Helgesoldat

JA HALLO! Jeg har endelig landet i sofaen, blidere enn noen gang. De o’ store foredragene som har hengt over sjela mi siden i sommer er ute av verden, deadline er passert og saken til Heimevernet er levert, og skuldrene mine daler omsider ned i skjul (jeg er så i julestemning, ca en måned for tidlig, åh).

Denne helga har jeg vært på øvelse, og på fredag, kvelden før jeg skulle inn, gjorde det ærlig talt vondt i vilja – for jeg har kjørt meg selv litt for hardt de siste månedene, spredd rundt meg med flere «ja» enn jeg egentlig evner å håndtere, og jeg trengte virkelig en helg for å puste – men tidlig lørdag morgen glemte jeg alt sammen i det sekundet jeg fikk på meg mitt gode skinn igjen; uniformen. Jeg vet jeg repeterer meg selv etter hver eneste øvelse jeg er på (som begynner å bli relativt ofte), men de grønne lungene noen dager i året gjør livet mitt så komplett, jeg får liksom ikke sagt det nok. Så nå sier jeg det igjen. Grønt er skjønt, og jeg gleder meg til neste innkallelse! (Heldigvis er sjefen min hos Gjensidige også ultrapositiv til Heimevernet, vanligvis er det jo ukedager og jobben jeg gjør for han som jeg rives ut av i tide og utide, men han slenger bare opp verdens største tommel og lar meg gå, vm i sjef!)

Nei, dette livet. Nå er det på et bra sted.

Hvordan går det med DERE? Ble så glad da det plutselig ble liv i kommentarfeltet igjen, jeg har savnet å høre fra dere!

4 kommentarer

 1. Solfrid

  Det er så fint å lese!! Og så godt med ein sånn sjef, det har så mykje å seie!

  Har óg ein snill sjef, og får undervise i kulturskula når det er behov for vikarieringa mi. Som no i november, kvar måndag. Null stress! Det er så godt. Var på eit dagskurs og undervise på langeleik óg i helga, og det var så moro! Synes det er så fint at eg byrja like det så fort, er ofte nervøs lenge. Ikkje når det er fine elevar og noko ein likar godt sjølv tydelegvis (det same gjaldt når eg vikarierte i stepp). Fin helg!

  1. supermarie

   Jaa! Så godt å høre at du også har en sånn en <3 Herregud, kunne ønske jeg lærte meg å like å holde foredrag på samme måte son deg med undervisninga, haha. Superkult at du gjør det!

 2. Åh, endelig var foredragene ute av verden! Jeg skjønner ikke at du tør, jeg hadde spydd, haha 😀 Å flytte jorda rundt derimot går helt fint. Og å åpne norsk kafé i São Paulo er jeg heller ikke så redd for som jeg er for å snakke foran folk. Det er sykt mye jobb, men det er gøy når man vet at man gjør det for seg selv og at man kan forme sin egen framtid akkurat sånn man selv vil. Jeg har tatt flere entreprenørkurs de siste ukene og satser på å åpne etter sommerferien en gang, rundt februar-mars. Det blir bra 🙂

  1. supermarie

   Herregud, så tøft! Kunne ønske det var i 2013, da skulle jeg kommet på åpningsfesten din, haha <3 Utrolig kult at du bare hopper i det – MASSE lykke til! Jeg heier fra São Moss!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *