supergenser'n

(Bakgrunn: I samarbeid med milrab.no kjørte vi en designkonkurranse for en stund siden, hvor leserne kom med forslag til motiv vi kunne ha på lesergenser- og t-skjorter. Etter en avstemning var det motivet under som vant, og ble senere skisset opp og trykket på et begrenset antall plagg. Dette var en engangsproduksjon, så det går ikke an å bestille igjen.)


genser, str medium, milrab.no (sponset)

Supergenseren har kommet! Jeg fikk den på fredag, sammen med en super-t-skjorte. De etterlengtede leseruniformene våre! Leoparden, barten, det lille, døde kirsebærtreet. Det er jo helt konge. Jeg ble litt overrasket over at genseren ikke var hvit, som på det bildet vi fikk se i starten, men etter rynkene på nesen hadde glattet seg ut igjen tok jeg meg selv i å være fornøyd allikevel. Uvant farge, sandgult, men det går. Den er dritgod!

Å ja, milrab-Magnus mailet meg om at han har 2 hettegensere i str large og 1 i str medium (solgt) til overs fra produksjonen, hvis noen er interessert. Det er førstemann til mølla, prisen er 299,- + frakt. Send han en mail på magnus@milrab.no

13 Comments

  <cite class="fn">Kristin vs</cite>

  Jeg likte de godt i «sandgul», jeg! Nesten finere enn hvit… :)

  <cite class="fn">Jannicke</cite>

  UTROLIG kul 😀

  <cite class="fn">Mira</cite>

  Liker den!

  <cite class="fn">Maria R</cite>

  Synes denne fargen var finere! Var det mange som bestilte gensere?

  <cite class="fn">Malin</cite>

  Ble også litt skuffet over at genseren ikke var hvit, men jeg bryr meg ikke serlig mye. Den er jo super uansett, og utrolig god og ha på! : – D

  <cite class="fn">Benedicte</cite>

  Så bra resultatet ble! 😀

  <cite class="fn">Ida</cite>

  Åååå, de ble jo veldig fine! Jeg syns ikke de så fine ut da det bare var bilde av modellen og motivet… derfor bestilte jeg ikke :(
  Faen da! Jaja, jeg har i alle fall russetissen!

  <cite class="fn">Siv</cite>

  aaaah, tøøøøff genser 😀

  <cite class="fn">tine</cite>

  De ble veldig stilige:)

  <cite class="fn">Therese</cite>

  jaa, jeg ble fornøyd, det er en deilig og ikke minst superkul genser hehe:) syns resultatet ble bra!
  kanskje det er min skyld at de ble sandfargede forresten, jeg ønsket meg jo sand (på min genser) hvis det gikk an:P så har tydeligvis alle fått sand da! hehe jaja. Det er jo mer varig enn hvit da! Ble t-skjortene hvite eller?

  <cite class="fn">Nina C.</cite>

  Kjempe fin genser!:)

  <cite class="fn">Hannevr</cite>

  Åh så fin! Håper han ikke har solgt de to siste! 😀

  <cite class="fn">Dorthea</cite>

  Fina!

Write a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *