jeg skulle ha danset med Wilhelm Mohr

God ettermiddag, forfølgere!

Se, jeg har pønta meg i blå uniform med sølvkranser på kragen. Når Generalinspektøren for Luftforsvaret (GIL) inviterer til luftmaktseminar nytter det ikke å stille i ett med skogen. Hvis alle som er her hadde gått i grønt hadde sikkert foredragsholderne følt at de holdt foredrag for en skog, det er ikke så motiverende, det.

Jeg har brukt de to siste dagene til å sitte med de høye herrer (og et par kvinner) og hørt på foredrag om operasjonen vår i Libya. Veldig interessant! I går snakket selveste Barth, forsvarsministeren. Jeg har sansen for han! Han er så flink til å snakke, har gøy humor, og resten av sansen har sikkert med det etternavnet hans å gjøre. Barth i Bartebyen, jeg gir meg over. Jeg liker Trondheim, selvom jeg ikke har sett så mye mer enn innsiden av hotellet og Luftkrigsskolen enda. Jeg minglet med Wilhelm Mohr i baren på skolen i går også, det var et starstruck moment.

Oi, klokka. Alt går i ett her, så nå må jeg løpe videre til middagen på Krigsskolen. Snakkes plutselig! You rocks my socks!

Write a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *