Hjem, KJÆRE hjem

Jeg er tilbake fra Frankrike, i verdens beste humør – men det kan vi snakke om senere. Én ekstase av gangen.

Fordi;

I dag er det nøyaktig syv uker siden jeg pakket sammen det mest nødvendige og forlot mitt hjem, kjære hjem, og flyttet inn på en sofa her, en gjesteseng der og av og til en dobbel en. Frem og tilbake, hit og dit, opp og ned og rundt omkring, og husket jeg noengang å puste, egentlig?

I dag svevde jeg hjem til venninna mi etter jobb og pakket (les: kastet) sammen tingene mine for aller siste gang, tok farvel med kattene og løp omtrent for livet med koffert, ryggsekk og vesker hoppende til alle kanter rundt meg.

Løp hjem.

Til meg selv.

«Jeg er HJEMME!» ropte jeg idet jeg åpnet døren og der stod storebror og rørleggeren og var ikke helt ferdige for dagen, men det var jeg og jeg nektet å være hjemmefra et sekund mer, så der var jeg, og stakkars han rørleggeren egentlig, for jeg ble bare stående og stirre mens han gjorde seg ferdig, det er så lenge siden jeg har vært hjemme nå at jeg skjønte ikke hva jeg skulle gjøre eller hvordan jeg skulle oppføre meg når jeg først kom dit. Gikk litt hvileløst rundt, så på rørleggeren, kastet noen døde planter, så på rørleggeren, plukket opp litt rot fra gulvet, så på rørleggeren, så på flisene og på rørleggeren igjen og «hva gjør du nå?» «Fuger» «ÅJA!», så på han til han ble ferdig med å fuge, og så ble han det og nå er jeg HJEMME.

Jeg har vasket støv etter flisene og ryddet i stua i hele kveld, det er fortsatt kaos i alle rom, men jeg storkoser meg mens jeg holder på. Det er litt samme følelse som når jeg catcher up med en gammel venn jeg ikke har snakket med på lenge. Bare at dette blir mer en monolog, lite svar å få og alt denne vennen bidrar med er støv på steder jeg ikke ante fantes og tusen ting som må ordnes. Men åh, som jeg koser meg!

Baderomsinnredningen har ikke kommet enda, så badet er ikke heeelt ferdig, men dere får en liten sniktitt på bildene over. Jeg elsker dusjen min. Virkelig. Og speilet. Og flisene. Og doen. Og det faktum at jeg er hjemme igjen – for godt.

Lykke til til de som skal prøve å få meg med ut igjen av leiligheten de neste ukene. Svaret er nei.

4 kommentarer

  1. Hvor stor er leiligheten?:)
    Gleder meg til å se badet i sin helhet! Gjerne med før og etter-bilder:)

    1. 65 kvadrat 🙂 Ja, hvis jeg i det hele tatt har før-bilder, haha. Haaatet det gamle badet! Men skal finne noe <3

  2. Du elsker doen din??? Himmel, du må ha vært lenge hjemmefra Synd vennene dine sikkert er drittlei deg, men grattis med nytt bad. Gleder meg til å se bilder – sånn over middels interessert i oppussing

    1. Haha! Tusen takk! Tror til og med jeg kom ut av det med vennskapene i behold 8)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *