påkjørt av en semitrailer fylt med glede – I'm a semi finalist!

LESERNE MINE! HVA ER DET DERE HAR GJORT?! Som om ikke en nominasjon til «Norges mest elskede blogg» tidlig på reisen var nok. Da jeg fikk mail her om dagen, om at jeg var plukket ut som semifinalist i kategorien «Årets blogger» under Vixen Blog Awards 2012…. Det fyrte av så mye lykkelig energi i meg at jeg ble engstelig for at jeg skulle bli årsaken til den neste tyflonen som herjer rundt her i Stillehavet. Jeg er forbi dritglad! Takk, og det mener jeg – TAKK, for at dere leser bloggen min, takk for at dere nominerte meg, takk for at dere ga meg den fineste julegaven jeg kommer til å få i år – (nesten) helt alene på Guam! Åååh! Jeg sier som i fjor – en nominasjon fra dere i seg selv føles ut som en seier <3 Hvis dere allikevel føler for å gi meg en stemme, kan dere gjøre det HER!

Og spre gjerne ordene mine ved å dele innlegget på face, twitter, per post, wherever, det er vanskelig å drive min egen stemmekampanje når jeg er så opptatt med å oppdage verden, smil!

MY READERS! WHAT HAVE YOU DONE?! I recieved an email the other day, it was telling me that I am a semifinalist in the catogery «Blogger of the year» during Vixen Blog Awards 2012. I got so overwhelmed by energi and happiness that for a second I was scared to start a tyflon out here in the Pacific Ocean, just with my feelings. I AM SO HAPPY! Thank you, from the bottom of my heart – for reading my blog, for nominating me, thank you for giving me the finest Christmas gift I’ll recieve this year – alone on Guam. I say as in last year – a nomination itself feels like a victory. <3 But if you still want to vote for me, you can do it HERE! 

And feel free to share this post on facebook, it’s hard to run my own campaign while I’m busy with exploring the world! smile

19 Comments

  haha, du er herlig! Jeg har selvfølgelig stemt 😉

  <cite class="fn">Lise-Marie</cite>

  Nå har jeg stemt på deg! Du fortjener virkelig å vinne! 😀 Skal spre ordet!

  <cite class="fn">Helene</cite>

  Nå har jeg stemt på deg. Blir alltid glad når jeg ser at du har lagt ut en nytt innlegg. Ikke bare kan jeg oppdage helt nye deler av verden sammen med deg, men du reflekterer fantastisk godt over de tingene du opplever også. Det synes jeg er forfriskende og noe vi virkelig trenger i bloggverden. Takk for deilige drømmer til Sør-Afrika, Indis, Kina, Filipinene og Guam så langt! jeg gleder meg til resten.
  Ps: Sør-Afrika er nå mitt nye drømmereisemål og jeg og samboer har begynt å spare :) Takk skal du ha!

  <cite class="fn">Lene</cite>

  Du har fått min Vixen-stemme.. Du er råtøff som reiser alene :) Takk for mange flotte ord og at du deler opplevelsene dine

  Marie svarer: tusen takk! og takk for at du vil lese om det <3 det er ikke like gøy å dele uten noen som er der og tar i mot :) god jul! hjerte

  <cite class="fn">Gro</cite>

  Da er stemmen min sendt i din retning:) Vel fortjent!

  Marie svarer: Åh, TAKK! <3 God jul!

  <cite class="fn">Ida</cite>

  Stemt! 😀 Du fortjener å vinne, et friskt pust i en bloggverden fylt av mote og rosablogging!

  <cite class="fn">Hilde</cite>

  Du har fått min stemme fordi din blogg
  Bare er best. Velfortjent!! :)

  <cite class="fn">Anette</cite>

  Da har jeg stemt på deg :)

  <cite class="fn">MARGRETEST.BLOGG.NO</cite>

  Min stemme går til deg, du fortjener det! :-)

  <cite class="fn">Siv</cite>

  HURRA FOR SUPERBLOGG!

  <cite class="fn">Elise</cite>

  Har stemt på deg!:) Og du fortjener det virkelig, herlige du:) Elsker bloggen din!!

  <cite class="fn">anja</cite>

  ikke så rart med tanke på at du er en perle her i norge. du er helt fantastisk!! håper du vinner, det hadde du lett fortjent. hjerte!

  <cite class="fn">Malin</cite>

  Stemte så fort jeg så deg der. Krysser fingrene for deg. Etter min mening (såklart, jeg stemte jo på deg) er det ingen som fortjener det mer enn deg.

  <cite class="fn">Nora</cite>

  Gratulerer så mye med nominasjon! Bloggen din er så ekte og unik, og uten daglige outfit-bilder! God tur videre Marie, og God Jul!

  Hvor i verden er du rundt nyttår forresten? :-)

  <cite class="fn">Anne Kristine</cite>

  Det er fortjent Marie! (har også stemt :))

  <cite class="fn">Mari H</cite>

  Det er så fortjent! Gratulerer så mye :)

  <cite class="fn">Frida!</cite>

  Du har fått min stemme! :) Desidert den beste og mest ekte bloggen jeg vet om, som i tillegg alltid har fantastiske bilder, og utrolig fine ord. Du skriver så flott!

  <cite class="fn">Andrea</cite>

  Hei supermarie! Ville bare ønske deg god jul. Du er til stor inspirasjon når det kommer til å stå på egne bein. Fy søren, tøffere enn toget! Stemte på deg, selvfølgelig. Alt du legger ut på bloggen din er virkelig kvalitet. Synes forresten ikke det er så rart at du har møtt så mange gode mennesker på reisen din, karma og sånt vet du. 😉 KLEM!

  <cite class="fn">Sanne H</cite>

  Kære Marie du har fått min Vixen-stemme, for jeg elsker din blogg :)

Write a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *