he’s trippin’, she’s trippin’ and we both be trippin’

Motebildet mitt falt på plass den kvelden jeg entret rommet i casual bukse og en random topp, fordi leoparden min ikke tillot meg å gå i kjole akkurat da. En av de fineste jentene på festen kom bort til meg i trang, kort kjole og sa «Wow. Jeg ble så GLAD når du kom inn i rommet, selvsikker nok til å vite at du ser bra nok ut i bukser og en hvilken som helst topp. Alle andre jentene her har presset seg inn i trange kjoler og høye sko, mental catfight om å se best ut, være deiligst. Og her kommer du og bare… ‘Hey, jeg går i hva faen jeg vil, jeg er bare her for å ha det fett.’ Jeg misunner deg så den selvsikkerheten.»

Jeg følte meg dum, i og med at det rett og slett var sykdom og nettopp usikkerhet som hadde plassert meg i «de selvsikre klærne». Jeg må takke den jenta for at hun plasserte hodet mitt på rett sted. Det er jo faktisk ikke kjoler, utringning og de dyreste skoene som gir deg status på fester. Du kan ha på deg hva faen du vil, når alt kommer til alt er det selvsikkerhet og utstråling som bærer deg gjennom kvelden, ikke vaklende høyhælte sko og en kondom av en trang kjole.

Drar ut med gutta i kveld, snakkes i morgen! Håper helgen er super, supre.

Funny thing, going out with boys only. I don’t need to dress up to impress, I can just throw on some clothes and go out and have fun like there’s no tomorrow. Nobody cares, no girls to give me that stupid look of judge. Or that fine words of wisdom I got a year ago: «I was so glad when I saw you entered the room in trousers and a random top. You looked so secure! I wish I had that self-confidence  to feel good in whatever, and courage enough to don’t care what other girls think of you when you don’t dress like a princess.»

31 kommentarer

 1. Tru dætt! Kos dæ med guttaboys!

 2. Luv u!

 3. Eirik Oliver

  Du er ei one of a kind jente. 🙂

 4. Med kjole eller ei, pen er du uansett!
  Hvor er toppen fra? 🙂

 5. Du er fin uansett da, Marie 🙂 og jeg skjønner tankegangen til jenta, de fleste føler for å vise frem kroppen for å være «noen» på fest.

 6. Uu, er enig! Gutta bryr seg ikke uansett!

  Ha en hæærlig kveld da, Supertjej.

 7. Så sant så sant! Går jo ikke ann å sitte på en verdig måte i de kjolene heller, og heelt umulig å gå hjem igjen i skoa. Lenge leve jeans og converse!

 8. fantastisk bilde, du er hot i hva enn du har på deg!
  den datoen du tenker på skal jeg egentlig i en bursdag i soissons, utenfor paris, regner med at du ikke vil langt uti huttiheita på familiefest, haha. skal høre med franskbeinet (forresten oppkalt etter beina dine, om du skjønner).. neste etter det må bli rundt 31 mars 🙂

 9. Wow, jeg elsker toppen!
  Du er kul!! 😀

 10. Herregud, speechless! Du er bare s-t-u-n-n-i-n-g! ;*

 11. Du er dødsfin, uansett! Trenger ingen kondomkjole, duvel! 😀

 12. Kristina Ersland

  Du er så braa, Marie! Er så glad for at hun turte og si det til deg:) Det skal jeg også begynne med! Å spre positivitet altså. Kos deg masse(selv om det er sen lørdag nå da..)!!

 13. Neste gang velger du samme outfit av andre grunner! Tøffa! (Jeg foretrekker lave sko og bukser… Yes!)

 14. Fikk faktisk litt tårer i øynene 🙂 At det fortsatt er fine mennesker i verden som tør å si til folk at de ser bra ut og gi de komplimenter. Men, hvorfor skulle hun ikke si det, du er jo vakker.

 15. Cecilie Øien

  Digget den genseren.. Du er en stor inspirasjon, takk!

 16. Du er så fantastisk! 🙂

 17. Likte virkelig d den jenta sa! Så utrolig sant! Vi har faktisk lov til og kle oss i hva faen vi vill. og vi skal være stolte av hva vi kler oss i!

 18. Anne Berit

  Dette skulle jeg lest før jeg dro ut i går kveld! Jeg var så redd for å være «under dressed» i bukse, enkel genser med litt accessories, høyhælte sko og skinnjakke når jeg visste at alle de andre jentene kom til å gå i alt for korte, åletrange kjoler. Still, jeg tror jeg var en av de som hadde det mest morro siden jeg kunne gå ut og ta meg frisk luft uten å fryse meg halvt ihjel, og danse uten å være redd for at puppene plutselig skulle falle ut. ;-D

 19. Herremin som du er forbilde!

 20. Du er vakker! Og hun jenta som sa det var vis! 🙂

 21. Fader ass. Den bloggen din er faktisk ganske bra den.
  Skjønner ikke hvorfor ikke mil.no blåser den opp på forsida og bruker den tungt til rekrutering. Selv om du er luft.

  hilsen Fenrik.

 22. Var jo sjukt kul den genseren/toppen da! Lyst på den selv, men er sikkert ikke ny?

 23. Hurra for at du er så fin og fordi jenta fikk hodet ditt på riktig plass. <3 Det er bare elsk på. 🙂

 24. shallow som jeg er—hvor er toppen kjøpt?

 25. Du er virkelig farlig vakker, Marie! Du ser fantastisk uansett hva du tar på deg:) Veldig glad for å se at jenter der ute har et forbilde som deg å se opp til!

 26. Hei Marie.
  Har lest innleggene om psoriasis. Men jeg tror ikke at jeg leste noe om det gjør vondt. Sviende/kløe/stikking og sånt. Hadde du det? Mye hud overalt? Kløing i søvne osv.
  Har psoriasis selv, flere «typer» men også guttat psoriasis spredd på hele kroppen. For meg er det nærmest tortur nesten hver dag. Har hatt det i nesten 3år nå med et opphold på sykehus med lysbehanding i 3uker(liten pause men ikke nok). Kom raskt tilbake, idet jeg satte meg på flyet hjem..
  Har tenkt på cellegift lenge men har ikke helt bestemt meg enda. Fint å se at noen skriver om det men savner å lese om opplevelsene med «smertene» det kan bringe.
  Hilsen Daaame 27 heh

  Marie svarer: Hallo! Nei, selv er jeg heldig og sliter ikke med noen smerter, svie eller kløe i det hele tatt 🙂 Cellegiften har muligens gitt meg noen bivirkninger som neseblod, hårtap (ikke så mye at det synes, men jeg røyter en del til tider!), noe jeg ikke klarte å koble til kuren før nå i det siste. Hehe. Beklager hvis dette ikke var til stor hjelp, men det er kanskje andre som kan fortelle litt mer om smerter o.l.?

 27. Joda, takk for svar. Det hjalp på sin måte=) Keep up the good work!

 28. Vil bare si at du er inspirerende! Skal selv i forsvaret nå og i den sammenheng kom jeg over bloggen din. Du har en ny fast leser for å si det sånn! Skulle bare ønske jeg hadde oppdaget bloggen før, men bedre sent enn aldri.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *