Partyløvinnen

Innholder spons: håret er fikset av Hairport

Tilgi meg, kroppen. Jeg innså ikke at det ble en tredagers før det plutselig hadde gått tre dager og vin og øl og fine folk, og på mandag er det på’n igjen for da skal jeg på reunion med et forsvarspar jeg jobbet med i Luftforsvaret – GLEDER MEG! Så i dag har jeg og levra mi pustepause, jeg kom akkurat hjem fra ei venninne som er vm i vertinne, med hjemmelaga lasagne og stearinlys og bordet fullt av godis. Ilu!

I går var det kick-off med United Influencers, det var så gøy! Vi var på X Meeting Point i Skjetten, og bodde på Moxy Oslo X – et råkult hotell jeg aldri rakk å ta noe særlig bilder av, men dere som følger meg på snap fikk hvert fall et lite innblikk der. Vi fikk servert en nydelig middag, danseshow av Storytellers, hadde «UI Awards» og så var det dansing og fest natten lang. Jeg ble sittende og snakke med geeohsnap i timesvis, han er Snapchat-superstjerne i utlandet (en million følgere, hvis jeg ikke husker feil?) og jeg elsker kunstverkene hans og skvatt himmelhøyt av at han visste hvem jeg var óg. Så der satt vi og snakket om Snapchat og prestasjonsangst og sceneskrekk og jeg merket ikke at tiden gikk før det plutselig var morgen igjen. Kort oppsummert en super kveld  – takk for årets, UI!

I morgen går turen til Hællæwood for morsdagskos – gleder meg til å se opphavet mitt igjen.

God natt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *