Mexico City

Hola! Det er midnatt et annet sted i verden, og her ligger jeg og skriver under et meksikansk tak i måneskinnet, mens dere står opp igjen, og jeg er åtte timer bak dere og døgnvill, men jeg skal ikke klage i det hele tatt, for på flyet var det nesten ingen passasjerer – vi fløy et toetasjers gigafly! KLM, ass! – og både jeg og samboeren fikk fire seter hver å brette oss utover på. Sov som en baby, og så på filmer og leste bok og koste meg halvt i hjel, og flyvertinnene serverte oss så mye middag og frokoster vi bare ville ha, for vi var jo så få ombord, så de hadde tid til å passe litt ekstra på de få som fløy. Jeg trives så innmari godt i himmelen, og jeg håper jeg kommer dit når jeg dør. Reisen i seg selv er nesten det beste med å reise – et sted midt i mellom alt du veit og har, og alt det ukjente du ikke veit som ligger foran deg. Akkurat der, der er jeg i mitt ess!

Vi kom oss uten problemer til Mexico City, hoppet i en taxi og slet med språket som ingen av oss snakker, men det gikk, og sjåføren fant frem og vi hoppet ut og sa takk på spansk, så litt kan vi jo, og jeg har noen fraser som henger igjen fra da jeg reiste i Brasil i to måneder, selv om det ikke er helt det samme, så ligner det litt. Ute i gata i Mexico City ringte jeg hosten jeg fant gjennom Couchsurfing, og det gikk 1 minutt og så stod han der i gata også, og vi fant tonen med en gang, alle tre. I løpet av en kort kveld rakk han å diske opp middag, han lærte oss å lage guacomole på ordentlig, noe helt annet enn noe jeg har smakt tidligere, og den oppskriften tar jeg med meg hjem, og han skålte oss velkommen med ekte Tequila, den ene med slange i – som skal være bra for hodet, det var det aztekerne som lærte oss.

Så liten tid, og så mange inntrykk og en shot med tequila med slange i! Jeg elsker dette landet allerede, og leiligheten til hosten vår er den kuleste jeg noen gang har sett, og han har gjort alt selv, malt alt selv og hvis han kjeder seg en dag maler han veggen hvit igjen og begynner på nytt. Han er en av grunnene til at jeg elsker Couchsurfing, og jeg kunne ikke ha havnet hos en bedre medisin etter min forrige opplevelse med pervoen i Rio de Janeiro.

Nå er det god natt for meg, og ha en fin dag til dere, og vi skrives i morgen/senere når jeg har sett byen og landet i dagslys! God natt/morgen!

Safely arrived in Mexico City, and we’ve got the coolest Couchsurfing host ever – his appartment is amazing! And he has done it all by himself. If he get bored one day, he just paint his walls white again and start something new. I love it! The travel here was fine, we got 4 seats each on the air plane, so we got some quality sleep during the 11 hours long flight. The travel from the Airport to our host was also fine, we took a taxi and even though none of us speak Spanish we managed to communicate and to find the right place. We arrived in the evening, and got a real Mexican experience during the couple of hours we managed to stay awake before our jetlag caught us. Our host made us a lovley dinner with homemade guacomole (me and my roomie made it all by our selves! With his help, of course) and we got a shot with real Mexican tequila with a snike inside. Haha. I love this place already! And this CS host make me forget all about the bad experience I had with the last one, in Rio de Janeiro.

FOuGTgpQbnvGhqK5hkTxyiW3_7ayP5IE7e_bzKy-xjoAdnxU95MZsTJVMNXMEf6IfzygCa0SXe8zgcugi_XmVkQlXcYcUA_j5pc_oGZe7XiinF-K6vhIsTUe_gjMbESqkj7Dvfad-rbodxKEeu6F-PTmKfBbKp9dPy7_v138rUhw

3 kommentarer

  1. Utrolig kult sted! Dere får kose dere masse videre.

  2. June / juneiversen.com

    Iiih, spennende! Kos deg masse, gleder meg til å se og lese mer 😀

  3. «Reisen i seg selv er nesten det beste med å reise – et sted midt i mellom alt du veit og har, og alt det ukjente duikke veit som ligger foran deg». Wow, Marie, disse ordene traff meg midt i hjertet for det er slik (akkurat slik) jeg føler det. Men har ikke fått uttrykt det ordentlig. JEg har sagt lenge at når jeg sitter meg i et fly så er jeg på det lykkeligeste for da betyr det at et nytt eventyr er på vei.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *