Si hei til Anne

Spør meg om jeg er fornøyd med ny sofa, a. Jeg ligger seriøst og pjusker på henne (modellen heter Anne, fra Sofacompany) mens jeg ser på TV. De få gangene jeg ligger i henne, da. Jeg vil ikke slite stoffet så jeg sitter stort sett på gulvet eller i en stol, haha. Her får dere en sniktitt:

FARGEN! Åh. Det kommer bedre bilde når alt rundt også er fikset – mamma kjøpte gullbordet for meg, jeg får det i helgen. Det kommer til å bli SÅ fint! Og stua har blitt et dansegulv, har plutselig så mye mer plass å boltre meg på, med en nettere sofa og et mye mindre bord. Hva SKAL man med stort stuebord uansett, det brukes jo bare til å oppbevare pyntegjenstander og rot. Mest av det sistnevnte. Så i går forsvant bordet (og den gamle sofaen) ut med finn.no.

I går var også en kul dag på jobb, nå som jeg har fått fast jobb og jobber fulltid i stedet for halv stilling, har jeg plutselig så mye mer tid til å gjøre flere ting enn bare sosiale medier. Jeg nevnte for en av talspersonene våre på mandag at jeg kunne trengt litt medietrening, bare for å komme litt inn i det. Det får vi til, svarte han, og på torsdag ble jeg kastet rett ut i treninga – bare at det ikke var trening, det var alvor. TV-intervju med NRK, samtidig som jeg kjørte bil rundt i Oslo sentrum – det var i overkant mye å konsentrere seg om på en gang, haha. På et tidspunkt kjørte jeg sikkert i 10 km/t med en annen bil klistret til rumpa fordi jeg var mer opptatt av å få sagt det jeg skulle si på en ordentlig måte, enn å kjøre bil. God illustrasjon på temaet jeg skulle snakke om, i hvert fall; ikke gjør andre ting når du er ute i trafikken!

Apropos ingenting; jeg oppdaget artisten Moddi da jeg var på Vinjerock. SÅ behagelig musikk og fin stemme! Sjekk han ut!

3 kommentarer

  1. Moddi er heilt fantastisk nydelig. Hører på «Unsongs» albumet i bilen heile tida, sia det er slutt på radio.

  2. Jeg har vært i bursdagsselskap med Moddi. Han hadde med en stor gryte tomatsuppe.

    1. Haha, jøss!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *