Skjelvet


Foto: Molokai, Hawaii 2013

Denne lørdagen har jeg gledet meg til helt siden planene om å dra på kino og se Skjelvet ble lagt, husker ikke når dét var, men jeg har hvert fall gledet meg i dagesvis, og den filmen? SÅ bra, og så utrolig slitsom, den var så nervepirrende at jeg satt som en knute i stolen fra start til slutt, og så den mellom fingrene og jeg skjønner ikke helt greia med det, egentlig, når du ser en film fra bak hendene dine ser du jo fortsatt filmen i sin helhet, det er jo ikke sånn at jeg dekker til øynene så jeg ikke ser noe i det hele tatt, men det er noe betryggende med å ha hendene foran ansiktet allikevel? Uansett, dere må se Skjelvet, den var bra!

Jeg så kontoret mitt kollapse av jordens indre krefter, og med avslutningsteksten «forskerne er enige om at et jordskjelv vil komme – ingen vet når» kan det bli riktig spennende å dra på jobb fremover, heehe. Neida, jeg lar meg sjeldent påvirke av sånne filmer, så jeg kommer ikke til å gå rundt og bite negler – men jeg ble veldig nysgjerrig på varsling før et skjelv, rekker de liksom det? Setter de på flyalarmen, eller sender de ut SMS om at vi må rømme byen, eller hva gjør de, egentlig?

To sek

Okei, rask googling sier at man ikke kan forutsi jordskjelv, så svaret gir seg vel s(kj)elv.

JAja.

Ellers i dag har jeg vasket leiligheta og vært i byen og printet ut flere bilder fra reisene mine, til bildeveggen min i gangen, sittet i sola nede ved kanalen og hatt besøk. I morgen skal jeg til Hællæwood og feire høvdingen i familien; bestefar fyller 81!

Håper dere også har en fin helg, superhær! Hva gjør dere, egentlig? 

2 kommentarer

  1. Jeg vil også se Skjelvet, og De utrolige 2 og En affære…For mange kinofilmer og for liten tid:P
    Leser til eksamen i morgen, og merker at jeg har mistet motivasjonen litt. Vil bare bli ferdig, så det ordentlige semesteret kan starte….

    1. Åh masse lykke til i morgen! Snart over!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *