TV2 I KVELD KL. 21:40

Se på TV med meg i kveld, engler! Artistgalla på TV2 klokken 21:40, see you there.

2 Comments

  <cite class="fn">Ida Sundae</cite>

  Mener du at DU skal på TV, eller hur?

  Marie svarer: Nææ, bare at Flyktninghjelpen trenger oss!

  <cite class="fn">Inga</cite>

  Heidu! Jeg skal til Malta til sommeren(hurra!) og husker at du var der i fjor. Så gjennom arkivet ditt fra der, men du så jo så utrolig mye(og likte alt virket det som! haha). Jeg har ikke like mye tid, så lurer på hva som var høydepunktet? Hvor burde jeg ABSOLUTT dra?:)

  Marie svarer: Åh, så gøy! Du har mye å glede deg til! Haha, ja… Jeg ville ABSOLUTT dratt til Mdina. Og ruslet rundt i Spinola Bay. Hop-on-hop-off-bussen er veldig turistaktig, men den er faktisk en superfin måte å få med seg MYE av landet på kort tid! Så jeg anbefaler den om du har dårlig tid, og så hopper du av på Mdina, IALLFALL Mdina. De andre stoppene hoppet jeg over selv, hehe :-) GOD TUR! Åh, fineste Malta.

Write a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *