SUPERMARIE
Personlig

once upon a time

Published on: March 10, 2012 at: 00:00
0 comments

Jeg tror jeg har vist dere dette prakteksemplaret på en 17-åring før, men løytnanten trodde ikke helt på meg da jeg fortalte han at jeg en gang faktisk har hatt sort og knall blått hår. Bildebevis, løytnant! Det kostet meg 2000 jævla kr å få blåfargen til å sitte i mitt eget hår, og i kantina på skolen kom det folk bort og fysisk dro meg i det blå håret for å sjekke om det var extensions eller ikke.

…..

Herregud. Lurer på om Forsvaret hadde blitt stolte av meg hvis jeg kronet uniformen deres med en sånn en blå sveis igjen. :—) Alvorlig talt. Hvorfor SA ingen til meg at jeg ikke måtte finne på å gå rundt sånn her?!

Dere da, superpeople, gjorde dere noen rebelske sprell i jakten på dere selv? 

Share

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *