SUPERMARIE
Uncategorized

it's ma' birthday

Published on: 19. juni 2012
73 comments

Jeg blåser ut 22 lys i dag, på den kaken jeg kaller livet!

1 lys for støvet (mamma og pappa), som har gitt meg livet, og etterhvert stablet denne 22-åringen på beina – mot alle odds, for jeg har vært et håpløst tilfelle til tider, hæ?
1 lys for familien min, som har tatt vare på meg med tusen klemmer og en evighet med kjærlighet.
1 lys for Bethina, som alltid foralltid kommer til å være min mentor, bestevenninne og klippe i livet – og for styrken hun har gitt meg.
1 lys for Carina, som har sørget for at jeg har fått latter nok til å forlenge livet med minst 10 år – like lenge som hun har vært i livet mitt.
1 lys for Seher, som har entret hjertet mitt med sin tyrkiske sjarm og evigvarende smil.
1 lys for Thea, som krydrer livet mitt med frihet, spontanitet og galskap. “I ain’t gonna live forever”, sant?
1 lys for Linda, som har fylt livet mitt med bobler, latter, lærdom og en stjernehimmel i form av fregner.
1 lys for alle mine nære og kjære som selv vet hvem de er, og som har gjort dagene (og nettene) mine verdt å holde fast ved.
1 lys for Diiwa, araberhesten som tok hjertet mitt med storm og gjorde en svekket selvtillitt sterkere for hvert majestetiske steg hun tok.
1 lys for katten, som er sær og jævlig men er der som en liten, hårete helt når jeg føler meg som verst.
1 lys for supernevø, som har lært meg at barn faktisk kan elskes.
1 lys for leoparden, som skjerpet perspektivet mitt på ting og ga meg tusen verdifulle lekser å lære.
1 lys for Forsvaret, som ga meg flammer og drømmer jeg ikke visste jeg hadde, og muligheten til å leve de ut.
1 lys for tilfeldigheter, som har ført meg dit skjebnen mente at jeg skulle.
1 lys for hendene jeg har holdt og leppene jeg har kysset, for at de viste meg hva kjærlighet kunne være.
1 lys for Dr Phil, bare fordi han er Dr Phil.
1 lys for dere, vakreste leserne mine, som har beriket livet mitt med kjærlighet, støtte og bunnløs varme i form av bokstaver.
1 lys for musikken, som har rammet inn følelsesspekteret mitt med melodier til enhver tid.
1 lys for hver eneste dag som har kommet og gått, som har blitt til fortid og minner jeg skal bære med meg til jeg dør. Og det er lenge til!
1 lys for hvert eneste minutt jeg har i vente, som sammen danner en fremtid jeg gleder meg til å rocke med.
1 lys for en frisk kropp og sjel, som sørger for at jeg får levd dette eventyret av et liv jeg har fått – til det fulle.
1 lys for de neste 22 100 år!

Hurra for alt og alle som har gjort meg til meg, og som jeg i dag kan takke for at jeg fyller 22 deilige år! Hipp hipp!

Share

Comments (73)

 1. Hurra! :-)

 2. Hurra! Gratulerer med dagen, unge pike :)

 3. Gretulerer så mye, fine Marie!
  <:D

 4. Gratulere med dagen!

 5. Hurra! Gratulerer med dagen :)

 6. Gratulerer så mye med dagen, vakre deg!

 7. Gratulerer så mye med dagen! :-)

 8. gratulerer med dagen! :) Hurra, hurra, hurra!

 9. For et fint bursdagsinnlegg 😀 Gratulerer så mye, håper du får en super dag!

 10. Gratulerer så mye med dagen! :)

 11. Gratulerer med dagen Marie! Håper du koser deg masse i dag! Du er en inspirasjon for meg, og jeg klarer bare ikke slutte å lese bloggen din. Har fått en sånn avhengighetsforhold til den, hehe. Du er bare utrolig! BEST!
  Så igjen, gratulerer så utrolig mye med dagen, og så får du nyte den fult ut 😀
  Stor klem fra Silje!<3

 12. Hurra for Marie!! Ha en SUPER dag!!

 13. Hipp hurra for deg! Gratulerer så mye med dagen! Ha en strålende flott dag! 😀

 14. Gratulerer så mye med dagen!:D

 15. Gratulerer med dagen! HURRA!

 16. Gratulerer så mye med dagen, fine deg <3

 17. Silje Jensen

  Gratulerer så mye med dagen:-D
  Må du ha en fantastisk dag i dag!:-D

 18. Gratulerer masse med dagen!

 19. ..Hurra!
  Gratulerer med dagen, Marie! :)

 20. Så fiiiiiiint, Marie, og igjen; HURRA FOR SUPER’N!!!! 😀

 21. Gratulera me dagen fine deg!:)

 22. Gratulerer så masse med dagen! Kommer du på Bubbleroom/Vixen festen i morgen?

 23. Gratulerer med dagen!! 😀

 24. Åh, gratulerer så mye! Er det noen som fortjener å være lykkelig, problemfri og uten sorger, så er det uten tvil deg. Ønsker deg alt godt, min kjære, supre, Marie. Kos deg!

 25. Hurra for deg og dine 22 år!
  Nyt dagen i dag og alle de kommende dagene!
  Ps! Hvorfor kaller du foreldrene dine for støvet??

 26. Åå, gratulerer så mye med dagen, Marie! Håper den blir SUPEER!
  Gleder meg til å følge bloggen til i 22? år til, den har gjort meg så mye. Du er best!

 27. HURRA! Gratulerer så mye med dagen Marie! 😀

 28. Hurra for deg, superMarie! Jeg har fulgt militærhjertet og barten på fingeren din i snart ett år nå, og har flere ganger tatt meg selv i å lese innlegg helt tilbake til 2009. Du er underbar(t) ! Fortsett med det:)

 29. Gratulerer så mye med dagen! Kos deg 😀

 30. Fantastiske Marie, gratulerer så hjerteligst med dagen! Det synet du har på livet, den positive innstillinga.. æ still mæ fremst i beundringskøa! Æ håpa virkelig dagen din bi like flott som du. Æ huske så godt dagan før innrykket mitt, æ hadde nerva på størrelse med fjell. Æ googla til den store gullmedaljen, og plutselig fant æ bloggen din. Bekymringan mine forsvant nærmest på sekundet. Æ leste alle dine militær-relaterte innlegg og idèt æ va ferdig å lese, så va æ sekker. Æ va sekker på at at æ hadde gjort et rett valg. Dessverre bei æ syk og bei stempla som ‘midlertidig tjenesteudyktig’, men ikke tru æ gir opp. I oktober skal æ tilbake og æ gleda mæ som en hest. Tia i Forsvaret e det beste æ har opplevd, og æ telle ned dagan til æ skal tilbake. TAKK førr at du introduserte Forsvaret til mæ og ga mæ nok mot til å hiv mæ ut i det. Æ huske da du va på Terningmoen og vi satt i samme messe. Æ hadde så lyst å si hei, men den beskjedne Solveig tok overhånd. Men det va så godt å se dæ, i virkeligheta! Du fantes på ordentlig, jo! Haha :-) I fare førr at dettan bi den lengste gratulasjonen så runde æ av her, men TAKK førr at du e akkurat du. Du e et fantastisk menneske som kaste solstråla i livet til menneska på andre sia av skjermen (og i det virkelige liv). I oktober bynn min militæret reise igjen, og æ har et lite håp om å gå i dine fotspor.

  GRATULERER igjen. <3

 31. Gratulerer med dagen! Du er super <3

 32. Gratulerer såå masse med dagen :-)

 33. Gratulerer så mye med dagen, hærlige du! Nyyyt dagen din ^^

 34. Gratulerer med dagen

 35. gratulerer med dagen :)

 36. Gratulerer så mye med dagen, Marie! 😀

 37. Hipp Hipp Hurra :) Gratulere så mye med dagen!

 38. Gratulerer med dagen! Håper du har en helt fantastisk dag!

 39. Gratulerer så mye med dagen. Kos deg masse, og håper du har en fantastisk dag =)

 40. Gratulerer igjen, Marie! 😀

 41. gratulerer! :)

 42. Gratulerer SÅ mye!! Nyt dagen, det fortjener du.

 43. Gratulerer med dagen! 😀

 44. GRATULERER SÅ MYE!!! nyt dagen til det fulle, det fortjener du. Skal tenke på deg når jeg tenner stearinlysene i kveld, og dedikere det til den smarteste, tøffeste og morsomste bloggeren jeg VET OM. du er herlig, ha en fantastisk dag, kjære!

 45. Hurra for deg Marie! Måtte dagen din bli fylt med latter, glede og mange minner. Gratulerer!

 46. Wiii! Gratulerer så utrolig mye med dagen! Det siste året siden 21 har gått så fort! Virker ikke som om det er et helt år siden jeg purra på at du måtte bytte alderen din på bloggen, hihi! Kos deg masse i dag, vakre du! <3

 47. Gratulerer så mye med dagen SuperdupersuperMarie!! 😀 du er awesome. Håper du får en knallbra dag 😀

 48. Gratulerer så mye med dagen vår alles mest supre Marie! Håper du har hatt en vidunderlig dag så langt, og at den fortsetter å være minst like bra!

 49. Hurra hurra hurra! Gratulerer med dagen, Supre Marie! 😀

 50. Gratulerer såååå mye, Marie 😀

 51. Gratulerer med dagen Marie.

 52. gratulerer med dagen, marie! du fortjener en superduperfortryllende dag 😀

 53. Snart Rekrutt Furulund

  Grattulerer så kjempemye med dagen:D

 54. Gratulerer så mye med dagen Marie! Håper du har hatt (og fortsetter å ha, hihi) en fantastisk fin dag! 😀 <3

 55. Hurra, hurra, hurra! Håper du har hatt en superdag!

 56. Gratulerer så masse med dagen! :)

 57. Gratulerer så mye med dagen, supre du! <3

 58. Gratulere sååå mye med dagen!! 😀

 59. Gratulerer så masse med dagen! Og for en utrolig koselig blogg:)

 60. Gratulerer med dagen, Marie!! 😀 Storebroren min blir også 22 år i dag!

 61. Gratulerer så mye med bursdagen din i dag, Marie! Du fortjener en kjempefin dag og feiring!

 62. Hurra for supermarie!
  Håper dagen din har vært fantastisk!

 63. Gratulerer med dagen, Marie! Du er suuuuper 😀

 64. Gratulerer så mye med dagen som var i går!! Du er et stort forbilde for mange, stå på! <3

 65. Gratulerer med dagen! 😀

 66. Litt for sent ute, MEN GRATULERER MED DAGEN 😀

 67. Anne Berit

  Gratulerer med overstått! Har nettopp fått lest gjennom dine siste fjorten innlegg som jeg har gått glipp av siden jeg har vært på HVU-treninger og HVULK 2012 (så forsåvidt at det just kom et nytt innlegg, yay!). I morgen er det inn i uniform igjen og klar til å stå på stand for HVU på Andøya airshow. Lykke til med resten av livet, Marie! Vi er mange som gleder oss til å følge deg på resten av reisen din gjennom livet. :)

 68. Ann Katrin

  Gratulerer så mye med vel overstått super! Gleder meg til å følge deg videre med sekk på ryggen, enten med eller uten uniform :)))

 69. Gratulerer så mye med overstått! Du er så bra! <3

 70. åå du er så best<3 GRATTIS !

 71. Awwww <333

 72. Det å leve med en sykdom blir straks så mye enklere når herlige Supermarie har lært meg at jeg er adoptivbarnet til verdens raskeste dyr. Gratulerer masse med overstått, sorry for at jeg har vært fraværende fra kommentarfeltet en stund. Håper du har hatt det helt supert! ♥

 73. […] JUNI, militær backpacker! Jeg jobbet enda mer, som en grønn duracellkanin, Norge på kryss og tvers, helg etter helg, ikketidtilmellomrommellomsetningenemineengang. Men herregud, så himla kult jeg hadde det! Jeg og jagerflybaby på Norgesturné! Og så tok Sjøforsvaret meg med på fregattur. Og jeg ble 22 år og verdensmester. […]

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Blogglistenhits Populære blogger