Det blomstrer

God kveld, god kveld! Jeg har endelig kommet meg hjem etter en lang dag på jobb, det er liksom ikke til å unngå når jeg har et tidlig møte og så et foredrag på kveldstid, jeg bor LITT for langt unna til å bare kunne stikke hjem i mellomtiden, men i dag gjorde det meg ingenting. Satt bare ute i en trapp i solen og hørte på podcast og så på folk mens jeg ventet på at temakvelden hos Gatejuristen skulle begynne, hvor jeg skulle holde foredrag om hvordan Gjensidige jobber med Snapchat, som så mange ganger før.

Denne gangen var jeg skremmende rolig, både før og under foredraget, det er nesten som om kroppen har gitt opp det nervehelvetet som alltid pleier å bryte løs, den har liksom forsonet seg med at den ikke slipper unna scenen uansett hvor mye den protesterer innvendig. Og så fikk jeg blomster etterpå! Ble så latterlig glad, jeg har ønsket meg blomster dritlenge men jeg er stadig uten penger (les: bankkort) så får liksom ikke kjøpt noe som helst.

I morgen er det FRIII, og jeg skal bruke dagen til å gå tur med venninna mi og grue meg til tordenværet som er meldt på kvelden, og glede meg til fredag. Da har jeg kort dag på jobb, og så skal jeg til frisøren og så møte fintfolk i hovedstaden og på kvelden skal jeg endelig på bøljan blå igjen.

Gresset er visst grønnere på andre siden av fjorden, blunkblunk.

På en skala fra 1-10, hvordan er livet, supers?

2 kommentarer

  1. På andre siden av fjorden som i Horten? Jeg bor faktisk i Horten 😉

  2. Livet er en tier, med hint av overtenking – som jeg bare prøver å overse. Kos deg med gresset!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *