ELLO SUNSHINE

ph_priv 2011

Fuckyou klokka, du går for fort, og går fra meg, og jeg finner ikke tiden til å gjøre noe som helst av det jeg skulle ha gjort her i livet, og alle de artiklene om studenter som sliter med presset og stresset og å få det til å gå rundt? Jeg skjønner plutselig hva det står, for det er ikke lett å skulle A) jobbe tre dager i uka og B) studere helst sju, og uten A går ikke husleia opp og hverdagen rundt, og uten B forblir du uskolert og står på stedet hvil, og du kommer deg ingen vei som helst og iallfall ikke dit du skal. Og jeg SKAL et sted, jeg kan ikke stå i hvil, jeg har en drøm å oppfylle, og en ambisjon å nå. Ambisjoner gir meg steiner i skoen as we speak, men en dag vil det være verdt det og merkene under føttene vil gro. Det vil de.
Jeg er fantastisk glad jeg har en så fleksibel sjef og jobb som jeg har, jeg får stort sett spre timene mine utover uka som jeg vil, og kan, og jobbe fra både her og der, og jeg er så evig takknemlig for dét, selv om jeg óg har dårlig samvittighet for at jeg ikke sitter på kontoret mer, jeg skulle gjerne vært der mer. Men det klarer jeg ikke, klokka har ikke mer å gi meg så alt den får er en finger, den midterste

Fuckyou leiligheta, for at du ikke har blitt varm enda, vi er et lite stykke ut i o.k.t.o.b.e.r, og vi fryser ihjel

Fuckyou boligmarkedet, ta deg sammen og slipp meg inn i stedet, jeg drømmer sånn om mitt eget hjem for tida at jeg nesten blir sjuk og gal av det

Fuckyou prioriteringer, for at dere stokker dere helt for meg og får meg til å tenke at jeg må velge, jeg hater å måtte velge, jeg vil jo klare alt, jeg

Fuckyou tåa mi, som er døden og IGJEN har blitt blåsvart etter en tur på fjellet (skjedde i påska og), det er et under at den fremdeles henger på der nede, og jeg halter til og fra jobb og kan ikke gå i hvilke sko jeg vil

Fuckyou…sko. Dere klemmer på en blå tå, og det gjør vondt.

Men jeg er iallfall tilbake fra fjellet, deilige bildebevis kommer senere! Det var så fint og fargerikt, og helt stille og frisk luft i lungene. Og jeg har blitt tante til enda ei siden sist, bestevenninna mi har født og fadderbarnet mitt har blitt stolt storebror. Jeg er så glad, og kan nesten ikke vente med å se dem alle tre! Ei lita jentebebis!

Håper dere har det fint, leserne, det var en fryd for hjertet å logge på bloggen etter en langhelg offline. Dere er vakre! Jeg har det egentlig bra jeg óg, det er bare litt mye for tida og hodet dunker i vegger på alle kanter. Jeg antar blåmandag har smittet over på tirsdagen også. Har dere noen fuckyou’s å dele med meg?

Fuckyou med bamse på er tross alt ikke det verste en kan slenge rundt seg med.

Fuck you clock, time’s running way too fast for me and I’m struggling with everything I should’ve done in my life, and all the articles I read about students having a hard time? I understand them now, it is not easy to make this work – work three days a week, study seven of ’em and without a job you won’t make the house rent go around, and without school you won’t get anywhere at all. And I’m going somewhere, I’ve got goals to reach, ambitions to fulfill. Ambitions give me sharp stones in my shoe, but I know it’ll be worth it one day. ONE DAY. Hang in there kid. Fuck you clock. 

Fuck you apartment, for not getting warm, it’s October and we’re freezing.

Fuck you housing, stop being a bitch and let me in on the market!

Fuck you priorities for making me loose my balance and forcing me to make a choice.

Fuck you toe, for being blue AGAIN after a trip to the mountains, it’s a miracle it’s still hanging on and I’m having a hard time walking haha.

Fuck you shoes. It hurts. 

At least I’m back from the mountain, I’ll show you pics later. It was so beautiful up there, all these colors and quiet and loads of fresh air! And I’ve got a new star in my life since last time we spoke, my best friend gave birth to a princess the other day and I can’t wait to see her and to hold her in my arms! I hope you’re having a good time, followers, it was a pleasure to log on to my blog after a long weekend off – you are wonderful, all of you! I’m not doing as bad as this post wants you to think, I’m just having a blue Tuesday. Got any fuckyou’s for me, do you?

Write a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *