Årets reiser

Reklame: Nevnte flyreise er sponset av KLM / jeg er ambassadør

Foto: Tulum, Mexico, 2015

Herregud, TAKK. Takk, takk, takk, for alle kommentarer på den siste tatoveringa, jeg blir helt svimmel. Dere er så gode at jeg vet ikke hva jeg kan si, annet enn takk! Hjerte tarm <3

I dag har vært en skikkelig deilig lørdag, stod opp relativt tidlig, gjorde i stand til lunsjbesøk og så kom besøket og vi bestilte leilighet til årets sommerferie, gjennom Airbnb, og vi sparte så vanvittig mye? Hotellene bare: miiiinst 10 000 per person, på forhånd takk. Mens på Airbnb fant vi en nydelig liten plass til halve prisen – 5000 per pers! For fjorten lange netter, det er jo ingen verdens ting. Så nå er jeg enda mer gira enn i går – jeg elsker alt som er betalt på forhånd, nå er det bare lommepenger jeg trenger å spare opp.

Åja, hvor vi skal?

ARUBA! (flybillettene er sponset av KLM)

Det var landet jeg skrev at hadde vært perfekt for meg og pappa å reise til, på grunn av flamingo-bamsen vi tullet rundt med da jeg var liten, men etter en aldri så liten realitetssjekk ser jeg at det kan bli litt vanskelig. En smule. Så jeg drar med meg bestevenninna i stedet, og sender heller en selfie med flamingoene hjem, så pappa og jeg kan ligge og humre fornøyd på hvert vårt kontinent i sommer. Gleder meg!

Ellers i år går turen til Italia og Tyrkia, denne gangen alene. Italia er først ut, så det haster egentlig med å få tak i et sted å bo, jeg vurderer å couchsurfe. Den beste måten å ferdes alene, men ikke alene, i et fremmed land.

NÅ må jeg hive i meg mat, jeg får besøk igjen. Håper dere får en nydelig lørdag!

13 kommentarer

 1. Halloo hvordan og i hvilket program har du laget headeren din? Såå fin!!

  1. TAKK! Det er Photoshop, jeg satt egentlig bare og lekte. Haha. Legger bilder oppå hverandre og velger «overlay» eller «raster» eller noe sånt, så blir det sånn der! (Veldig kort fortalt)

   1. Helt utrolig fint! Good job!:-D

 2. Gleder meg til å lese om reisene 😀

  1. Gleder meg til å ta dere med!

 3. Åå, så moro! Måtte google litt for å finne ut kor det var, det blir sikkert bra! Og gler meg óg til å lese om det!

  Eg må spørje (fordi eg tenkjer så mykje på det sjølv. Ikkje meint som kritikk eller noko slikt, berre nysgjerrig!), tenkjer du på korleis flyturane påvirkar miljøet? Og har du vurdert å «kutte ned»?
  Det er jo absoulutt mykje anna ein kan gjere for miljøet, men flyturar er liksom så «enkelt» å kutte ut. (Seier eg som ikkje er i nærleiken av å elske reising som du gjer, ehe)
  (Alt er love)

  1. Jaa, ser helt fantastisk ut! Ja, jeg tenker på det og gjør det jeg kan her hjemme for å bidra til miljøet, og for å kompensere for all reisingen min, haha. Det stikker i samvittigheten når jeg bestiller nye turer, men jeg elsker å reise så mye at jeg klarer ikke kutte det ut heller. Jeg trøster meg med at det gjøres mye i industrien allerede, med flyvning på biodrivstoff, bærekraftige måltider ombord og klimakompansering, og med dagens fokus og krav fra passasjerer om at det skal være så miljøvennlig som mulig vet jeg det bare kommer til å bli bedre med tiden. Gleder meg til el-fly!

   1. Skjønar!
    El-fly, DET blir kult! Og om dei blir like stillegåande som el-bilar, omg! Haha

   2. supermarie

    Haha, ja, det hadde jo vært magisk/litt creepy óg.

 4. Hei, god tur 🙂 Lurte på hvordan ble du KLM amb. ?

  1. Takk! Det var PR-byrået til KLM som kontaktet meg, jeg var inne til ett intervju og så tilbød de meg kontrakt 🙂

 5. Åååh, nå har du flere reiseplaner enn meg igjen og det er min tur til å være sjalois nok en gang. #evigkamp Men jeg lurer veldig på, synes du virkelig 5000 per pers for overnatting i 2 uker er ingen verdens ting? :O Jeg har ikke peiling på prisnivået på Aruba, men har erfaring med at man fint får greie dobbeltrom/små leiligheter for 400-500/natt (altså nærmere 2800-3500 per pers for 14 dager) i resten av verden? Stryk selvsagt Manhattan fra den listen, but you get my drift 😉 Skjønner selvsagt om man vil unne seg litt ekstra i blant, men et bare opptatt av at folk skal vite at det ikke er så dyrt å reise som alle skal ha det til 🙂

  1. Haha! Sorry not sorry 🙁 Ja, jeg syns det var billig til å ligge så sentralt og nær stranda. Aruba er ganske dyrt, det går i dollar og nesten norske priser. Æææ. Men takk – det finnes absolutt enda billigere alternativer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *