XIAN


ph_priv Xian, China

Hei! Livstegn fra Xian, på tyvlånt wifi! Hotellet vi bor på har ikke, så jeg stjeler naboens elns. Håper det holder til jeg får trykket «Publish»… Uansett, vi har forlatt Shangai! Reiste hit med 16 timers nattog, som for min del ble en kamp for tilværelsen. Jeg har blitt så dårlig! Heldigvis bare en forskjølelse, men folkemengder, store, tunge sekker og feber føltes allikevel som selveste døden der jeg lå. Men, sta som jeg er nekter jeg å gå glipp av noe – for flesk er bare fornavnet på hva denne reisen gjennom Kina kostet, så nå har jeg akkurat kommet hjem fra den majestetiske Ming Dynasti City Wall, hvor jeg måtte kaste inn håndkle (som forøvrig hadde vært dekket av snørr, hvis det ikke bare hadde vært en saying) og krype til hotellsengen. Jeg fikk i det minste tatt mine «been there – done that»-bilder, så jeg ligger her med god samvittighet!

Vi blir i byen i to netter, før vi legger ut på ny togtur, etterfulgt av båttur. Vi skal seile ned the Yangtze river i et par dager, før vi går i havn i den siste byen før Hong Kong. HK er mitt siste hvilested her i Kina før jeg fortsetter reisen min rundt jorden, og går tilbake til couchsurfing igjen. Det gleder jeg meg til, min neste host har virkelig planlagt! Vi snakker filippinsk bryllup, dere, hvilken opplevelse blir ikke det?!

Skal vise dere mange flere bilder, og fortelle mye mer om Kina senere – men som dere skjønner forflytter vi oss relativt raskt fra by til by, og oppdateringene blir deretter. Bare… WAIT FOR IT! Nå er det snart middag, vi skrives plutselig igjen! Hjerte.

PS. Jeg er veldig aktiv på INSTAGRAM for tiden, ettersom verken twitter eller facebook virker i Kina. Se bildene mine HER, eller følg meg @supermarie

Hi! I’m writing to you from Xian! We left Shanghai yesterday, with a 16 hours night train, and arrived Xian this morning. That train ride was a real struggle for me – I’ve suddenly got a cold! Feel like shit, but the costs of this travel through China was no joke, so I refuse to miss anything out. SO  today I’ve been to the Ming Dynasti City Wall, just to take some «Been there – done that»-pics. Now I’m at the hotel, trying to pick myself up again before dinner. We’re staying in Xian for two nights, before we’re going on another night train followed by a boat trip down the Yangtze river. Soon we’ll arrive Hong Kong, which is my last destination in China before I go back to couchsurfing. I’m really looking forward to that, my next host has planned some amazing things for me to see! I’ll tell you more about China later, but as you can see – we’re moving to a new city every second day, so my updates will be… Just like my travels. I guess you just have to… WAIT FOR IT! See you soon, stalkers!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *