Hairytale

Før:

Sånn vil jeg ha det, sa jeg og pekte på et bilde på Pinterest og frisøren kan farger – uten tvil – hun nektet å gi seg før hun personlig var fornøyd med fargespillet, det tok nøyaktig fire og en halv time. Det var en god del «Oi» og «Det ble for oransje» og «Hmm» og «For rosa!«, og hun var like spent som meg på hvordan resultatet kom til å bli, og alle frisørene i hele salongen engasjerte seg i prosjektet mitt/hennes, uten å overdrive.

Etter:

Perfekt!

Jeg satt bare og gliste til speilet da håret til slutt var farget, vasket, korrigert og tørket.

SE PÅ DET FARGESPILLET? (Og overse den røde genseren – det er visst ikke min farge denne julen).

Jeg har ikke vært så vill og gal på hårfronten siden jeg var søtten år og emo og gikk for kullsort hår med knallblått under.

Og jeg aner ikke hva slags fase jeg er inne i nå, egentlig. Men jeg liker den.

Hva syns dere?

48 kommentarer

 1. camilla albertine

  Liker det!

  1. Takk!

 2. Helt sykt rått!

  1. Ikke sant?! Tusen takk! <3

 3. Haha lo godt av fase delen! Rå kult og tøff som tørr jeg følte jeg crazy som turte å klippe det skulderkort

  1. Haha, takk! Alle forandringer føles «crazy», så det skjønner jeg godt!

 4. Å, det der var både ordentlig pent og superkult samtidig! Elsker det!

  1. Tusen takk! <3

 5. Wow! Kjempe stilig! Skal til frisøren i morgen og har bestilt som jeg pleier: Stripe ettervekst. Jobber i grønt så kjenner meg bittelitt forpliktet til å være propper, men assa…. Jeg må jo innrømme at det rykket til i en eller annen «fasefot» hos meg også nå.

  1. Åh, ja – det begrenser en litt… Men en rooolig rosafarge må vel være greit? Hehe. Spent på hva HV sier når jeg skal inn neste fredag :))

  2. Haha, grønt ja! Her tenkte jeg først: åh, operasjonsavdeling på sykehuset ja! Så gikk tankene videre til: nei, hun mener sikkert på Kiwi….. Så leste jeg kommentaren til Marie det er jo selvfølgelig militæret! Panne…… Man relaterer fort til det man selv kjenner best, gitt!

   1. supermarie

    Hahaha <3

 6. Linn-Elisabeth Halvorsen

  Nå vil jeg også ha sånn hår. Det ble dødsfint, Marie!

  1. Tusen takk! <3 Gjør det, gjør det, gjennomfør det!

 7. Sjukt stilig! 😀

  1. TAKK!

 8. Kristina =]

  Fantastisk:D

  1. Takk!

 9. Ingrid Tjosaas

  Elskar det! Så sjukt fint til deg

  1. Tusen takk!

 10. Eeeeeelsk

  1. <3 !

 11. Veldig stilig! Må få se hvordan det er til hverdags også 🙂 Tenker det ikke trenger å være en fase, noen ganger er det bare deilig med en skikkelig forandring. Spesielt når man har/har hatt en tøff periode. Har kort-kort hår og bytter farge sikkert annenhver mnd, og når jeg vil ha en større forandring ender jeg opp med flere tatoveringer. Haha :p

  1. Ja, spent på hvor lenge fargen sitter! Hehe. Det er sant 🙂

 12. Love IT!

  1. TAKK!

 13. Dødsfint!

  1. TAKK!

 14. Herregud, så sykt kult!!! Liker veldig godt at du har det bra❤️

  1. Tusen takk! <3 Det varmer!

  1. <3

 15. Jeg elsker det! Jeg gjorde en drastisk forandring med håret mitt etter et tøft år. Jeg har lest en gang at kriser i livet gjør at man gjerne vil forandre noe ved seg selv som en start på en ny «jeg» eller ny tid. <3

  1. TAKK! Ja, det er noe med det <3

 16. Det var utrolig stilig og vakkert. Likte det veldig godt

  1. Tusen takk, Maria! <3

 17. Kjersti Holthe Martinussen

  Herregud så fint!

  1. TAKK!

 18. WOW! Det ble nydelig!

  1. Tusen takk! Storfornøyd! <3

 19. Stilig!! 🙂 Sikker på at du kler det veldig godt.

  1. Takk!

 20. Kult! Rett og slett kult!

  1. Takk!

 21. Så sjukt fint! Og kult!
  Det er moro å fikse hår, fekk lyst til det eg óg no, haha.

  1. Tusen takk! Jaa, er så gøy (og skummelt) med forandringer <3

 22. Wow – noe av det fineste lilla håret jeg har sett noen gang. Nydelig utført og sååå fine overganger!

  1. Tusen takk! Enig – helt rå frisør :0

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *