Video instead

Jeg fikk et illebefinnende i dag, og spilte inn en video + min egen stemme. Beklager dét.

Skriv gjerne til meg hvis dere syns videoer som det her er gøy, og hvis ønsker at jeg skal gjøre det mer, og gjerne hva jeg skal snakke om óg, for hodet mitt er fylt av tanker men de kommer best ut som tekst, så i tale trenger jeg litt hjelp og inspirasjon.

Har opprettet en egen YouTube-kanal for bloggen, just in case det skulle skje igjen. Den finner dere HER. Ha en deilig fredag så lenge! Snakkes i kommentarfeltet!

Video – this one is in Norwegian only, but please follow my YouTube-channel ‘Supermarie.net’, I’ll publish a version with subtitles very soon! I promise!

28 kommentarer

 1. Elsker det Marie! Jeg elsker hvordan du formidler ting skriftlig fra før av, men her viste du hvor flink du var til å snakke for deg også. Synes videoen var så fin! Ikke ofte jeg komenterer, men nå klarte jeg ikke la være 🙂

 2. Karoline Brevik

  Så fin du er! Gøy å se en vlog (blogg på video) som ikke bare er direkte filmet samtale, og jeg synes du er minst like flink til å få fram det du mener gjennom video/snakking som du er skriftlig. Veeeeldig bra, og spesielt imponerende når det er første forsøk!

  1. Å, takk! Jeg fikk litt angst av å måtte snakke direkte, så jeg valgte å gjøre det på denne måten i stedet, haha. Tusen takk, så glad for at du likte det!

 3. Camilla

  Åh, for en fin video <3 <3 Mange, mange hjerter til deg <3 <3

  1. Tusen takk! <3 God påske, fine Camilla!

 4. Fantastisk fint, Marie! <3

 5. Du er like flink til å snakke som du er til å skrive 🙂 Intresang måte du løste det på også! Vet ikke om det bare var meg men lyden var desverre litt lav :/ ellers kjempe bra 😀

  1. Tusen takk! Skal prøve å fikse bedre lyd neste gang – takk for at du sier i fra 🙂 God påske <3

 6. Du ser så flott ut og snakker så flott at dette kan jeg se mer (enn gjerne) av ❤️

 7. Så dette er lyden bak bloggen! Du gjør det så veldig fint. Og takk for at du setter så veldig fint ord på det. Du har så mange gode ting og si. Åh. Jeg greier ikke ordlegge meg. Det beviser så godt at det handler om hvordan man takler det. Tusen takk!

  1. Tusen, tusen takk, det betyr så mye å lese! <3

 8. Fintfintfint! Utruleg behageleg stemme å høyre på. Som Julie var lyden litt lav hos meg óg, men <3

  Moro å høyre stemma di, og du er god på muntlege bokstavar óg, det treng du ikkje tenkje på!

 9. Ingvill

  Så fin video! Helt enig med alle de andre at du er så flink til å formidle, både muntlig og skriftlig. Og elsket måten du redigerte det med lyden og alt. Artig med litt sånne andre innlegg iblandt:-D
  Må bare unskylde meg, har vært borte fra kommentarfeltet ditt i sånn over et år nå haha, travelt år. Men har sneket meg innom bloggen da, og fulgt med i stillhet, koser meg alltid like mye med alt du skriver og sier! Du har virkelig inspirert meg på så utrolig mange områder!! Stå på videre <3 Håper du får en super helg:))

  1. Tusen takk! 🙂 Du er tilgitt <3 Hyggelig at du legger igjen et spor i ny og ne, sånn som dette, det betyr så mye! Ha en fantastisk fin helg og GOD PÅSKE!

 10. «Supermarie? Videoblogg?!» tenkte æ. «Ka i huinj, det her MÅ æ faktisk få med mæ».

  Åh, du e så flott! Herlighet. Nu snakke æ ikke bare om ditt flotte ytre, men tankegangen din også. Du e så vis, reflektert & omtenksom. Ydmyk også. Æ e så glad for å ha dæ i (internett)livet mitt. Æ har ikke den fantastiske formidlingsevna du har, både skriftlig & muntlig, men æ ønske bare å fortelle dæ at det her va bra. Virkelig, virkelig bra. Æ beundre dæ og resten av familien din for at dåkker e så sterk.

  Det e slike ting som detta som treff hjertet mitt. Tusen takk for at du valgte å dele. Gi pappa’en din en stor, varm klem ifra nord. Bare fordi. <3

  1. Haha! Den reaksjonen <3 Men å, tusen takk, flotteste Gavin. Du er så innmari fin i kommentarene du legger igjen, jeg blir like glad hver gang jeg ser navnet ditt for du virker så innmari gjennomført god! Tusen, tusen takk! Det skal jeg gjøre <3 Stor klem og god påske!

 11. Så flink du er! Takk for at du deler.

  1. Takk selv! God påske!

 12. Så fin film, gøy å høre og se deg på en annen måte enn gjennom tastaturet og blinkskuddet. Jeg må si jeg bøyer meg i støvet for måten dere takler en kronisk sykdom, og hvordan dere ser muligheter kontra problemer. Veldig bra gjort! Stå på videre, håper alt står bra til med pappaen din 🙂 – esterdahl.net

  1. Tusen takk! <3 Kanskje jeg skal gjøre det flere ganger, det var både gøy og skummelt på en gang haha 🙂 Men det hjelper at det blir tatt så godt i mot! Ha en fin fin påske! <3

 13. Så utrolig flott! 🙂 Du er jo godt til å formidle muntlig og du! Mer av dette! 🙂

  1. Tusen takk! <3 Kanskje jeg kjører på med flere, så snille som dere er i tilbakemeldingene deres <3

 14. Husker du la ut en video av et intervju i uniform, en gang i tiden. Du var fin på video da, og du er det nå. 🙂

 15. Love it <3<3<3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *