Lørdag

«Jeg føler at vi er i vår egen verden i verden, at resten av verden er på utsiden, på en måte», sa jeg der vi stavet oss fremover i løypene, midt ute i skogen en lørdagskveld. «Ja! Jeg og!». Og med det, akkurat der, akkurat da, var vi liksom dét; helt alene i vår egen lille verden i verden.

Herregud, så deilig det var. Å bare dra ut av byen og inn i skogen på ski, med solo og kvikk lunsj i sekken og votter på, jeg kan ikke huske sist jeg følte meg så genuint glad. Av noe så enkelt som en skitur på en lørdag. Iskalde tær og svett på ryggen, røde kinn og spent på hvor vi kom til å ende opp, for sist vi prøvde oss på en runde i skogen gikk vi oss vill og måtte bli hentet i bil bak et kjøpesenter. Hver gang vi er sammen er et lite eventyr, det er faktisk det.

Etterpå dro vi hjem og lagde pizza, tok noen glass med rødvin, satt på peisen på tv’en, mens vi satt i hvert vårt superundertøy og snakket om de store og små tingene i livet. Jeg lever for kvelder som det der.

2 kommentarer

  1. Jeg var også på ski på lørdagen, og det var så deilig med stillheten i skogen:’)

    1. Jaa, ikke sant?! SÅ magisk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *