Spor i snøen

Åh, se kalenderen! Det er bare tre lange uker igjen til mars. Jeg håper vi får en ordentlig vår i år, i fjor gikk vi jo bare rett fra Sibir-kulde til Afrika-varme, jeg følte jeg ble snytt for en hel årstid? I år vil jeg ha vårfølelse med snø som smelter sakte i et solskinn som så vidt varmer, fuglekvitter, tøysko og tynne jakker. Men vinteren er ikke så verst den heller, den er jo ikke det.

De siste dagene har jeg fyrt i peisen, vært på yoga, gitt meg selv et fotbad, hvorfor gjør jeg det så sjeldent, egentlig, det er jo så enkelt, og så deilig.

Og i dag har jeg stått på ski igjen.

Snøen var mye tyngre der ute denne gangen, trærne bøyde seg over løypene, og jeg gikk og tenkte på hvor fint det er noen bruker tiden sin på å kjøre opp skispor til oss uten å kreve noe som helst tilbake, bare her – vær så god; skiløyper til folket, bruk dem, kos dere. Sånne små ting jeg elsker med vårt lille land.

Nå er klokken straks ni, så jeg skal logge av og lese videre i en av bøkene jeg har startet på. Jeg sover som en engel for tiden, både fordi jeg har internettfrie kvelder og fordi jeg har fått ny dyne og nye puter av mamma, helt til nå har jeg sovet med to dyner oppå hverandre fordi soverommet mitt blir til en fryser om vinteren. Med den nye dyna fulgte det en helt ny natt <3

Dere æ? Er det noe dere vil jeg skal skrive om, forresten? Jeg er liksom så… tom. 

2 kommentarer

  1. Jeg har også gått litt på ski igjen, er over seks år siden sist tror jeg haha. Og jeg har virkelig undervudert det, for det er jo så hyggelig og gøy, og man er ute.
    Jeg vil gjerne ha innlegg om kjærlighet, økonomi, rimelig mat(du er jo en mester på å leve rimelig ref da du levde uten lønn) og kanskje litt reisedagbok igjen. Vinteren er fin, men det er og fint å drømme seg litt bort! Gjerne noen tips til litt bortgjemte steder som ikke er turistifisert:D

    1. Jaa, det er så deilig! Må bli flinkere til å bruke vinteren hvert år, ass. Takk for tips! <3 Det skal jeg få til!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *