Luke 6: Lappe-geriljaen

Tidligere i år gikk «post it-geriljaen» løs i de tusen kjøpesentre, treningssentre, og andre offentlige plasser – og i sosiale medier. Konseptet med å legge fra seg oppmuntrende ord rundt omkring oppstod lenge før det, både i liten skala (les feks her) og i større skala; jeg glemmer aldri hun jenta som stod midt i Karl Johan for noen år tilbake, med en diger plakat hvor det stod «You are perfect». Ingen baktanker – hun bare stod der og ville fortelle de som trengte å høre det, at de er perfekte. Det lyser opp en hvilken som helst dag – og kan varme et hjerte i årevis, som denne teksten er et eksempel på. Jeg tror hun stod der i 2013. Hun står fortsatt på netthinna mi.

Luke 6: Gled noen med en lapp!

Regler: Skriv noe hyggelig på en lapp og legg den på trikken, på et offentlig toalett, i lesesalen, hvorsomhelst
Forslag: «Du er bra nok som du er», «Enten går det bra, eller så går det over <3», «Ha en nydelig dag, du fremmede menneske!» «Du er noens grunn til å smile – husk det!»
Varighet: ut dagen

JA/NEI? 

3 kommentarer

  1. Ja! Jeg pleide å gjøre det på busser i en liten periode 🙂

    1. Åh, det er så koselig! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *