Oops, I did it again

Hejj! Håper dere har en bra helg, min startet med Britney Spears og i dag er jeg nesten uten stemme, herlighet – det var gøy. Selv om jeg er enig i kritikken hun får; de kunne like godt ha satt på CD-plata hennes som vi kunne danset og synge til (det var kanskje det de gjorde – bare at stjerna sjøl stod der foran oss og mimet med), og koreografien hennes var bare 90 min med gjentakelser, gjentakelser, gjentakelser. Men altså, det var BRITNEY! Jeg er fornøyd uansett.

Vi tok 31-bussen til Telenor arena og den turen var helt sprø, som en slags nyhetsbilde-safari. Først kom vi rett på trikk-mot-lastebil-ulykka i Storgata, så bussen ble stående der en stund og måtte lage en ny rute videre ned mot Oslo s. Da vi omsider kom dit var hele veien stengt pga stillaset som hadde begynt å rase i den sterke vinden, så sjåføren måtte være kreativ IGJEN, og tok operatunnelen til Rådhusplassen. På veien mot arenaen så vi dessuten enda flere stengte veier, brannmenn som jobbet og falne monumenter og den vinden der tror jeg ble en hodepine for veldig mange der inne i hovedstaden i går.

I dag er jeg HELT ferdig, en blanding av døgnvill, lite søvn to netter på rad og mangel på alenetid. Så den lørdagen her har jeg ikke lagt noen planer, annet enn å vaske klær og ta igjen litt podcast-lytting og serietitting. Nå er det frokost!

Hva gjør dere i helga?

4 kommentarer

  1. Så fint antrekk!! Høres ut som en gøy opplevelse likevel <3
    Denne helgen jobber jeg.

    1. Takk! Jaa det var det <3 Kos deg på jobb!

  2. Kjenner jeg er litt misunnelig på de av dere som var på Britney, til tross kritikken. Men gravide meg orket jo ikke det, forråsiresånn. Denne helgen har jeg selv tatt det helt chill, og nå gjør vi oss klare for å stikke på visninger Wish us luck.

    1. Åå, LYKKE TIL! <3 Så gøy!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *