadde vært dødsironisk, bokstavelig talt, for treet kunne ikke vært mer dødt. Nå skal jeg gå ut og bruke permen min på å ta sinnsyke bilder i solskinnet, snakkes senere!

November 16th, 2010

velferdstiger for soldatene, rawr

Åh, det skjedde så mye i helgen at det har tatt meg… 3 dager å fortelle dere det. Tydeligvis.

På fredag, etter homeparty hos Flamingo.no, dro jeg hjem til soldathotellet for å toppe heila driden i singstarkonkurranse med soldatene. Alle baser skal ha sin egen velferd, med velferdsoffiser og assistenter som setter i gang sosialt liv for soldatene :- ) På Rygge er det f.eks. bingo en gang i uken (dødsgøy!!), badeland, kino, go cart, paintball, sverigeturer og ssul*. Velferden betaler, soldatene smiler. I Tigerstaden er det ingen militær base å leke på, og soldatene bor på hotell. Velferden må de derfor sørge for på eget insj**. I de ukene jeg har bodd her, har de dratt i gang biljardturnering, kino og filmkvelder, og hver torsdag er det Trompeten, karaoke og hæla i taket. Kjempekos, helt til jeg finner meg selv sittende i et hjørne og bælme øl som om det er det siste jeg gjør, i håp om å bli full før det er min tur til å synge karaoke – alene på scenen med microfon, lys og publikum.

……..

Never mind.

På fredag arrangerte to av de fine jentene jeg har blitt kjent med hos Tigeren SINGSTARKONKURRANSE! Dødsbra :- ) I timene før det begynte, hoppet de i uniformen og gikk ut i Karl Johan for å sanke premier. Jeg ble dødsimponert over Karl!!! Han er jo drittsnill!!!! Burger King sponset tigermilien med gavekort på en meny, Jack n Jones sponset med 3 gode headset (!!), Fridays kastet frisby etter jentene, sjokoladeboller fra seven eleven, sokker og bokser fra Dressmann og Carlings serverte en CD. Jeg som egentlig ikke LIKER Oslo engang, nå skal jeg vurdere å… Like lell.

Mest fordi jeg fant det her på fredag, på vei hjem fra flamingoen:


foto: priv

Åååårh!!! :- ) Du, mini-fetter, du er sånn elektrikerluring. Lag sånn til meg til jul!!!

Singstarkonkurransen var superspenstig, gjett hvem som vant hele dritten og ble hotellets singstarmester da……. Hehe, ja. Typisk meg.

I tillegg til premiene headset, frisby, cd og burgerkingmat, fikk jeg en romvask som jentene tar for meg, en penisring og en godteritruse til menn (…) fra kondomeriet. Jeg tror kanskje jeg skal henge det på treet når jeg kommer hjem til Hællæwood. Det er jo ikke så lenge til han skal pyntes til jul!

(Dendrofili (kommer fra gresk, hvor “dendron” betyr tre og “philia” betyr kjærlighet eller vennskap) brukes noen ganger om mennesker som gir uttrykk for seksuell tiltrekkelse til trær.)

Mens vi venter på bursdagen til jesuskjøtt, står jeg i Vogts gate så lenge, jeg:


foto: steffilove

*sånt som ungdom liker
**intiativ.
Ser dere at jeg sniker inn militærspråk i hodene deres eller? Fornøyd!

Velferd til folket, hva gjør dere sivile for å ha det fett med venner?