Shanghai


ph_priv

Hejj lesers! Vi har flyttet oss 15 timer, 10 varmegrader og flere mil sør fra Beijing – Shanghai it is! Det er deilig å slippe vinterkulden, men jeg tror nesten jeg foretrekker de små blå og solskinn fremfor midt på treet-grader og regn. Eller, det gjorde ingenting at dråpene jagde oss inn på Starbucks, Forever 21 og de evige shoppingmarker heller. Jeg har tenkt å sende en pakke hjem fra Kina uansett, med Pockys (mmmm!), biltongene fra Sør-Afrika, spisepinner, vifter og diverse så jeg ga meg selv tommelen opp for et par kjøp i dag, som en jentete trøst for at jeg var blitt våt som en katte.

Reisen hit, i går og i natt, gikk overraskende bra. Men det var da litt av en opplevelse, det å reise kollektivt sånn midt i rushtiden i en av verdens mest travle byer, med svæære ryggsekker på slep. Du får liksom en knagg å henge adjektivet «kaotisk» på. Å hive seg inn i en allerede stappfull undergrunnsvogn, når du plutselig er det dobbelte av deg selv… Vel, det gikk det óg! Og gud vet hvor mange stirrekonkurranser jeg hadde mens jeg stod der nede som sild (med feit ryggsekk) i tønne. De vet å hvile blikket, disse asiaterne.

Nå sitter jeg på hotellet og lurer på å finne meg noe middag, før vi skal ut og ta noen drinker i kveld. I morgen går vi for virkelighetens making of «Hangover 3», sier gutta, for da skal vi til en bar hvor de tar 100 yuan (ca 100 NOK) for inngang, og all drikke for free. Jeg vet ikke om jeg har så lyst til å våkne opp gift, tatovert i ansiktet eller med en tiger på rommet, så vi får se hvor hardt jeg går inn for deltakelse i det eventyret. Moro blir det uansett! Senere, aper!

Hi readers! We’ve moved us 15 hours, 10 degrees celcius and several miles south from Beijing. Shanghai it is! It’s wonderful to get out of the winter cold again, but I think I prefer the small blue ones and the sunshine, rather than this rainy weather over here… Well, I didn’t really CRY when the drops chased us into Starbucks and Forever 21 either. I’ve to let go of some weight while I’m China anyway, by sending some things home, so I allowed myself to do some shopping. Every girl needs a cheerup when the sky is crying like this, right? Right.

The travel from Beijing to Shanghai was surprisingly good. Such an experience to travel the public subway in the middle of rush hour, in one of the busiest cities in the world, haha. And with all these large backpacks! The wagon was so full, I can’t even describe. And I really can’t count how many staring-competitions I had going on down there. The Chinese people really know how to use their eyes… Now I’m at the hotel, thinking about getting something for dinner. Later we’re going out for some drinks, and tomorrow night we’re gonna make «Hangover 3» happen. I’m not sure if I really want to wake up married, tattooed in my face and with a tiger in my room, so we’ll see how into the deep I’ll go, haha. The boys already know that I’m a better drinker than them, so I really don’t have anything to prove…. RIGHT, MIKE, JOE AND BEN? :–))) It will be so much fun anyway! Living life and loving it, fo’ sho’. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *