Spørsmålsrunde – «hun med foten» svarer

Mitt tiende år som blogger. Jeg begynner å bli LITT lei av å snakke om meg selv. Så nå tenkte jeg at noen andre kunne gjøre det i stedet.

Linda (bedre kjent som «hun med foten» på Snapchat) og jeg havnet tilfeldigvis på samme rom på rekruttskolen i mars 2010. Jeg skulle egentlig inn i januar, hun skulle egentlig inn tidligere enn dét, men skjebnen ville det annerledes, så der var vi, altså. Hun entret rom 209 som et jævla fyrverkeri – jeg satt der som en vettskremt katt i hjørnet. Intro- og ekstrovert, vi er på hver vår ytterkant så det at vi i det hele tatt klaffet så bra er egentlig et mysterium.

Vi bodde sammen på rekrutten, delte rom i førstegangstjenesten, det var hun som pleiet leoparden da den var på sitt sinteste, det var hun jeg gråt på da livet var en eneste stor kjærlighetstragedie i x antall grønne år og det er svært få mennesker som kjenner meg like godt som det Linda gjør.

Så vær så god – her har dere henne. Spør om hva enn dere vil om meg, jeg lover å la henne svare (nesten) helt usensurert!

Hva lurer dere på?

Publisert i Q&A

8 kommentarer

 1. Hva er Maries beste egenskap? Personlige egenskap altså. At hu er flink til å strekke krona, det vet vi

 2. Alle har vel én irriterende ting man merker hvis man bor sammen. Hva var Maries?

  Er hun egentlig så stille som hun fremstiller seg på bloggen?

 3. Hva er det beste og det kjipeste minnet dere har sammen fra «de grønne årene»?

 4. Har hun lik humor på nett og privat?

 5. Hva er Maries beste (eller eventuelt eneste) partytriks?

 6. Hva er dere «alltid» enig og uenig om?
  Hva ser du opp til hos Marie?
  Fortell om et fint minne dere har sammen?
  Hvis du kunne oppfylt Maries største drøm/ønske- hva ville det vært?

 7. Veldig fint å sette et ansikt til foten!
  – Hva er det mest crazy Marie har gjort i ditt påsyn?

 8. Camilla

  Hvis du er med Marie og dere møter nye mennesker på feks fest, hvordan er hun da? Så sosialt rar som hun gir inntrykk av på bloggen?:)

  Er hun som hun fremstiller seg på bloggen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *