Luke 4: Få h*n til å skinne

De siste ukene har jeg blitt plassert på en rosa sky av mennesker rundt meg, hovedsakelig kolleger, som har skrytt meg opp fra bakken. Noen ganger direkte fra sjefen, andre ganger som kopiadressat på en e-post, eller i plenum i et møte.

«Ta det til deg, Marie»
«….jada okei. Jeg prøver, heh!».

Jeg har svevd der oppe, jeg har jo det. Jeg er som dere vet en selvkritiker ut av en annen verden, leverer fra meg noe tekst og noe greier jeg bare tenker er et førsteutkast, som skal få innspill og forbedres i flere runder – i samspill med andre, SÅ bra er det jo aldri når bare jeg sitter og spikker, og så skvetter jeg himmelhøyt når jeg får tusen tomler opp på første forsøk. Teksten brukes som den er – dritbra. Jeg blir så glad, og motivert og føler meg så heldig som har sånne folk rundt meg, som ikke holder igjen på skryt og lovord når noen rundt dem gjør en god jobb. Jeg føler jeg FÅR til noe her i livet!

Den følelsen, motivasjonen og den rosa skya er det mange som fortjener å sveve på.

Luke 4: Få noen til å skinne

Regler: Skryt av noen i løpet av dagen. En venn, en kollega, en student, noen du beundrer og syns er god. Det kan være en fremmed óg, ingenting er hyggeligere enn et fremmed menneske som kommer bort og spør hvor jakka mi er kjøpt, eller hvor jeg har fått tak i en bukse. Selv om det er overfladisk er det alltid hyggelig med skryt og komplimenter!
Varighet: Fra du leser dette og ut dagen.

Hvem har du/skal du skryte av i dag?

2 kommentarer

  1. MarieMarieMarie! Lenge siden jeg har vært innom og her var det mye bra nå! Blir flere turer innom i løpet av desember 🙂

    1. Neimen åh <3 så hyggelig! Velkommen tilbake!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *