Jeg ser dere

Jeg tenker på britiske Dave fra verdensreisa hver gang jeg spiser banan. Av en grunn jeg ikke husker har vi startet et rituale vi aldri kommer oss ut av igjen; snappe hverandre hver gang vi spiser banan fordi «never make eyecontact while eating banana» og jeg husker ikke når eller hvordan det startet, men vi slutter liksom aldri, med de der bananselfiene. Jeg blir i godt humør av dem.

Nesten hver morgen får jeg «nå må du stå opp!» og hver kveld «nå må du legge deg!» med en streng tone og jeg svarer ja eller nei eller «allerede stått opp!!! :@«, alt ettersom, og jeg smiler for meg selv hver gang, i det stille. Jeg kjenner deg ikke, men de snappene lyser liksom opp en hvilken som helst dag, du har sneket deg inn som et fast innslag i tilværelsen min og det er nesten litt rart de dagene jeg ikke får beskjed om å stå opp eller legge meg. Hvorfor du plutselig en dag tenkte at du måtte be meg om å legge meg sånn helt ut av det blå aner jeg ikke, men takk for at du begynte og fortsatte.

Flere ganger i måneden får jeg snapper fra andre forholdisme-krigere som gjør meg enda mer oppmerksom på hvor utbredt det er i verden, og her om dagen fikk jeg en snap med skjermbilde av en kjærestekrangel og midt i diskusjonen hadde hun skrevet «du mener *med tanke på» og jeg gliste, for det der hadde så definitivt vært meg óg.

Og plutselig er det noen som har forlatt sitt trygge rede og lagt ut på reise på egenhånd, og snapper meg noen sekunder med takk for at jeg ga de troen på at det var mulig, og selvtilliten til å prøve.

Eller de gangene noen har observert Fredrik Solvang ute i gatene, og snapper det til meg så jeg blir avstandsstarstruck.

Dere er så flinke til å fortelle meg at det lille hjørnet mitt på Internett faktisk betyr noe for dere, og at jeg på en eller annen måte, i en eller annen grad påvirker dagene deres i en positiv retning, og jeg vil at dere skal vite at vice versa. Speil, speil, samme her. Jeg ser dere og den tiden dere bruker på å sende meg en snap*, eller skrive noen ord, det betyr så mye, og litt ekstra på dager som er dumme.

Takk for at dere henger på slep, superhær. Takk, takk, takk. Gruppeklem!

*unntatt de snappene som åpenbart er sendt til hele kontaktlista di, inkludert meg, no offence, men masseutsendelser om middag og TV-tid fra personer jeg ikke kjenner er så uinteressant at hjelp

12 kommentarer

 1. Du glemte bilder av X6’er, hehe! Følger deg med glede. Ha en fin uke!

  1. Ååh JAA! <3333 Kamerarullen min er full av screenshots, haha. Tusen takk det samme!

 2. Takk til deg superhærfører <3 Herregud for eit fint hjørne du har!

  1. <333 !!!

 3. Du har satt igjen noen dype inntrykk selv når du har delt fra ditt liv, noen som har startet refleksjoner og andre som har utløst en latterkule, enkelte som har gjort vondt og enkelte som har vært gjenkjennelige.

  Du blir også sett! 🙂

  1. Åh, TAKK! <3

 4. Sjeldent jeg snapper til deg, men får med meg det meste fra din story. Rart det der, føler jeg kjenner deg så godt, men du aner jo ikke hvem jeg er, haha. Dette er forresten favorittbloggen min:)

  1. Ååh, nå ble jeg glad <3 TAKK!

 5. Nobody puts baby in a corner, men jeg setter meg i hjørnet ditt any day 🙂

  1. Kristin <333 TAKK for at du henger i hjørnet mitt!

 6. Når vi er i det takknemlige hjørnet(hehe), så må jeg takke deg for at bloggen din fins. I et mylder av kjøp ditt og datt, og clickbait osv så har man deg, og flere bloggere, som skriver godt og som trekker til seg lesere som faktisk bryr seg og ikke bare vil ha sladder feks. Tekstene dine er sånne man vil kommentere med fordi man faktisk begynner å tenke på det du skrev, og ikke bare klikker seg videre og glemmer. Har flere av innleggene dine som bokmerker, og de er fine å dra fram når jeg trenger noen ord om mannfolk, introverte, studier eller livet generelt:) Som Solfrid skrev over her, vi har en god superhærfører og!:D
  Etter at du skrev om X6 snur jeg meg etter de fleste BMW-er jeg tror kan være en X6 skal skal til å si «ånei, det var ikke en X6!», men tror ikke venninnene mine ville skjønt hva det skulle være synd for:P

  1. Haha, men ååh. TUSEN TAKK, Camilla! Herregud, jeg ble så glad av å lese det her. TAKK! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *