Please remove the ‘end’ in ‘weekend’

Hejhejhellå! De syv første dagene i 2018 der, altså. Jeg som lovet meg selv å chill the fuck down har startet året med å si ja til to foredrag, spe på med en jobb nr. 2 eller 3 eller jeg vet ikke lenger, jeg, med blogg og foredrag og Heimevernet og alt annet som skjer har jeg kommet ut av tellinga selv. Jeg har hvert fall blitt Facebook-admin for en komikergruppe fra Hællæwood, og skal styre med den på siden av alt annet jeg driver med. Det blir gøy!

På torsdag var jeg på premierefesten til Aftenposten sin serie Stuck sesong II. Jeg dro helt alene, bare for å være grusom mot de sosiale antennene mine, heldigvis dukket både Joakim opp (selvsagt, egentlig, i og med at han var fotograf for serien) og Anniken, ei jeg traff via studiene, så jeg slapp å være forever alone stort lenger enn et kvarter. De viste oss to episoder av serien på storskjerm, før festen «fortsatte», men det gikk bare ikke i mitt hode, ass. Ikke etter å akkurat ha vært vitne til hvordan jenter blir behandlet i andre land, som at 8 år gamle jenter blir voldtatt av stefedre… Skål, da? Nei, så jeg dro hjem med toget etter å ha sett ferdig ARY på scenen.

Dagen etter var jeg på medietrening på jobb, og det er SÅ fælt og så lærerikt på samme tid. En tidligere journalist kom for å grille oss på ulike områder vi jobber med, og jeg syns det gikk ganske bra – sånn bortsett fra et par latterutbrudd på fullstendig upassende steder, haha.

I helgen har jeg vært fysisk i Oslo, mentalt et helt annet sted, og veldig, veldig offline. Det var så deilig å ikke forholde seg til Internett! Mer av dét. På fredag var jeg på standup i spektrum, lørdag middag på Yayas og nå er jeg tilbake i Moss for å lade opp til ny uke. Måtte den gli rolig forbi, vær så snill. Jeg orker ikke mer alarmberedskap nå.

2 kommentarer

  1. Skulle så gjerne vært på Stuck-lansering med deg, men halla, feil by som bare f.

    1. supermarie

      <3 neste gang må det skje noe i Stavanger! EG KJEM!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *