Hyggelig

– julegaveshopping på fredag, som var en blanding av hyggelig og ekstremt frustrerende, selv ikke GOOGLE har svaret på hva man kjøper til en pappa som er syk. Jeg visste ikke hva som egentlig lå i ordet «håpløs» før jeg stod midt i Clas Ohlson og hadde lyst til å skrike høyt etter å ha brukt opp alle mulige søkeord og kombinasjoner. Er det ingen som kjøper julegaver til syke fedre der ute?!

– jentenes julebord på lørdag, alt var så flott og gjennomført at jeg følte jeg var med i en Gossip Girl-episode, ikke fordi det var drama og sladder, men fordi alle jentene var så nydelige og huset var perfekt og maten var god og vina var god og musikken og stemningen og alt var som tatt ut av en godfilm

– mammafrokost dagen derpå <3

– julegateåpning i Moss på søndag, med nissetog, svele og kakao og kjærlighet

-…og da jeg kom hjem på kvelden og så at trærne i parken utenfor hadde fått på seg julelys; SÅ VAKKERT!

Og så er det så hyggelig å lese at dere liker kalenderen min! Jeg var inne i en god flyt i slutten av november da jeg lagde den første uken, jeg håper bare jeg kommer på nok ting til å fylle alle tjuefire dagene, haha. Ordner seg!

Har dere kommet i julestemning enda?

4 kommentarer

  1. Til tross for at jeg jobber i en julebutikk klarer jeg bare ikke å få julestemning 🙁

    1. Ånei 🙁 Kanskje det er julebutikken som er årsaken? Kan kanskje bli litt mye? Hehe

  2. Kanskje du kan lage en bildetavle med bilder, sitater og små ting dere har gjort sammen som du husker spesielt? Kan pyntes inn i det uendelige med ting fra panduro! Blir jo ihvertfall en veldig personlig gave som kan henges opp på veggen og ses på fra titt til annen.

    Hvis ikke blir fedre ALLTID glad for sokker (med the Simpsons på)! 😀

    1. Det var en fin ide! <3 Både tavla og sokkene, haha 😀 Takk for tips!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *