Bergen

Fin helg, fine mennesker <3 De fikk meg til å le og sånt.

3 kommentarer

  1. Når sola går ned er det ikke noe annet å gjøre enn å stirre på stjernene, og tenke at et og annet lysglimt kanskje ikke er det samme som det ene store, men fint på sitt vis det også. <3

  2. Jeg mistet min stefar etter et kort sykdomsforløp for 5 måneder siden og kan ikke si annet enn at jeg føler med deg og at du må ta vare på disse gode dagene. Innleggene dine får meg til å grine, for jeg skjønner så utrolig godt hvor vondt du må ha det, og hvor rart det er å plutselig skulle gjøre normale ting som å reise til Bergen, som om alt var som før. Sorg er en rar greie og i et øyeblikk befinner man seg i en latterkrampe og neste øyeblikk griner man, og alt er egentlig greit. Det viktigste, tror jeg, er å ikke presse seg tilbake til «normalen» men godta at nå er livet sånn. Man har litt hjernesvikt og man fungerer treigere, og det er helt ok. Det krever enormt med krefter å komme seg gjennom noe sånt, og det tar tid. Men jeg vet nå, 5 måneder etter at det blir på en måte bedre, samtidig som ingenting vil bli det samme igjen. Klem til deg Marie, jeg tenker (faktisk) mye på deg selv om vi ikke kjenner hverandre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *