Rene leksikonet – 7,5 år senere

Lenge leve resirkulering! Det virket som flere enn meg syns det var gøy med gamle spørsmålsrunder og nye svar, så her kommer en tredje. Trykk her for å komme til alle tidligere Q&A. Klar, ferdig:

Hvorfor en bart-tatovering?
2010: Altså…. Hvorfor IKKE?

2018: FORDI DET ER GØY

Er det en spesiell historie bak tatoveringen din?
2010: …. Det er en BART. Tror du det? :- )

2018: ..med andre – og litt høfligere – ord: nei

Hvor mye betalte du for den superkule tatoveringen din?:)
2010: 460 kr inkludert krem. De ga en bra pris, for minsteprisen var egentlig 1000, og i et annet studio var minsteprisen 1200. SÅ  House of Pain er stedet hvis du skal ta små tattiser billig! (Men vit at du plutselig kan bli GLEMT….)

2018: + 1200, den bartetattisen jeg tok på House of Pain i Fredrikstad ble med tiden slitt ned til en tynn kulepenn-strek-aktig tatovering, så jeg fylte på da jeg var i Los Angeles i 2013. LA Ink er altså stedet hvis du vil ha en BRA tatovering, som sitter. Haha.

var det ikke veldig vondt å ta tatovering på fingeren?
2010: Neida. Det var en blanding av irriterende og ubehagelig. Litt som… Vepsestikk.

2018: Same

Musikk og film
Kva for ein av Kaizers Orchestra sine songar er din favoritt, og kvifor?
2010: Hvordan hadde du tenkt at jeg skulle klare å velge EN sang??? Herregud, jeg elsker jo alle.

2018: For å nevne noen; Bris, Kontroll på kontinentet, Enden av november ++++++

Nevn tre filmar ein ikkje kan leve utan å ha sett?
2010: Løvenes konge, Enchanted og Sex og singelliv 1

2018: Everest, 1000 ganger god natt, Kongens Nei

Hva er yndlingssangen din akkurat nå?
2010: You´ll be in my heart med Phil Collins

2018: Kygo – this Town

Og hva er yndlingsbandet/artisten din?
2010: Kaizers Orchestra 4 ever

2018: + Muse og Rihanna og Moddi og jeg har så mange yndlinger at hjelp

hvilken sesong av idol husker du best?
2010: /ignore

2018: /ignore

Om meg
Hva er ditt beste sminketips?
2010: Hehehe, jeg krysser alltid fingrene for at de som spør MEG om sminke er monsterironiske :- ) Hallo, jeg KAN ikke sminke??? Bruk mascara og hold kjeft.

2018: HAHA! Frekk i kjeften, Marie 20 år. Jeg har fortsatt ingen tips. Drikk vann.

Kan du forklare hvordan den perfekte dag ville hvert?
2010: Blå himmel, stekende sol,  Diiwa i hagen, Dr Phil på tv, en runde i Krigens Krav-løypa med mine 4 favoritter, kjæresten min, 1 mill på konto, sandstrand, fanta vilda bär, pannekaker og kaizers i hagemøblene. Og så ville jeg danset med pappa.

2018: Jeg tror jeg har blitt mer negativ (les: realistisk) med åra, for denne klarer jeg ikke svare på? Har seriøst grublet i flere dager, haha. Enten dét, eller så har jeg blitt for flink til å forholde meg til virkeligheten – så flink at jeg ikke klarer å forestille meg en perfekt verden, fordi den ikke eksisterer.

Favoritt dyret ditt?
2010: Panda!

2018: Jeg liker katter, jeg. Sære og selvstendige.

Kva/kven inspirerar deg?
2010: Alt som er sært og skiller seg ut :- ) Bloggere, mennesker jeg møter, Kaizers, deviantart.com, weheartit.com, osv….

2018: Mamma, venninnene mine og rent skrivemessig? Sorg.

Kven hadde vore mest nyttig på ei øde øy; Lars Monsen eller Dr. Phil?
2010: Jeg vil heller ha med en som BETYR noe, enn en kronidiot som kan dele en kokkosnøtt med….. håret.

2018: ^det Marie sa

Kan du mange framandspråk?
2010: Jeg kan si «hello my name is Marie» på engelsk.

2018: Jaja, fortsatt engelsk. Og noen spanske fraser. Og portugisisk, fordi Brasil i to måneder.

Bollar med eller utan rosiner?
2010: UTEN. Boller med rosiner er som Dr Phil med hår på hodet.

2018: jeg gjentar: UTEN!

Viss du måtte flytte til eit land utan for Norden, kva for eitt hadde du flytta til?
2010: Det skal jeg svare på når jeg har vært i et land uten for Norden. Hehe, reiser sykt lite utenfor Norge, Sverige og Danmark…

2018: Haha, hør på hu, a. Det var før verdensreisa, foråsidetsånn. Kunne godt ha flytta til Cape Town i Sør-Afrika. Likte meg så godt der!

hvorfor er du så sykt kul?
2010: Det er uvisst.

2018: Fortsatt ikke funnet ut av det

hvorfor er du så SUPER?
2010: Det er også uvisst.

2018: Født sånn, blitt sånn

Er du den Marie som har jobbet på hudøy i 2008?
2010: Hud-øy?? Helvete for et stedsnavn….Nei, jeg er ikke den Marie :- )

2018: Haha!

Hvilket kamera er det du har?
2010: Canon 450D

2018: Canon 1300D

Er du religiøs, hvorfor/hvorfor ikke?
2010: Nei. Jeg ba som en idiot når jeg var liten, men byttet ut foldete hender med fuck-u-finger når han aldri hørte på bønnene mine. Han får takke seg sjæl :- ) (Ååh VEDDER på at jeg får et 4 siders langt hatbrev om hvilket råttent egg jeg er, fra en gæærn evangelist IGJEN nå…. Jeg må slutte å uttale meg om kristendom. Når skal jeg lære…)

2018: Nei, men hvis det er én religion jeg kunne tenke meg å utforske er det buddhismen. Jeg tror på karma!

Det beste minnet du har?
2010: Det er så mange…. Klarer ikke velge!

2018: Som om jeg klarer å velge etter syv år, én militærtjeneste og én verdensreise senere….

Hvilke er de 3 mest positive og negative egenskapene dine?
2010:
Positive: Tålmodig, blid og trofast
Negative: Sjenert, klønete og litt… Korttenkt.

2018:
Positive: Rettferdig, ærlig og blid
Negative: Matsur, fortsatt litt korttenkt og sjenert

Hva er din værste uvane?
2010: Jeg SNORKER.

2018: Jeg snufser mye, ser for meg at det kan være ganske irriterende å høre på

Politisk ståsted?
2010: …… Jeg sitter.

2018: Jeg sitter på venstresiden, hvert fall

Er du sjenert eller utadvent?
2010: Sykt sjenert :- )

2018: Fortsatt sjenert, men kan leke utadvendt en sjelden gang

Hadde du gode karakterer?
2010: Jaa, det var en gang…. Lå på 4,7 i snitt, tror jeg.

2018: Yaas. Fikk bare èn D på UiO, resten var C, B eller A!

Hva kan gjøre deg skikkelig sint?
2010: Det å ta på seg olabukser med en gang jeg kommer ut av dusjen…. Og folk som juger. Og når ting jeg maser om ALDRI blir gjort, sånn som når mannekjøtt aldri ryddet opp buksen sin fra gulvet, og det endte med at jeg måtte stifte den opp i taket.

2018: HAHA, kul kjæreste, sikkert. Jeg blir skikkelig sint på tom mage, og av å lese kommentarfelt. Og når jeg blir misforstått/aldri forstått i det hele tatt. OG NÅR NOEN SIER «I FORHOLD TIL» FEIL. Skjerp dere

Hva kan gjøre deg skikkelig glad?
2010: Følelsen av å lykkes i noe, få til ting, komplimenter, gaver, opplevelser, det meste. Herregud, jeg er jo alltid glad!

2018: Mestringsfølelse, skryt og ros, gaver og opplevelser, herregud, jeg gjentar meg selv. Intet nytt der, altså.

Blogg
Hvilke blogger leser du?
2010:
Kenza, Marie Amanda, Linniiiie, Livingdoll, Emilieflatner.blogg.no, Heddzz.blogg.no… Det er vel de som er på bloglovin. Leser nesten ikke blogger for tiden, militæret og min egen blogg tar for mye tid!

2018:Bloggomtoppbloggere, Krissssssy (hvor mange s’er er det egentlig?), Sophie Elise, Ida Wulff. Leser ikke så mange blogger lenger, bransjen har blitt helt forbanna ødelagt av clickbaiting og kroppshysteri

Verden
For eller imot at homser/lesber skal få gifte seg?
2010: For. Hvorfor i SVARTE helvete skal ikke de få lov når alle andre får?

2018: BRA, MARIE!

Publisert i Q&A

2 kommentarer

  1. Hahah, disse er morsomme! Hadde ikke gjettet at du ikke alltid har vært så bereist! (Begynte å følge deg på verdensreisa)

    1. Haha! <3 Neida, ganske hjemmekjær helt frem til verdensreisa. Takk for at du fortsatt henger her!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *