Jeg klarer visst å sosialisere jeg òg

Helgen oppsummert i fire bilder. Kick-offet med United Influencers var jo så gøy, jeg må slutte å sosialt krisemaksimere før sånne ting. Det blir jo aldri så grusomt som jeg innbiller meg, folk er ikke overlegne og skumle selv om de er vakre og sukessrike. De er mennesker. Akkurat som meg selv. Og jeg er ikke så håpløs jeg heller, som stemmen i hodet påstår at jeg er i sosiale lag. Jeg fant kjente og kjære, snakket med et par nye og koste meg fra morgen til kveld!

Vi startet dagen i Nydalen, på Radisson, med inspirerende foredrag x 4, før vi ruslet ned til Fangene på fortet og lekte der en times tid. Fangene på fortet består av 45 rom med ulike oppgaver innen fysikk, logikk og teknikk og det var både vanskelig og lett og hysterisk på èn og samme tid. Hvis du trenger en aktivitet til utdrikningslag eller bursdag – bli en fange!

Etter mye svetting og helhjerta forsøk på å vinne, var det tilbake til hotellet, style oss opp og bli sminket for kvelden – jeg lot Maxfactor gjøre hva de ville med trynet mitt, og endte opp med vilt blå øyne på grunn av sminken de la, og røde lepper. Jeg eier ikke lepper og har aldri brukt leppestift i hele mitt liv, men det går visst an – så sant noen andre tar det på meg, haha. Hvis jeg gjør det selv får jeg plutselig 6 meter med lepper – jeg klarer jo ikke å treffe. Det var forresten skikkelig nervepirrende å bli sminket – alt jeg klarte å tenke på var at jeg ikke måtte rape sminkøren i ansiktet. Vi fikk bobler servert på rommene da vi skiftet, og dét er en dårlig idè før noen skal stå oppi ansiktet ditt og prøve å gjøre en jobb, haha.

Etter mingling og bobler gikk det buss til Ås, hvor vi ble værende resten av kvelden på en nydelig låve. Der fikk vi sushi og premier (laget mitt vant «Dårligste kamprop», gratulasjoner mottas med takk), og danset til det ble natt og jeg klarte naturligvis ikke å komme meg til siste tog hjem fra Ås så jeg ble med bussen tilbake til hovedstaden, fant Thea og Carina fra SnapKollektivet og danset videre med de helt til jeg kollapset på sofaen til Thea og der ble jeg liggende som et slakt til langt ut på søndagen.

Så verdt det. Det var så gøy! Takk for helga, UI og SK!

Fikk forresten med meg disse bildene òg, i goodiebagen vi fikk. De er fra Desenio og jeg elsker dem!

Hva har dere gjort i helgen?

2 kommentarer

  1. Så veldig gøy ut på snapp! Og kvelden endte jo bra selv om du ikke kom hjem!

    1. supermarie

      Haha, ja! Lenge leve SK DDE <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *