hutongene


ph_priv

Hey! TAKK, jeg visste dere ville ty til førstehjelp på blogghjertet mitt. Nå forminsker jeg bilder i Preview som bare det! Hjertelig Tarmelig! Har bare 10 min. på meg, så jeg skal være kjapp: I dag splittet gruppen seg opp, og min lille gjeng fant veien til hutongene, de tradisjonelle, gamle kinesiske gatene. Det var det fineste jeg har sett så langt i Kina, no offence The Great Wall of China og Den forbudte byen. De er bare så turist i forhold, dette var… Kina! Med vintersolen som hang lavt over oss, trærne som kilte den speilblanke elven, de kinesiske vifte-butikkene, spisepinner til 10 yang settet… Jeg kunne ønske vi dro dit et par dager tidligere, så vi hadde hatt mer tid! Nå reiser vi nemlig videre med nattog til Shanghai, og legger Beijing bak oss for denne gang. Det er en enorm overgang å komme fra India til dette, men jeg kan ikke annet enn å la meg sjarmere. Gleder meg til å oppleve mer av Kina! Snakkes plutselig igjen, tror vi har wifi på neste hotell også. Hejhej!

Hey! I’m on the run, we’re traveling to Shanghai tonight. Had a great day in the hutongs today, it’s so beautiful here! Oh, fuck. Gotta run, see you later!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *