Luke 7: Minnekrukke

Mamma og jeg startet en tradisjon for snart fire år siden; hvert år starter vi med en tom krukke. Etterhvert som dagene går og livet skjer, fylles krukka opp av lapper med gode minner skrevet på – for eksempel i år, hvor jeg har fått fast jobb, tatt en bachelor, fått en god karakter, vært på en fin reise, en god konsert; ingen minner er for små eller for store – så lenge de er positive ! (Krukka inneholder mer enn bare meg og mine ting altså, men dere skjønner greia)

På slutten av hvert år setter vi oss ned med noe godt i glasset, som det heter, og åpner krukka og leser lappene våre høyt, for å minnes alt som fikk oss til å smile de siste 365 dagene. Det er en fin måte å ta vare på de gode dagene, og alle lappene samler vi i en konvolutt når krukka er tømt igjen – og starter på nytt. Nytt år – tom krukke.

SÅ dagens:

Luke 7: Gjør klar en minnekrukke 2018

Regler: Ta et syltetøyglass, eller et Norgesglass eller en bolle – pynt den med 2018 og gjør den klar til å fylles med alt det fine som skjer neste år <3
Varighet: 1. januar 2018-31. desember 2018

ER DU MED?

2 kommentarer

  1. Gøy, dette hadde jeg i luke 7. i pakke/aktivitetskalenderen til samboeren i dag 🙂 Gleder meg til å lese lappene i slutten av 2018.

  2. Gjett om jeg er med! For en utrolig fin tradisjon 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *