utd katalog 2012fotopriv

Mitt nyfødte barn kom i dag! Sjefen min ville feire fødselen med kake og kaffe for hele avdelingen. Noe så hyggelig? Jeg fikk så mye skryt for arbeidet at nå er jeg egentlig ganske høy på meg selv. Jeg klarte til og med og snike inn en bart i katalogen for neste år, det er den samme barten som henger på veggen min i leiligheten, og den samme barten som supermeteret (i menyen til høyre) er laget av. Supertbarten i 6000 kataloger også, det er fullstendig underbart! Jeg må jo sørge for å legge igjen fotspor, nå som tiden min på Rygge snart er over, sant?

Nå skal jeg finne veien hjem til Hællæwood igjen, fredag it is! I helgen havner jeg både på kinoskjermen og i et magasin online, så dere må følge med. Åhhh, denne oppmerksomhetssyken….

Snakkes plutselig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *