Avbrekk

Jeg begynner å bli vant til dette nå, å entre et «nytt år – nye muligheter» (schøss mæ) med et nytt hjerte i halsen – nye bekymringer. Det går bra, altså, landet på beina denne gangen óg, og jeg er snart nede i hvilepuls igjen, hvert fall den laveste pulsen jeg klarer å ha med en kropp og et sinn i kronisk alarmberedskap. Det siste året har telefonskrekk fått en helt ny betydning i min verden. Heldigvis er det ikke ofte den ringer.

I går satt jeg en god stund hos pappa etter jobb, for å oppdatere han på livet før jeg og mamma skulle ut på nye eventyr. Nå er vi nemlig på vei med tog til vinterland for helgen, med sekken full av ull og rødvin. Vi skal stå på ski, kose oss på spa (påkledd, denne gangen, håper jeg, haha) og nyte livet! Det skal bli magisk.

Snart endestasjon, vi skrives plutselig!

4 kommentarer

  1. supermarie

   Takk, det skal vi! <3

 1. Høres deilig ut med et slikt avbrekk. Kos dere masse!

  1. supermarie

   Tusen takk! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *